Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Köpenhamn-Lissabon

Sista minuten-flyg från Köpenhamn till Lissabon

Boka nu innan det är för sent

Köpenhamn Lissabon
mån, 17 juni CPH - LIS
ons, 19 juni LIS - CPH
3677kr
Pris per resenär
Köpenhamn Lissabon
tors, 08 aug. CPH - LIS
663kr
Pris per resenär
Köpenhamn Lissabon
tis, 04 juni CPH - LIS
ons, 05 juni LIS - CPH
2277kr
Pris per resenär
Köpenhamn Lissabon
tis, 28 maj CPH - LIS
fre, 31 maj LIS - CPH
2603kr
Pris per resenär
Köpenhamn Lissabon
fre, 07 juni CPH - LIS
sön, 09 juni LIS - CPH
3392kr
Pris per resenär
Köpenhamn Lissabon
ons, 12 juni CPH - LIS
sön, 16 juni LIS - CPH
2698kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
38% Tågen i Lissabon är 38 % billigare än i Köpenhamn.
Köpenhamn 37,47kr
Lissabon 23,35kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
30% En måltid i Lissabon är 30 % billigare än en måltid i Köpenhamn.
Köpenhamn 234,18kr
Lissabon 163,44kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.75 SEK
Senast kontrollerad 23 maj 2024
Avstånd: 2477 kms
Flygplatser Köpenhamn
Kastrup (CPH) Avstånd från centrum: 8 kms
Malmo (MMA) Avstånd från centrum: 32 kms
Roskilde (RKE) Avstånd från centrum: 1 kms
Flygplatser Lissabon
Lisboa (LIS) Avstånd från centrum: 5 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Köpenhamn

Mysiga Köpenhamn med sina gågator och uteserveringar har en klart kontinental stadsmiljö. Inte långt från centrum ligger flygplatsen Kastrup varifrån du kan resa från Köpenhamn till Lissabon med flera flygbolag. Kastrup är Skandinaviens största flygplats och här passerar årligen närmare 30 miljoner passagerare. På flygplatsen checkar du snabbt in vid incheckningsautomaterna där du själv skriver ut boardingkort och bagagelappar. Efter att ha lämnat bagaget vid bag drop och gått igenom säkerhetskontrollen kan du koppla av med en god måltid på någon av de populära restaurangerna. Om du behöver uträtta några ärenden finns både bankalternativ och valutaväxling.

Till Köpenhamn flygplats

Kastrup ligger bara åtta kilometer söder om stadens centrum och det finns flera smidiga transportalternativ. För att ta dig till ditt flyg från Köpenhamn till Lissabon reser du med tunnelbanan och resan från centrum tar bara en kvart. Kastrups tunnelbanestation finns på den gula linjen och du tar dig sedan kostnadsfritt mellan de olika terminalbyggnaderna med transferbussar. Flera lokalbussar stannar även till utanför flygplatsens avgångshall. Om du reser med egen bil ska du se till att förboka parkeringsplats online för att få ett bra pris. Det finns flera olika parkeringsalternativ i olika prisklasser både utomhus och inomhus.

Till Lissabon

Med sina kullerstensgator och historiska ruiner bjuder Lissabon på sagolik charm. Smaka på det portugisiska köket med goda fisk- och skaldjursrätter direkt från Atlanten. En av de mest ikoniska kulinariska institutionerna i staden är bageriet Antiga Confeitaria de Belem. Köp med dig några söta godsaker och passa på att utforska det intilliggande kustområdet. För traditionell miljö ska du ta dig till stadsdelen Alfama där du klättrar upp för branta trappor och går längst trånga gränder kantade av bohemiska kaféer. En av de mest populära sevärdheterna i staden är klostret Mosteiro dos Jeronimos som finns med på UNESCO:s världsarvslista.

Till centrum

På Lisbon Humberto Delgado Airport landar flera billiga flyg från Köpenhamn till Lissabon året om, bland annat med Ryanair och easyJet. Flygplatsen ligger inne i staden, mindre än tio kilometer från centrum, och är omgiven av stadsbebyggelse. Detta gör att flygplatsen är smidigt integrerad i kollektivtrafiken. Du kan till exempel ta tunnelbana direkt från Lisbon Airport till stadens centrala delar på endast en kvart. Flera bussar stannar utanför flygplatsen och tar dig till de olika stadsdelarna. Om du har mycket bagage är det dock bäst att ta flygbussen som har mer plats och gör färre stopp på resan mot centrum.