Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Köpenhamn-Barcelona

Sista minuten-flyg från Köpenhamn till Barcelona

Boka nu innan det är för sent

Köpenhamn Barcelona
tors, 02 maj CPH - BCN
sön, 05 maj BCN - CPH
1863kr
Pris per resenär
Köpenhamn Barcelona
lör, 27 apr. CPH - BCN
318kr
Pris per resenär
Köpenhamn Barcelona
sön, 21 apr. CPH - BCN
tis, 23 apr. BCN - CPH
1114kr
Pris per resenär
Köpenhamn Barcelona
tis, 16 apr. CPH - BCN
lör, 20 apr. BCN - CPH
1484kr
Pris per resenär
Köpenhamn Barcelona
fre, 26 apr. CPH - BCN
sön, 28 apr. BCN - CPH
1617kr
Pris per resenär
Köpenhamn Barcelona
mån, 06 maj CPH - BCN
tors, 09 maj BCN - CPH
1553kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
25% Tågen i Barcelona är 25 % billigare än i Köpenhamn.
Köpenhamn 37,23kr
Barcelona 28,08kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
25% En måltid i Barcelona är 25 % billigare än en måltid i Köpenhamn.
Köpenhamn 232,7kr
Barcelona 173,67kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.64 SEK
Senast kontrollerad 12 april 2024
Avstånd: 1759 kms
Flygplatser Köpenhamn
Kastrup (CPH) Avstånd från centrum: 8 kms
Malmo (MMA) Avstånd från centrum: 32 kms
Roskilde (RKE) Avstånd från centrum: 1 kms
Flygplatser Barcelona
El Prat (BCN) Avstånd från centrum: 12 kms
Costa Brava (GRO) Avstånd från centrum: 82 kms
Reus (REU) Avstånd från centrum: 92 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Köpenhamn

Danskar har fått utmärkelsen som världens gladaste folk, och med den goda stämning som råder i Köpenhamn är detta inte svårt att tro. Trots god stämning kan en weekendresa till utlandet locka. Bekvämt belägen endast en mil utanför stadens centrala delar hittar du Kastrup, Nordens största flygplats. Härifrån kan du enkelt flyga från Köpenhamn till Barcelona och du har flera avgångar att välja mellan. Flygbolaget SAS har sitt huvudsäte på Kastrup, men härifrån avgår billiga flyg mellan Köpenhamn och Barcelona med flera flygbolag som Norwegian, KLM och Vueling. Kastrup är en stor men lättnavigerad flygplats och du förflyttar dig smidigt med transportbussar mellan terminalerna.

Till Köpenhamn flygplats

Kastrup flygplats används inte enbart av danskar utan även av boende i södra Sverige och det finns bra transportmedel till Kastrup från både Köpenhamn och Malmö. Om du reser från Köpenhamn kan du ta tunnelbanans M2-linje som tar dig till terminal 3. Därifrån kan du sedan ta dig vidare till rätt terminal för ditt flyg. Från Malmö kan du kliva ombord på tåget mot Köpenhamn som stannar vid stationen "København Lufthavn". Dessa tåg avgår i regel var tjugonde minut. Det går givetvis även att ta en taxi från centrala Köpenhamn eller från södra Sverige via Öresundsbron. Nästan alla taxibolag erbjuder fasta priser på sträckan.

Till Barcelona

Barcelona är en stad som verkligen präglats av konstnären och arkitekten Gaudí. Under din vistelse i staden får du inte missa att besöka den magnifika katedralen Sagrada Familia och Parc Guell där du kommer nära inpå två av mästarens verk. Sedan kan man inte nämna Barcelona utan att tänka på tapas, små rätter som du och ditt sällskap beställer in flera utav för att sedan dela. Du hittar många trevliga restauranger och hippa barer längs det stimmiga shoppingstråket La Rambla. När du är i Barcelona är det en god idé att anamma den spanska rytmen, ta en siesta på eftermiddagen och orka på så vis med citypulsen som lever till sent in på småtimmarna.

Till centrum

Efter ditt Köpenhamn Barcelona flyg landat dröjer det inte länge innan du kan njuta av den spanska solen. Från flygplatsen El-Prat kan du ta tunnelbanan in till centrum. Kliv ombord på linje L9 Syd vid terminal 1 eller 2 och byt sedan till linje L1, L3 eller L5. Om du reser med tung packning så är direktbussen ett smidigt alternativ. Du hittar Aerobussen utanför ankomsthallen och dessa avgår så ofta som var femte minut. Bussresan från flygplatsen in till centrum tar cirka 35 minuter. Om du önskar anlända direkt till din slutdestination är taxi en god idé.