Denmark (DKK)
Finland (€)
Norway (NOK)

Flyg Göteborg-Faro

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flyg till Faro från 1519kr

Sista minuten till Faro

De bästa flygerbjudandena från alla Göteborg flygplatser.

Utresa lö, 23 jan Hemresa lö, 30 jan
GOT Göteborg
FAO Faro
tur & retur från 1 622kr
Utresa lö, 13 feb Hemresa lö, 20 feb
GOT Göteborg
FAO Faro
tur & retur från 1 519kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Göteborg och Faro inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.1 EUR
svensk krona euro
1 EUR = 10.18 SEK
Senast kontrollerad 15 januari 2021
Tåg
Lokal, enkel biljett
23%

Tågen i Faro är 23 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
30kr
Faro
23,16kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
15%

En måltid i Faro är 15 % billigare än en måltid i Göteborg.

Göteborg
110kr
Faro
93,15kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
21%

En taxiresa i Faro är 21 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
51kr
Faro
40,28kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
49%

En kopp kaffe i Faro är 49 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
39,76kr
Faro
20,14kr
Flygplatser Göteborg
 • ( Landvetter (GOT)
  Avstånd från centrum: 18 kms
 • ( Säve (GSE)
  Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Faro
 • ( Faro (FAO)
  Avstånd från centrum: 2 kms
K Avstånd: 2726 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Oavsett om du vill shoppa, festa eller titta på konst har charmiga Göteborg något för alla. Från flygplatsen Landvetter går flera billiga flyg från Göteborg till Faro. Landvetter ligger 15 kilometer öster om staden och är en av Sveriges mest trafikerade flygplatser och härigenom passerar årligen över sex miljoner resenärer. Flygplatsen har en stor terminal för både inrikes- och utrikesflyg. På Landvetter erbjuds gratis WiFi, så i väntan på flyget kan du surfa samtidigt som du kopplar av i någon av loungerna. Du kan även passa på att köpa med dig kosmetika och snacks från taxfreebutiken.

Till Göteborg flygplats

Det är enkelt att ta sig ut till Landvetters flygplats och genom att vara ute i god tid när du flyger från Göteborg till Faro undviker du stress. Från Göteborgs centralstation avgår flygbussen varje kvart och på knappt på 20 minuter är du framme vid terminalen. Bor du i utkanten av centrala Göteborg har du att välja mellan flera lokalbussar som passerar Landvetters avgångshall. Väljer du istället att förflytta dig från centrala Göteborg till flygplatsen med bil styr du mot väg 40 och följer sedan vägskyltarna. På Landvetter hittar du flera parkeringsalternativ i olika prisklasser liksom en motorcykelparkering.

Till Faro

Härliga Faro ligger i södra Portugal vid kustområdet Algarve. Res från Göteborg till Faro med flyg för att på bara några timmar befinna dig i en helt annan värld. Här kan du njuta av ett soligt och varmt klimat. Promenera omkring på stadskärnans gamla gator, andas in stadens historiska atmosfär och avnjuta en lunch på någon av de många uteserveringarna. För en vacker panoramautsikt över hustaken och havet ska du bege dig till den gotiska katedralen Sé och klättra upp i dess kyrktorn. På Museu Municipal lär du dig mer om stadens konsthistoriska arv, och här hålls dessutom traditionella sånguppträdanden. Om du är badsugen finns stadens fem kilometer långa gyllene strand endast ett stenkast bort.

Till centrum

Faros flygplats ligger endast sju kilometer utanför stadens centrala delar. Detta är områdets största flygplats och här landar flera internationella flyg. Två av Faros lokalbussar stannar vid Faro Airport och med dessa tar du dig in till staden. Med linje 14 hamnar du i de centrala delarna medan linje 16 tar dig direkt till Faros strand. Bussresan tar bara en kvart så du kan snart börja utforska allt vad staden har att bjuda på. Om du föredrar att anlända direkt till din slutdestination hittar du taxibilar utanför ankomsthallen. Tänk på att det kostar extra för bagage.

Andra spännande rutter