British Airways

British Airways

 

Flyg med British Airways till 155 destinationer i 75 länder världen över och över 600 destinationer i 144 länder med inkluderande partners. British Airways har 6 dagliga flygrutter från Köpenhamn och Stockholm till London Heathrow.

Las Vegas

British Airways är det enda internationella flygbolag med direktlinje från Europa (London) till Las Vegas. Upplev kasino, lyxhotell och underhållning i världsklass. Besök "The Strip" där sevärdheterna och hotellen ligger uppradade efter varandra. Besök visitlasvegas.com för mer info om vad Las Vegas kan erbjuda.

Experience on board

British Airways har 245 flygplan och en beställande order på 12 Airbus 380 och 24 Boeing 787 Dreamliner. Ombord kan du njuta av ett stort utval av filmer, tv och spel för att underhålla dig under flygningen. Det ingår också en välsmakande måltid och dryck som erbjuds gratis för alla flygningar.

OneWorld

British Airways är medlem i OneWorld, som har blivit utnämnd som världens ledande flygbolagsallians, tillsammans med American Airlines, Cathay Pacific, Finnair, Iberia, Japan Airlines, LAN, Malev, Mexicana Qantas och Royal Jordanien. För dig som resenär underlättar det byten mellan andra medlemmar i alliansen, gemensamt bonusprogram, tillgång till lounger m.m.