Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Köpenhamn-Malaga

Sista minuten-flyg från Köpenhamn till Malaga

Boka nu innan det är för sent

Köpenhamn Malaga
tis, 23 apr. CPH - AGP
fre, 26 apr. AGP - CPH
1889kr
Pris per resenär
Köpenhamn Malaga
fre, 26 apr. CPH - AGP
498kr
Pris per resenär
Köpenhamn Malaga
tis, 30 apr. CPH - AGP
tors, 02 maj AGP - CPH
1518kr
Pris per resenär
Köpenhamn Malaga
sön, 05 maj CPH - AGP
mån, 06 maj AGP - CPH
2476kr
Pris per resenär
Köpenhamn Malaga
fre, 10 maj CPH - AGP
sön, 12 maj AGP - CPH
3179kr
Pris per resenär
Köpenhamn Malaga
fre, 17 maj CPH - AGP
fre, 17 maj AGP - CPH
2711kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
56% Tågen i Malaga är 56 % billigare än i Köpenhamn.
Köpenhamn 37,23kr
Malaga 16,23kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
40% En måltid i Malaga är 40 % billigare än en måltid i Köpenhamn.
Köpenhamn 232,71kr
Malaga 139,1kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.62 SEK
Senast kontrollerad 15 april 2024
Avstånd: 2466 kms
Flygplatser Köpenhamn
Kastrup (CPH) Avstånd från centrum: 8 kms
Malmo (MMA) Avstånd från centrum: 32 kms
Roskilde (RKE) Avstånd från centrum: 1 kms
Flygplatser Malaga
Málaga (AGP) Avstånd från centrum: 9 kms
Granada (GRX) Avstånd från centrum: 77 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Köpenhamn

Köpenhamn har länge varit en viktig handelsstad för hela norden och idag utgör turismen en av stadens främsta näringsområden. Varje år reser över 25 miljoner passagerare genom stadens flygplats Kastrup och härifrån avgår resor till destinationer runt om i världen. För den som söker sol finns det flera flygbolag som flyger från Köpenhamn till Malaga året om, och det går ofta att hitta billiga flyg mellan Köpenhamn och Malaga med de tre ledande lågprisbolagen Ryanair, Norwegian och Vueling. Kastrup är dessutom en mycket modern och trevlig flygplats med bra restauranger, barer och shopping, så du kan med glädje komma i god tid inför ombordstigning.

Till Köpenhamn flygplats

Resenärer boende i Danmark såväl som i södra Sverige väljer att resa från Kastrup för att bege sig vidare ut i världen. Från centrala Köpenhamn kan du enkelt ta dig ut till flygplatsen med busslinje 5A liksom tunnelbanans M2-linje som även rullar nattetid. Från Malmö avgår det regelbundet tåg som stannar till vid Kastrup på sin väg till Köpenhamn. Det går även att ta sig till flygplatsen från andra delar av Sverige med både tåg och långfärdsbussar. Från båda sidor av Öresundsbron går det dessutom att resa med taxi alternativt köra själv. Väl på flygplatsen finns det gott om långtidsparkering och en terminalbuss som tar dig sista biten till din avgångshall.

Till Malaga

Malaga ligger på Costa del Sol i Spanien och det är inte utan anledning området heter just solkusten. En kort flygresa från Köpenhamn till Malaga är en god idé när du vill komma bort från vinterrusket eller en regnig svensk sommar. I staden finns det gott om stränder att välja mellan liksom bra med transportmedel så att du enkelt kan hitta just din favorit. Här, i en av Andalusiens största städer, är det dock inte enbart strandliv som gäller. För kulturentusiasten är en dagsutflykt till morernas magnifika palats Alhambra ett måste, liksom ett besök till Museo Picasso Málaga inrymt i det vackert restaurerade Palacio de Buenavista.

Till centrum

Flygplatsen i Malaga är Spaniens fjärde största med tre terminaler. För att ta dig in till centrum från flygplatsen beger du dig till transportcentralen belägen vid terminal 3. Härifrån avgår samtliga tåg, bussar och taxibilar. Väljer du att resa med tåg är du framme i centrum på knappt 12 minuter. Kliv ombord på linje C1 som tar dig till Centro-Alameda. Biljetter köper du vid biljettdisken som är belägen vid utgången till terminal 3. Dubbelkolla med ditt hotell om de eventuellt erbjuder en transportservice till ditt boende. Om så är fallet väntar minibussen på dig utanför terminal 3, det är också härifrån som du tar taxi om det är aktuellt.