Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Göteborg-Köpenhamn

Sista minuten-flyg från Göteborg till Köpenhamn

Boka nu innan det är för sent

Göteborg Köpenhamn
tis, 28 maj GOT - CPH
tis, 28 maj CPH - GOT
3783kr
Pris per resenär
Göteborg Köpenhamn
mån, 10 juni GOT - CPH
506kr
Pris per resenär
Göteborg Köpenhamn
fre, 14 juni GOT - CPH
sön, 16 juni CPH - GOT
2479kr
Pris per resenär
Göteborg Köpenhamn
sön, 02 juni GOT - CPH
tors, 06 juni CPH - GOT
1996kr
Pris per resenär
Göteborg Köpenhamn
fre, 07 juni GOT - CPH
sön, 09 juni CPH - GOT
2431kr
Pris per resenär
Göteborg Köpenhamn
ons, 19 juni GOT - CPH
tors, 20 juni CPH - GOT
2797kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
4% Tågen är 4 % dyrare i Köpenhamn än i Göteborg.
Göteborg 36kr
Köpenhamn 37,47kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
80% I genomsnitt är en måltid 80 % dyrare i Köpenhamn än i Göteborg.
Göteborg 130kr
Köpenhamn 234,18kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.65 DKK
1 DKK = 1.57 SEK
Senast kontrollerad 23 maj 2024
Avstånd: 230 kms
Flygplatser Göteborg
Landvetter (GOT) Avstånd från centrum: 18 kms
Säve (GSE) Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Köpenhamn
Kastrup (CPH) Avstånd från centrum: 8 kms
Malmo (MMA) Avstånd från centrum: 32 kms
Roskilde (RKE) Avstånd från centrum: 1 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Göteborgarna har ett rykte om sig att ha en alldeles egen humor, feskekörkan är bara ett exempel på detta. Utöver egen humor är göteborgarna unika vad gäller transport och nyrenoverade Landvetter flygplats är ett praktexempel på detta. Här passerar fler än 5 miljoner resenärer varje år med både reguljär- och charterflyg. För en resa till vår granne i söder hittar du ofta billiga flyg direkt från Göteborg till Köpenhamn. Checka in online och ta dig direkt genom säkerhetskontrollen och vidare upp på andra våningen. I avgångshallen kan du passa på att avnjuta en fika eller lunch på en av flera restauranger och kaféer.

Till Göteborg flygplats

Eftersom Landvetter ligger mindre än en halvtimme utanför city tar din restid till flygplatsen samt flyg från Göteborg till Köpenhamn knappt 3 timmar. Det finns flera tidseffektiva och prisvänliga färdmedel som tar dig från centrum till flygplatsen. Det populäraste alternativet är flygbussen som avgår från Göteborgs Centralstation och anländer till terminalen. Taxi och din egen bil utgör givetvis andra bra alternativ. Väljer du att köra din egen bil hittar du med all säkerhet en bra parkeringsplats då Landvetter har 8 000 p-platser att välja mellan. Här finns både lång- och korttidsparkering i olika prisklasser, samtliga i direkt anslutning till terminalen.

Till Köpenhamn

Köpenhamn är det perfekta resmålet för en stressfri weekendresa. Är du ute efter att shoppa loss kommer du att älska Ströget – shoppinggatan med stort S. Att dansk design ligger i framkant har väl inte undgått någon, och här hittar du många kreativa och unga designers vägg i vägg med mer etablerade modehus. Om du är nyfiken på att utforska den kulinära scenen kommer Köpenhamn inte lämna dig besviken. Här hittar du nämligen flera av världens främsta restauranger och lika många Michelin-stjärnor. Här finns dessutom många trevliga fik där du kan avnjuta det berömda smörrebrödet, en öppen smörgås gjord på danskt rågbröd. Du hittar även många intressanta museer och ett besök till Thorvaldsens Museum rekommenderas.

Till centrum

Göteborg Köpenhamn med flyg är en mycket kort resa – du hinner knappt lyfta innan du hör kaptenens meddelande att det är dags för landning. Efter ankomst är färden från Kastrup in till stan ytterst smidig. Kastrup är en stor flygplats, här har bland annat SAS sitt huvudsäte, men trots sin storlek är flygplatsen mycket resenärsvänlig och lättnavigerad. Vid terminal 3 hittar du tunnelbanan som tar dig till stan på 15 minuter. Du köper din biljett i automaterna eller i kassan vid perrongen. Det går även bussar in till stan – kolla med ditt hotell vilken linje som tar dig till just din slutdestination. Självklart finns det även taxibilar som väntar på dig vid terminal 3.