Denmark (DKK)
Finland (€)
Norway (NOK)

Flyg Göteborg-Köpenhamn

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flyg till Köpenhamn från 1374kr

Sista minuten till Köpenhamn

De bästa flygerbjudandena från alla Göteborg flygplatser.

Utresa må, 12 okt Hemresa to, 15 okt
GOT Göteborg
CPH Köpenhamn
tur & retur från 1 376kr
Utresa må, 19 okt Hemresa ti, 20 okt
GOT Göteborg
CPH Köpenhamn
tur & retur från 1 374kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Göteborg och Köpenhamn inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.72 DKK
svensk krona dansk krona
1 DKK = 1.41 SEK
Senast kontrollerad 24 september 2020
Tåg
Lokal, enkel biljett
12%

Tågen är 12 % dyrare i Köpenhamn än i Göteborg.

Göteborg
30kr
Köpenhamn
33,67kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
72%

I genomsnitt är en måltid 72 % dyrare i Köpenhamn än i Göteborg.

Göteborg
110kr
Köpenhamn
189,39kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
38%

Taxi är 38 % dyrare i Köpenhamn än i Göteborg.

Göteborg
51kr
Köpenhamn
70,14kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
40%

Kaffe är 40 % dyrare i Köpenhamn än i Göteborg.

Göteborg
39,31kr
Köpenhamn
55,19kr
Flygplatser Göteborg
 • ( Landvetter (GOT)
  Avstånd från centrum: 18 kms
 • ( Säve (GSE)
  Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Köpenhamn
 • ( Kastrup (CPH)
  Avstånd från centrum: 8 kms
 • ( Malmo (MMA)
  Avstånd från centrum: 32 kms
 • ( Roskilde (RKE)
  Avstånd från centrum: 1 kms
K Avstånd: 230 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Göteborgarna har ett rykte om sig att ha en alldeles egen humor, feskekörkan är bara ett exempel på detta. Utöver egen humor är göteborgarna unika vad gäller transport och nyrenoverade Landvetter flygplats är ett praktexempel på detta. Här passerar fler än 5 miljoner resenärer varje år med både reguljär- och charterflyg. För en resa till vår granne i söder hittar du ofta billiga flyg direkt från Göteborg till Köpenhamn. Checka in online och ta dig direkt genom säkerhetskontrollen och vidare upp på andra våningen. I avgångshallen kan du passa på att avnjuta en fika eller lunch på en av flera restauranger och kaféer.

Till Göteborg flygplats

Eftersom Landvetter ligger mindre än en halvtimme utanför city tar din restid till flygplatsen samt flyg från Göteborg till Köpenhamn knappt 3 timmar. Det finns flera tidseffektiva och prisvänliga färdmedel som tar dig från centrum till flygplatsen. Det populäraste alternativet är flygbussen som avgår från Göteborgs Centralstation och anländer till terminalen. Taxi och din egen bil utgör givetvis andra bra alternativ. Väljer du att köra din egen bil hittar du med all säkerhet en bra parkeringsplats då Landvetter har 8 000 p-platser att välja mellan. Här finns både lång- och korttidsparkering i olika prisklasser, samtliga i direkt anslutning till terminalen.

Till Köpenhamn

Köpenhamn är det perfekta resmålet för en stressfri weekendresa. Är du ute efter att shoppa loss kommer du att älska Ströget – shoppinggatan med stort S. Att dansk design ligger i framkant har väl inte undgått någon, och här hittar du många kreativa och unga designers vägg i vägg med mer etablerade modehus. Om du är nyfiken på att utforska den kulinära scenen kommer Köpenhamn inte lämna dig besviken. Här hittar du nämligen flera av världens främsta restauranger och lika många Michelin-stjärnor. Här finns dessutom många trevliga fik där du kan avnjuta det berömda smörrebrödet, en öppen smörgås gjord på danskt rågbröd. Du hittar även många intressanta museer och ett besök till Thorvaldsens Museum rekommenderas.

Till centrum

Göteborg Köpenhamn med flyg är en mycket kort resa – du hinner knappt lyfta innan du hör kaptenens meddelande att det är dags för landning. Efter ankomst är färden från Kastrup in till stan ytterst smidig. Kastrup är en stor flygplats, här har bland annat SAS sitt huvudsäte, men trots sin storlek är flygplatsen mycket resenärsvänlig och lättnavigerad. Vid terminal 3 hittar du tunnelbanan som tar dig till stan på 15 minuter. Du köper din biljett i automaterna eller i kassan vid perrongen. Det går även bussar in till stan – kolla med ditt hotell vilken linje som tar dig till just din slutdestination. Självklart finns det även taxibilar som väntar på dig vid terminal 3.

Andra spännande rutter