Norway (NOK)
Denmark (DKK)
Finland (€)

Flyg Stockholm-Malaga

��
Q
Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flygresor till Malaga till bästa pris

Sista minuten till Malaga

De bästa flygerbjudandena från alla Stockholm flygplatser.

Utresa on, 06 jul Hemresa fr, 08 jul
STO Stockholm
AGP Malaga
tur & retur från 1 881kr
Utresa må, 18 jul Hemresa ti, 19 jul
STO Stockholm
AGP Malaga
tur & retur från 2 222kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Stockholm och Malaga inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.1 EUR
svensk krona euro
1 EUR = 10.75 SEK
Senast kontrollerad 29 juni 2022
Tåg
Lokal, enkel biljett
62%

Tågen i Malaga är 62 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
39kr
Malaga
14,93kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
18%

En måltid i Malaga är 18 % billigare än en måltid i Stockholm.

Stockholm
130kr
Malaga
106,63kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
15%

En taxiresa i Malaga är 15 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
50kr
Malaga
42,65kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
57%

En kopp kaffe i Malaga är 57 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
41,27kr
Malaga
17,86kr
Flygplatser Stockholm
 • ( Arlanda (ARN)
  Avstånd från centrum: 37 kms
 • ( Bromma (BMA)
  Avstånd från centrum: 7 kms
 • ( Skavsta (NYO)
  Avstånd från centrum: 90 kms
 • ( Västerås (VST)
  Avstånd från centrum: 86 kms
Flygplatser Malaga
 • ( Málaga (AGP)
  Avstånd från centrum: 9 kms
 • ( Granada (GRX)
  Avstånd från centrum: 77 kms
K Avstånd: 2987 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Stockholm

Stockholm är en stad bestående av många öar och flera mil kustlinje. Om du drömmer om en mer exotisk kustremsa, liksom ökade solchanser, kanske ett flyg från Stockholm till Malaga kan vara en passande idé. När du ska ut och resa i världen finns det två moderna flygplatser i Stockholm, nämligen Bromma och Arlanda flygplats. Ditt Stockholm Malaga flyg avgår dock troligen från Arlanda, Sveriges största flygplats, då Bromma flygplats främst trafikeras av inrikesflyg. Flygbolagen SAS och Norwegian erbjuder direktflyg och resan tar strax över fyra timmar. I väntan på ombordstigning kan du passa på att äta på en av flygplatsens många trevliga restauranger eller bara slappna av med gratis WiFi.

Till Stockholm flygplats

Arlanda flygplats ligger drygt fyra mil norr om Stockholm och sträckan trafikeras av flera färdmedel. Om du kör själv bör du räkna med en restid på ungefär 40 minuter. Väl framme på flygplatsen finns det gott om parkeringsmöjligheter. Från parkeringsplatsen kan du kliva ombord på en transferbuss som tar dig till din terminal. Om du är medlem i Sunfleet eller DriveNow hittar du reserverade parkeringsplatser i direkt anslutning till terminalen. Det går även att ta flygbussen från innerstaden till Arlanda och resan tar ungefär 45 minuter. Det snabbaste transportalternativet är dock Arlanda Express. Med detta moderna och miljövänliga snabbtåg är du framme på Arlanda flygplats inom 20 minuter.

Till Malaga

När du söker sol är en flygresa från Stockholm till Malaga, vackert belägen på Costa del Sol, ett hett tips. Som namnet Costa del Sol, eller solkusten, indikerar bjuds här på värme och strandliv. Malaga är en av Andalusiens större städer så du kan vara säker på att denna plats erbjuder mycket mer än enbart en vacker kustremsa. För konstentusiasten rekommenderas Picassomuseet som huserar en gedigen kollektion av konstnärens verk. Inte långt utanför stadskärnan hittar du dessutom morernas magnifika palats, Alahambra, vilket utgör en utmärkt destination för en dagsutflykt. Tack vare stadens effektiva kollektivtrafik tar du dig enkelt runt mellan olika stränder och sevärdheter.

Till centrum

Då Malaga är ett av Spaniens främsta resmål har staden även landets fjärde största flygplats. Flygplatsen har tre terminaler och det är smidigt att förflytta sig till fots mellan terminalerna. Transportcentralen, där du finner bussar och tåg, ligger utanför terminal tre. Med tåglinje C1 kan du ta dig in till centrum på mindre än en kvart. Kliv ombord på tåget och åk till slutstationen, Centro-Alameda. Flygplatsen ligger endast åtta kilometer utanför centrum så en taxiresa behöver inte kosta vidare mycket. Det kan också vara en god idé att dubbelkolla med ditt hotell om de erbjuder en shuttle bus service från flygplatsen, då detta är vanligt förekommande.

Andra spännande rutter

Fly fra Stockholm til Malaga
Fly fra Stockholm til Málaga
Lennot Tukholma - Malaga