Travellink finns nu i följande länder:

Boka flyg hos Ryanair med Travellink

Bästa Ryanair-erbjudanden

Boka nu innan det är för sent

GDN
09 mars - 10 mars
Göteborg Gdansk
kr638
Pris per resenär
ALC
05 mars - 10 mars
Göteborg Alicante
kr2503
Pris per resenär
AGP
10 mars - 15 mars
Köpenhamn Malaga
kr1507
Pris per resenär
AGP
09 mars - 12 mars
Göteborg Malaga
kr1001
Pris per resenär
ALC
09 mars - 11 mars
Köpenhamn Alicante
kr1682
Pris per resenär
BUD
02 mars - 05 mars
Köpenhamn Budapest
kr643
Pris per resenär

Ryanair

Om Ryanair

Ryanair är ett irländskt lågprisbolag som grundades 1985. Bolaget har sitt huvudkontor i Dublin och har baser på Dublins flygplats och London Stansteds flygplats. Sett till antal passagerare är Ryanair ett av Europas största flygbolag. Med sin stora flygplansflotta, bestående av närmare 400 plan, flyger bolaget till 83 destinationer i Europa och Nordafrika. Toppdestinationer är förutom London och Dublin, Charleroi, Madrid och Alicante.

Ryanair landar ofta på sekundära flygplatser belägna något längre från storstädernas centrum, detta för att hålla nere kostnaderna. I flera storstäder landar flygen dock på större flygplatser, bland annat i Amsterdam, Rom och Köpenhamn. Priserna hålls också nere genom att man bland annat inte erbjuder måltider under flygningarna. Bolaget har inte några codeshare-avtal med andra bolag och är inte heller med i någon flygbolagsallians.

Online-incheckning

För att spara tid på flygplatsen kan du använda dig av Ryanairs online-incheckning. Du behöver namn och reservationsnummer för att kunna checka in på nätet. När du checkar in via hemsidan kan du lägga till väskor du vill checka in, ändra din flight och välja sittplats. Du skriver själv ut ditt boardingkort och tar med till flygplatsen.

När du checkat in i förväg behöver du bara lämna av din incheckade väska i bag drop på flygplatsen. Detta måste du göra senast 40 minuter innan avgång. Om du inte skrivit ut ditt boardingkort själv kan du göra det på flygplatsen, men då till en extra kostnad.

Regler för handbagage

Du kan ta med dig ett handbagage ombord under din flygresa med Ryanair. Handbagaget får som mest mäta 55 x 40 x 20 cm och får max väga 10 kg. Om ditt bagage är för stort eller för tungt tillåts du inte ta med det ombord och behöver betala ungefär 500 kronor för att checka in det från gaten.

Om du flyger med ett barn under 2 år, som inte har en egen sittplats, kan du ta med en extra väska på 5 kg utan extra kostnad. Om du flyger med ett äldre barn som har sina egen sittplats gäller samma handbagageregler som för vuxna. Det går även att ta med sig hjälpmedel som kryckor eller hopfällbara rullstolar ombord utan extra kostnad.

Regler för incheckat bagage

Alla passagerare kan köpa till upp till tre incheckade väskor för sin flygresa med Ryanair. Dessa kan köpas till när du gör bokningen för resan, alternativt under "mina sidor" på hemsidan, fram till två timmar före avgång. Avgiften för ett extra incheckat bagage varierar mellan 100 kronor och 500 kronor vid köp på nätet och från 250 kronor vid köp på flygplatsen.

När du köper till incheckade väskor kan du välja mellan 15 kg och 20 kg. Om du reser med barn kan du utan extra kostnad checka in en hopfällbar barnvagn. Utrymme för specialbagage som instrument eller sportutrustning köps också till i förväg och kostar mellan 300 kronor och 600 kronor.

Flygbolagsinformation

Flyg Ryanair för billiga resor till din drömsemester i någon av Europas städer!