Denmark (DKK)
Finland (€)
Norway (NOK)

Flyg Göteborg-Malaga

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flyg till Malaga från 1136kr

Sista minuten till Malaga

De bästa flygerbjudandena från alla Göteborg flygplatser.

Utresa ti, 27 apr Hemresa fr, 07 maj
GOT Göteborg
AGP Malaga
tur & retur från 1 140kr
Utresa lö, 08 maj Hemresa ti, 18 maj
GOT Göteborg
AGP Malaga
tur & retur från 1 136kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Göteborg och Malaga inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.1 EUR
svensk krona euro
1 EUR = 10.24 SEK
Senast kontrollerad 20 april 2021
Tåg
Lokal, enkel biljett
61%

Tågen i Malaga är 61 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
34kr
Malaga
13,21kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
3%

En måltid i Malaga är 3 % billigare än en måltid i Göteborg.

Göteborg
104,5kr
Malaga
101,62kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
37%

En taxiresa i Malaga är 37 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
51kr
Malaga
32,32kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
60%

En kopp kaffe i Malaga är 60 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
39,88kr
Malaga
14,8kr
Flygplatser Göteborg
 • ( Landvetter (GOT)
  Avstånd från centrum: 18 kms
 • ( Säve (GSE)
  Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Malaga
 • ( Málaga (AGP)
  Avstånd från centrum: 9 kms
 • ( Granada (GRX)
  Avstånd från centrum: 77 kms
K Avstånd: 2628 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Namnet Göteborg började användas i början av 1600-talet när staden anlades av Kung Karl IX. Sedan dess har mycket hänt och istället för båttrafik reser vi numera med flyg. Göteborg har satsat på en modern och resenärsvänlig flygplats i Landvetter. Oavsett om du checkar in online eller på flygplatsen är processen enkel när du kommer till terminalen. Det är endast några minuters gångavstånd från incheckningsdiskarna till din gate som ligger på andra våningen. Vi rekommenderar att du uppehåller dig med en fika, eller varför inte lite taxfree shopping, innan det är avgångsdags för ditt flyg från Göteborg till Malaga.

Till Göteborg flygplats

Flygplatsen är enkel att navigera, och så är även resan dit från Göteborg. Landvetter ligger 25 kilometer utanför city, ungefär halvvägs mellan Göteborg och Borås. Om du väljer att köra din egen bil, eller om du använder dig av en bilpoolstjänst, kan du oftast räkna med en restid på runt 20 minuter. Lägg därtill tid för parkering och en kort promenad till terminalen. Vill du resa från dörr till terminal, utan att köra själv, erbjuder samtliga taxibolag ett fast pris till flygplatsen. För den något mer budget- och miljöorienterade resenären är flygbussen ett mycket bra alternativ. Den avgår flera gånger i timmen från Nils Ericssonterminalen vid centralstationen.

Till Malaga

När du vill komma ifrån regnet i Göteborg är det endast en kort flygresa mellan Göteborg och Malaga belägen vid kustregionen Costa del Sol. Som namnet solkusten antyder lär du inte bli besviken om du söker sol och strand. Kuststräckan har många vackra stränder och bra transportmedel för att ta sig runt. Välj den strand som lockar mest när du väl är på plats. För dig som vill kombinera stadsliv med strand är Malaga perfekt då detta är en av de större städerna längs Andalusiens kustremsa. Picasso-museet är väl värt ett besök och Alahambra, morernas fantastiska palats, ligger inte långt ifrån stan och utgör ett ypperligt mål för en dagsutflykt.

Till centrum

Både Ryanair och Norwegian erbjuder direktflyg och det är därför enkelt att hitta billiga flyg mellan Göteborg och Malaga. Flygplatsen är den fjärde största i Spanien med tre terminaler, samtliga inom gångavstånd till varandra. Utanför terminal 3 hittar du transportcentralen med bussar och tåg. Tåglinje C1 tar dig till centrum på 12 minuter – kliv av vid ändhållplatsen Centro-Alameda. Du hittar biljettdisken vid utgången från terminal 3. Utanför terminalen hittar du också taxibilar och om ditt hotell erbjuder en transportservice kommer detta troligtvis vara upphämtningsplatsen. Väljer du att hyra bil hämtar du även den här och sedan är det endast 8 kilometer in till stan.

Andra spännande rutter