Travellink finns nu i följande länder:

Boka flyg hos Vueling med Travellink

Varför boka hos Travellink?
  • Billiga flygresor med 450+ flygbolag
  • Vi kombinerar och jämför för att ge dig lägre biljettpriser
  • Vi har allt du behöver för din resa
clock icon

Bästa Vueling-erbjudanden

Boka nu innan det är för sent.

Köpenhamn Barcelona
12 okt CPH - BCN
16 okt BCN - CPH
2713kr
Pris per resenär
Köpenhamn Alicante
11 okt CPH - ALC
16 okt ALC - CPH
3115kr
Pris per resenär
Köpenhamn Malaga
21 okt CPH - AGP
25 okt AGP - CPH
2337kr
Pris per resenär
Köpenhamn Palma de Mallorca
12 okt CPH - PMI
15 okt PMI - CPH
4114kr
Pris per resenär
Göteborg Las Palmas
16 okt GOT - LPA
22 okt LPA - GOT
7342kr
Pris per resenär
Köpenhamn Madrid
21 okt CPH - MAD
24 okt MAD - CPH
2006kr
Pris per resenär

Bästa Vueling-erbjudanden

Boka nu innan det är för sent.

BCN
12 okt - 16 okt
Köpenhamn Barcelona
kr2713
Pris per resenär
ALC
11 okt - 16 okt
Köpenhamn Alicante
kr3115
Pris per resenär
AGP
21 okt - 25 okt
Köpenhamn Malaga
kr2337
Pris per resenär
PMI
12 okt - 15 okt
Köpenhamn Palma de Mallorca
kr4114
Pris per resenär
LPA
16 okt - 22 okt
Göteborg Las Palmas
kr7342
Pris per resenär
MAD
21 okt - 24 okt
Köpenhamn Madrid
kr2006
Pris per resenär

Vueling

Om Vueling

Vueling är ett spanskt lågprisflygbolag med bas på Barcelonas flygplats El Prat samt på Roms Leonardo da Vinci – Fiumicino flygplats. Med sina 24 miljoner passagerare per år är Vueling Spaniens största flygbolag. Vuelings flyg trafikerar sträckor till 100 destinationer i Afrika, Asien och Europa. Populära rutter går bland annat till Alicante, Palma de Mallorca, Paris och Amsterdam.

Vueling har codeshare-avtal med British Airways, Cathay Pacific, Iberia och Qatar Airways. Flygbolaget erbjuder två olika bonusprogram: med Punto samlar du poäng som du sedan kan nyttja för att betala biljetter med Vueling, medan du med programmet Iberia Plus kan använda intjänade poäng från resor med Vueling för att betala biljetter när du flyger med Iberia samt andra flygbolag som är med i Iberia Plus.

Online-incheckning

Spara tid och undvik köerna på flygplatsen genom att utnyttja flygbolagets online-service som tillåter dig att checka in på nätet. Via online-incheckningen kan du själv välja sittplats på planet, lägga till bagage samt skriva ut ditt boardingkort. Om du inte har möjlighet att skriva ut ditt boardingkort räcker det att du laddar ner det till mobilen eller till Vuelings app. Du kan checka in från och med 24 timmar innan flyget avgår.

Om du av någon anledning inte lyckas checka in på hemsidan, eller om du glömt att ladda ner boardingkortet till mobilen, kan du bege dig till incheckningsdisken på flygplatsen och checka in utan extra kostnad.

Regler för handbagage

Du kan alltid ha med dig ett handbagage ombord på flyget. Handbagaget får som mest väga 10 kg och får inte mäta mer än 55 x 40 x 20 cm. Du kan även ha med dig en handväska eller laptopväska men dessa måste få plats under flygstolen framför dig. Om du reser med ett spädbarn får du ha med dig extra bagage bestående av nödvändigheter för ditt barn under resan.

När du packar bör du tänka på att du inte kan ha med dig vätskebehållare som rymmer mer än 100 ml ombord på flyget, såvida det inte är välling eller barnmat som du behöver under resans gång. Om du har med dig ett för stort eller för tungt bagage tillkommer en kostnad på upp till 700 kronor.

Regler för incheckat bagage

Om du planerar lägga till incheckat bagage bör du göra detta i förväg på nätet för att få det till ett så bra pris som möjligt. Om du flyger i Optima- eller Excellence klassen ingår en incheckad väska. Annars får du lägga till bagage med din bokning. Om du köper till väskeutrymme på nätet eller via mobilappen kostar en väska ungefär 130 kronor. Väntar du istället till dess att du befinner dig på flygplatsen stiger kostnaden till cirka 350 kronor.

Väskan eller väskorna du checkar in får som mest väga 23 kg vardera. Du får betala ungefär 120 kronor per kg övervikt upp till 32 kg som är maxvikten. Om du har specialbagage, som musikinstrument eller sportutrustning, kan du anmäla detta i samband med att du bokar din biljett.

Flygbolagsinformation

  • Flygbolagsnamn: Vueling
  • IATA kod: VY
  • Grundat år: 2004
  • Huvudkontor: Barcelona, Spanien
  • Hemsida: vueling.com

Boka billiga flyg med Vueling för att få lågprisbiljetter till Europas mest populära semesterorter!