Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Göteborg-Malaga

Sista minuten-flyg från Göteborg till Malaga

Boka nu innan det är för sent

Göteborg Malaga
tis, 23 apr. GOT - AGP
lör, 27 apr. AGP - GOT
2372kr
Pris per resenär
Göteborg Malaga
tis, 23 apr. GOT - AGP
372kr
Pris per resenär
Göteborg Malaga
tis, 14 maj GOT - AGP
fre, 17 maj AGP - GOT
1800kr
Pris per resenär
Göteborg Malaga
mån, 29 apr. GOT - AGP
tis, 30 apr. AGP - GOT
1926kr
Pris per resenär
Göteborg Malaga
fre, 03 maj GOT - AGP
mån, 06 maj AGP - GOT
2737kr
Pris per resenär
Göteborg Malaga
tors, 09 maj GOT - AGP
sön, 12 maj AGP - GOT
3914kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
55% Tågen i Malaga är 55 % billigare än i Göteborg.
Göteborg 36kr
Malaga 16,23kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
10% I genomsnitt är en måltid 10 % dyrare i Malaga än i Göteborg.
Göteborg 127,5kr
Malaga 139,1kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.62 SEK
Senast kontrollerad 15 april 2024
Avstånd: 2628 kms
Flygplatser Göteborg
Landvetter (GOT) Avstånd från centrum: 18 kms
Säve (GSE) Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Malaga
Málaga (AGP) Avstånd från centrum: 9 kms
Granada (GRX) Avstånd från centrum: 77 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Namnet Göteborg började användas i början av 1600-talet när staden anlades av Kung Karl IX. Sedan dess har mycket hänt och istället för båttrafik reser vi numera med flyg. Göteborg har satsat på en modern och resenärsvänlig flygplats i Landvetter. Oavsett om du checkar in online eller på flygplatsen är processen enkel när du kommer till terminalen. Det är endast några minuters gångavstånd från incheckningsdiskarna till din gate som ligger på andra våningen. Vi rekommenderar att du uppehåller dig med en fika, eller varför inte lite taxfree shopping, innan det är avgångsdags för ditt flyg från Göteborg till Malaga.

Till Göteborg flygplats

Flygplatsen är enkel att navigera, och så är även resan dit från Göteborg. Landvetter ligger 25 kilometer utanför city, ungefär halvvägs mellan Göteborg och Borås. Om du väljer att köra din egen bil, eller om du använder dig av en bilpoolstjänst, kan du oftast räkna med en restid på runt 20 minuter. Lägg därtill tid för parkering och en kort promenad till terminalen. Vill du resa från dörr till terminal, utan att köra själv, erbjuder samtliga taxibolag ett fast pris till flygplatsen. För den något mer budget- och miljöorienterade resenären är flygbussen ett mycket bra alternativ. Den avgår flera gånger i timmen från Nils Ericssonterminalen vid centralstationen.

Till Malaga

När du vill komma ifrån regnet i Göteborg är det endast en kort flygresa mellan Göteborg och Malaga belägen vid kustregionen Costa del Sol. Som namnet solkusten antyder lär du inte bli besviken om du söker sol och strand. Kuststräckan har många vackra stränder och bra transportmedel för att ta sig runt. Välj den strand som lockar mest när du väl är på plats. För dig som vill kombinera stadsliv med strand är Malaga perfekt då detta är en av de större städerna längs Andalusiens kustremsa. Picasso-museet är väl värt ett besök och Alahambra, morernas fantastiska palats, ligger inte långt ifrån stan och utgör ett ypperligt mål för en dagsutflykt.

Till centrum

Både Ryanair och Norwegian erbjuder direktflyg och det är därför enkelt att hitta billiga flyg mellan Göteborg och Malaga. Flygplatsen är den fjärde största i Spanien med tre terminaler, samtliga inom gångavstånd till varandra. Utanför terminal 3 hittar du transportcentralen med bussar och tåg. Tåglinje C1 tar dig till centrum på 12 minuter – kliv av vid ändhållplatsen Centro-Alameda. Du hittar biljettdisken vid utgången från terminal 3. Utanför terminalen hittar du också taxibilar och om ditt hotell erbjuder en transportservice kommer detta troligtvis vara upphämtningsplatsen. Väljer du att hyra bil hämtar du även den här och sedan är det endast 8 kilometer in till stan.