Flyg Köpenhamn-Milano

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flyg till Milano från 546kr

Sista minuten till Milano

De bästa flygerbjudandena från alla Köpenhamn flygplatser.

Utresa to, 16 04 2020 Hemresa sö, 19 04 2020
CPH Köpenhamn
MXP Milano
tur & retur från 611kr
Utresa må, 30 03 2020 Hemresa lö, 4 04 2020
CPH Köpenhamn
BGY Milano
tur & retur från 545kr
Utresa fr, 10 04 2020 Hemresa on, 15 04 2020
CPH Köpenhamn
LIN Milano
tur & retur från 1397kr
Utresa on, 6 05 2020 Hemresa on, 13 05 2020
CPH Köpenhamn
MXP Milano
tur & retur från 897kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Köpenhamn och Milano inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.1 EUR
svensk krona euro
1 EUR = 10.99 SEK
Senast kontrollerad 01 april 2020
Tåg
Lokal, enkel biljett
38%

Tågen i Milano är 38 % billigare än i Köpenhamn.

Köpenhamn
35,31kr
Milano
21,97kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
7%

En måltid i Milano är 7 % billigare än en måltid i Köpenhamn.

Köpenhamn
176,54kr
Milano
164,81kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
18%

En taxiresa i Milano är 18 % billigare än i Köpenhamn.

Köpenhamn
73,56kr
Milano
60,43kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
71%

En kopp kaffe i Milano är 71 % billigare än i Köpenhamn.

Köpenhamn
58,02kr
Milano
16,58kr
( Flygplatser Köpenhamn
 • ? Kastrup (CPH)
  Avstånd från centrum: 8 kms
 • ? Roskilde (RKE)
  Avstånd från centrum: 1 kms
 • ? Malmo (MMA)
  Avstånd från centrum: 32 kms
) Flygplatser Milano
 • ? Malpensa (MXP)
  Avstånd från centrum: 39 kms
 • ? Orio Al Serio (BGY)
  Avstånd från centrum: 46 kms
 • ? Linate (LIN)
  Avstånd från centrum: 8 kms
 • ? Giuseppe Verdi (PMF)
  Avstånd från centrum: 117 kms
L Avstånd: 1160 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Köpenhamn

I gemytliga och lättillgängliga Köpenhamn är det skönt att slå sig ner på något av stadens många kaféer och uteserveringar efter en dag fylld av spännande sightseeing och uppigande shopping. Flyg från Köpenhamn till Milano avgår från den internationella flygplatsen Kastrup, bekvämt belägen sydöst om centrala Köpenhamn. Tack vare Danmarks landförbindelse med Sverige används Kastrup även av många resenärer boende i södra Sverige. Denna moderna och lättnavigerade flygplats, som dessutom är Nordens största, huserar tre stora terminaler och en mängd restauranger, barer, taxfreebutiker och lounger. Här börjar dina semesterupplevelser redan på flygplatsen i väntan på ombordstigning.

Till Köpenhamn flygplats

Från Kastrup kan du ta en mängd billiga flyg mellan Köpenhamn och Milano. Flygplatsen ligger inte längre än drygt 10 kilometer från centrala Köpenhamn, och flera olika färdmedel erbjuds. Med tunnelbanelinjen M2 förflyttar du dig snabbt och bekvämt direkt från centrala Köpenhamn till stationen Lufthavnen, belägen vid terminal 3 på Kastrup. Från Malmö avgår tåg till Kastrup var 20:e minut. För dig som tar bilen till flygplatsen går det bussar från långtidsparkeringen till de olika terminalerna. Mellan terminalerna går det bra att promenera eller hoppa ombord på transferbussen som trafikerar sträckan. På Kastrup kan du dessutom välja att sova över på ett bekvämt flygplatshotell och på så vis starta resan pigg och utvilad.

Till Milano

Milano ligger i regionen Lombardiet i norra Italien. Denna välmående stad betraktas med rätta som en av världens främsta modemetropoler, och i det centralt belägna området Quadrilateral får fashionistan garanterat sitt lystmäte bland alla de italienska och internationella märkesbutikerna. Men Milano har mycket mer än enbart shopping att erbjuda. Här hittar du såväl historiska byggnader och monument som modern arkitektur, och du kan beskåda världsberömda konstverk som till exempel Leonardo da Vincis muralmålning Nattvarden. För den sportintresserade är Milan ett känt namn, och den framgångsrika fotbollsklubbens hemmaarena San Siro ligger här. Utanför stan finns olivlundar och vingårdar, och i de alpina omgivningarna väntar vackra naturupplevelser.

Till centrum

Med direktflyg från Köpenhamn till Milano tar resan drygt två timmar och du landar antingen på flygplatsen Malpensa eller Orio al Serio. Flygplatsen Malpensa ligger cirka 48 kilometer nordväst om Milano och därifrån kan du ta Malpensa Express, ett snabbtåg som tar dig in till stadens centum på mindre än en timme. Bussar avgår var 20:e minut och bussresan till centrum från Malpensa tar cirka 50 minuter. Flygplatsen Orio al Serio ligger 45 kilometer nordöst om Milano, strax utanför Bergamo, och från Orio al Serio går flera busslinjer med regelbundna avgångar till Milanos centralstation. Restiden är ungefär en timme. På båda flygplatserna hittar du även en mängd olika biluthyrningsfirmor.

Andra spännande rutter