Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Stockholm-Malaga

-
-
-
-

Sista minuten-flyg från Stockholm till Malaga

Boka nu innan det är för sent

Stockholm Malaga
tors, 01 aug. ARN - AGP
mån, 05 aug. AGP - ARN
2642kr
Pris per resenär
Stockholm Malaga
lör, 17 aug. ARN - AGP
239kr
Pris per resenär
Stockholm Malaga
mån, 29 juli ARN - AGP
ons, 31 juli AGP - ARN
1280kr
Pris per resenär
Stockholm Malaga
ons, 24 juli NYO - AGP
lör, 27 juli AGP - NYO
3463kr
Pris per resenär
Stockholm Malaga
tis, 06 aug. ARN - AGP
lör, 10 aug. AGP - ARN
2403kr
Pris per resenär
Stockholm Malaga
sön, 11 aug. NYO - AGP
tis, 13 aug. AGP - NYO
1366kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
60% Tågen i Malaga är 60 % billigare än i Stockholm.
Stockholm 42kr
Malaga 16,3kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
10% En måltid i Malaga är 10 % billigare än en måltid i Stockholm.
Stockholm 150kr
Malaga 139,7kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.56 SEK
Senast kontrollerad 16 juli 2024
Avstånd: 2987 kms
Flygplatser Stockholm
Arlanda (ARN) Avstånd från centrum: 37 kms
Bromma (BMA) Avstånd från centrum: 7 kms
Skavsta (NYO) Avstånd från centrum: 90 kms
Västerås (VST) Avstånd från centrum: 86 kms
Flygplatser Malaga
Málaga (AGP) Avstånd från centrum: 9 kms
Granada (GRX) Avstånd från centrum: 77 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Stockholm

Stockholm är en stad bestående av många öar och flera mil kustlinje. Om du drömmer om en mer exotisk kustremsa, liksom ökade solchanser, kanske ett flyg från Stockholm till Malaga kan vara en passande idé. När du ska ut och resa i världen finns det två moderna flygplatser i Stockholm, nämligen Bromma och Arlanda flygplats. Ditt Stockholm Malaga flyg avgår dock troligen från Arlanda, Sveriges största flygplats, då Bromma flygplats främst trafikeras av inrikesflyg. Flygbolagen SAS och Norwegian erbjuder direktflyg och resan tar strax över fyra timmar. I väntan på ombordstigning kan du passa på att äta på en av flygplatsens många trevliga restauranger eller bara slappna av med gratis WiFi.

Till Stockholm flygplats

Arlanda flygplats ligger drygt fyra mil norr om Stockholm och sträckan trafikeras av flera färdmedel. Om du kör själv bör du räkna med en restid på ungefär 40 minuter. Väl framme på flygplatsen finns det gott om parkeringsmöjligheter. Från parkeringsplatsen kan du kliva ombord på en transferbuss som tar dig till din terminal. Om du är medlem i Sunfleet eller DriveNow hittar du reserverade parkeringsplatser i direkt anslutning till terminalen. Det går även att ta flygbussen från innerstaden till Arlanda och resan tar ungefär 45 minuter. Det snabbaste transportalternativet är dock Arlanda Express. Med detta moderna och miljövänliga snabbtåg är du framme på Arlanda flygplats inom 20 minuter.

Till Malaga

När du söker sol är en flygresa från Stockholm till Malaga, vackert belägen på Costa del Sol, ett hett tips. Som namnet Costa del Sol, eller solkusten, indikerar bjuds här på värme och strandliv. Malaga är en av Andalusiens större städer så du kan vara säker på att denna plats erbjuder mycket mer än enbart en vacker kustremsa. För konstentusiasten rekommenderas Picassomuseet som huserar en gedigen kollektion av konstnärens verk. Inte långt utanför stadskärnan hittar du dessutom morernas magnifika palats, Alahambra, vilket utgör en utmärkt destination för en dagsutflykt. Tack vare stadens effektiva kollektivtrafik tar du dig enkelt runt mellan olika stränder och sevärdheter.

Till centrum

Då Malaga är ett av Spaniens främsta resmål har staden även landets fjärde största flygplats. Flygplatsen har tre terminaler och det är smidigt att förflytta sig till fots mellan terminalerna. Transportcentralen, där du finner bussar och tåg, ligger utanför terminal tre. Med tåglinje C1 kan du ta dig in till centrum på mindre än en kvart. Kliv ombord på tåget och åk till slutstationen, Centro-Alameda. Flygplatsen ligger endast åtta kilometer utanför centrum så en taxiresa behöver inte kosta vidare mycket. Det kan också vara en god idé att dubbelkolla med ditt hotell om de erbjuder en shuttle bus service från flygplatsen, då detta är vanligt förekommande.