Denmark (DKK)
Finland (€)
Norway (NOK)

Flyg Köpenhamn-Malaga

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flyg till Malaga från 334kr

Sista minuten till Malaga

De bästa flygerbjudandena från alla Köpenhamn flygplatser.

Utresa to, 29 okt Hemresa to, 05 nov
CPH Köpenhamn
AGP Malaga
tur & retur från 334kr
Utresa må, 09 nov Hemresa fr, 13 nov
CPH Köpenhamn
AGP Malaga
tur & retur från 459kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Köpenhamn och Malaga inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.1 EUR
svensk krona euro
1 EUR = 10.47 SEK
Senast kontrollerad 20 oktober 2020
Tåg
Lokal, enkel biljett
60%

Tågen i Malaga är 60 % billigare än i Köpenhamn.

Köpenhamn
33,43kr
Malaga
13,48kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
45%

En måltid i Malaga är 45 % billigare än en måltid i Köpenhamn.

Köpenhamn
188,03kr
Malaga
103,67kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
53%

En taxiresa i Malaga är 53 % billigare än i Köpenhamn.

Köpenhamn
69,64kr
Malaga
32,97kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
72%

En kopp kaffe i Malaga är 72 % billigare än i Köpenhamn.

Köpenhamn
55,16kr
Malaga
15,72kr
Flygplatser Köpenhamn
 • ( Kastrup (CPH)
  Avstånd från centrum: 8 kms
 • ( Malmo (MMA)
  Avstånd från centrum: 32 kms
 • ( Roskilde (RKE)
  Avstånd från centrum: 1 kms
Flygplatser Malaga
 • ( Málaga (AGP)
  Avstånd från centrum: 9 kms
 • ( Granada (GRX)
  Avstånd från centrum: 77 kms
K Avstånd: 2466 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Köpenhamn

Köpenhamn har länge varit en viktig handelsstad för hela norden och idag utgör turismen en av stadens främsta näringsområden. Varje år reser över 25 miljoner passagerare genom stadens flygplats Kastrup och härifrån avgår resor till destinationer runt om i världen. För den som söker sol finns det flera flygbolag som flyger från Köpenhamn till Malaga året om, och det går ofta att hitta billiga flyg mellan Köpenhamn och Malaga med de tre ledande lågprisbolagen Ryanair, Norwegian och Vueling. Kastrup är dessutom en mycket modern och trevlig flygplats med bra restauranger, barer och shopping, så du kan med glädje komma i god tid inför ombordstigning.

Till Köpenhamn flygplats

Resenärer boende i Danmark såväl som i södra Sverige väljer att resa från Kastrup för att bege sig vidare ut i världen. Från centrala Köpenhamn kan du enkelt ta dig ut till flygplatsen med busslinje 5A liksom tunnelbanans M2-linje som även rullar nattetid. Från Malmö avgår det regelbundet tåg som stannar till vid Kastrup på sin väg till Köpenhamn. Det går även att ta sig till flygplatsen från andra delar av Sverige med både tåg och långfärdsbussar. Från båda sidor av Öresundsbron går det dessutom att resa med taxi alternativt köra själv. Väl på flygplatsen finns det gott om långtidsparkering och en terminalbuss som tar dig sista biten till din avgångshall.

Till Malaga

Malaga ligger på Costa del Sol i Spanien och det är inte utan anledning området heter just solkusten. En kort flygresa från Köpenhamn till Malaga är en god idé när du vill komma bort från vinterrusket eller en regnig svensk sommar. I staden finns det gott om stränder att välja mellan liksom bra med transportmedel så att du enkelt kan hitta just din favorit. Här, i en av Andalusiens största städer, är det dock inte enbart strandliv som gäller. För kulturentusiasten är en dagsutflykt till morernas magnifika palats Alhambra ett måste, liksom ett besök till Museo Picasso Málaga inrymt i det vackert restaurerade Palacio de Buenavista.

Till centrum

Flygplatsen i Malaga är Spaniens fjärde största med tre terminaler. För att ta dig in till centrum från flygplatsen beger du dig till transportcentralen belägen vid terminal 3. Härifrån avgår samtliga tåg, bussar och taxibilar. Väljer du att resa med tåg är du framme i centrum på knappt 12 minuter. Kliv ombord på linje C1 som tar dig till Centro-Alameda. Biljetter köper du vid biljettdisken som är belägen vid utgången till terminal 3. Dubbelkolla med ditt hotell om de eventuellt erbjuder en transportservice till ditt boende. Om så är fallet väntar minibussen på dig utanför terminal 3, det är också härifrån som du tar taxi om det är aktuellt.

Andra spännande rutter