Denmark (DKK)
Finland (€)
Norway (NOK)

Flyg Göteborg-Lissabon

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flyg till Lissabon från 1591kr

Sista minuten till Lissabon

De bästa flygerbjudandena från alla Göteborg flygplatser.

Utresa sö, 07 feb Hemresa fr, 12 feb
GOT Göteborg
LIS Lissabon
tur & retur från 1 611kr
Utresa on, 17 feb Hemresa ti, 23 feb
GOT Göteborg
LIS Lissabon
tur & retur från 1 591kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Göteborg och Lissabon inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.1 EUR
svensk krona euro
1 EUR = 10.22 SEK
Senast kontrollerad 26 januari 2021
Tåg
Lokal, enkel biljett
40%

Tågen i Lissabon är 40 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
30kr
Lissabon
17,96kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
26%

En måltid i Lissabon är 26 % billigare än en måltid i Göteborg.

Göteborg
110kr
Lissabon
80,96kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
34%

En taxiresa i Lissabon är 34 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
51kr
Lissabon
33,65kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
58%

En kopp kaffe i Lissabon är 58 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
40,23kr
Lissabon
16,81kr
Flygplatser Göteborg
 • ( Landvetter (GOT)
  Avstånd från centrum: 18 kms
 • ( Säve (GSE)
  Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Lissabon
 • ( Lisboa (LIS)
  Avstånd från centrum: 5 kms
K Avstånd: 2607 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Göteborg och havet går hand i hand, från feskekörkan till hamnkranarna ser man tydliga tecken på att staden har havsvatten i ådrorna. Numera är det dock flygresor snarare än kryssningar som gäller och flygplatsen Landvetter har genomgått en rejäl upprustning. Härifrån kan du enkelt resa med flyg mellan Göteborg och Lissabon, som ju är en annan hamnstad. Det sista du behöver tänka på när du ska resa är hur du hittar till din gate, Landvetter har nämligen endast en terminal och den är ytterst enkel att navigera. Passa istället på att använda tiden till lite taxfree shopping eller njut av en kaffe eller måltid innan det är dags för avgång.

Till Göteborg flygplats

Buss, egen bil, taxi eller till och med cykel. Hur du väljer att ta dig till Landvetter är upp till dig, se bara till att du hinner med ditt flyg. Flygplatsen ligger ungefär 25 kilometer utanför city och med bil tar det oftast 20 minuter. Väljer du att följa cykelbanan är det dock svårare att uppskatta tiden – se bara upp de sista 500 metrarna då du måste dela vägen med bilisterna. Det vanligaste sättet att ta sig till Landvetter är med flygbussen som avgår flera gånger per timme från centralstationen och som släpper av dig utanför terminalen. Luta dig tillbaka och njut av semesterkänslan.

Till Lissabon

Du kan ofta hitta billiga flyg mellan Göteborg och Lissabon – en riktig pärla för dig som gillar den charmiga kombinationen historisk handelsstad, sol och hav. Besök den medeltida stadsdelen Alfama och vandra runt längs dess smala gränder, eller ta dig till den vackra fästningen Castelo de São Jorge där du har en vacker panoramavy över staden. Om du är ute efter lite jetset-känsla erbjuder den portugisiska rivieran just detta. En halvtimme utanför innerstaden hittar du den charmiga kustbyn Estoril som bland annat bjuder på casino och strandliv. Vi rekommenderar att du smakar på svärdfisk eller hummer från Cascais fiskmarknad – du lär inte bli besviken.

Till centrum

Göteborg Lissabon med flyg är en snabb och smidig resa, och likaså är det enkelt att ta sig från flygplatsen in till centrum efter ankomst. Du har ett par olika färdmedel att välja mellan. Tunnelbanan går direkt från flygplatsen till Saldhana, Lissabons finansdistrikt, där behöver du sedan byta linje för att ta dig vidare in till centrum. Resan tar ungefär 25 minuter. Det finns flera olika resekort att välja mellan, vi rekommenderar att du kollar online eller i informationsdisken för att välja det som passar dig bäst. Om du har mycket bagage är flygbussen ett smidigt alternativ. Utanför terminalen hittar du självklart även taxibilar.

Andra spännande rutter