Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Köpenhamn-Milano

-
-
-
-

Sista minuten-flyg från Köpenhamn till Milano

Boka nu innan det är för sent

Köpenhamn Milano
tis, 06 aug. CPH - BGY
fre, 09 aug. BGY - CPH
2289kr
Pris per resenär
Köpenhamn Milano
ons, 24 juli CPH - BGY
196kr
Pris per resenär
Köpenhamn Milano
mån, 12 aug. CPH - MXP
tors, 15 aug. MXP - CPH
1744kr
Pris per resenär
Köpenhamn Milano
mån, 22 juli CPH - MXP
tors, 25 juli MXP - CPH
3639kr
Pris per resenär
Köpenhamn Milano
lör, 27 juli CPH - BGY
ons, 31 juli BGY - CPH
1893kr
Pris per resenär
Köpenhamn Milano
fre, 02 aug. CPH - MXP
sön, 04 aug. MXP - CPH
3088kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
32% Tågen i Milano är 32 % billigare än i Köpenhamn.
Köpenhamn 37,4kr
Milano 25,61kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
0% En måltid i Milano kostar ungefär detsamma som i Köpenhamn.
Köpenhamn 233,76kr
Milano 232,84kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.56 SEK
Senast kontrollerad 16 juli 2024
Avstånd: 1160 kms
Flygplatser Köpenhamn
Kastrup (CPH) Avstånd från centrum: 8 kms
Malmo (MMA) Avstånd från centrum: 32 kms
Roskilde (RKE) Avstånd från centrum: 1 kms
Flygplatser Milano
Linate (LIN) Avstånd från centrum: 8 kms
Malpensa (MXP) Avstånd från centrum: 39 kms
Orio Al Serio (BGY) Avstånd från centrum: 46 kms
Giuseppe Verdi (PMF) Avstånd från centrum: 117 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Köpenhamn

I gemytliga och lättillgängliga Köpenhamn är det skönt att slå sig ner på något av stadens många kaféer och uteserveringar efter en dag fylld av spännande sightseeing och uppigande shopping. Flyg från Köpenhamn till Milano avgår från den internationella flygplatsen Kastrup, bekvämt belägen sydöst om centrala Köpenhamn. Tack vare Danmarks landförbindelse med Sverige används Kastrup även av många resenärer boende i södra Sverige. Denna moderna och lättnavigerade flygplats, som dessutom är Nordens största, huserar tre stora terminaler och en mängd restauranger, barer, taxfreebutiker och lounger. Här börjar dina semesterupplevelser redan på flygplatsen i väntan på ombordstigning.

Till Köpenhamn flygplats

Från Kastrup kan du ta en mängd billiga flyg mellan Köpenhamn och Milano. Flygplatsen ligger inte längre än drygt 10 kilometer från centrala Köpenhamn, och flera olika färdmedel erbjuds. Med tunnelbanelinjen M2 förflyttar du dig snabbt och bekvämt direkt från centrala Köpenhamn till stationen Lufthavnen, belägen vid terminal 3 på Kastrup. Från Malmö avgår tåg till Kastrup var 20:e minut. För dig som tar bilen till flygplatsen går det bussar från långtidsparkeringen till de olika terminalerna. Mellan terminalerna går det bra att promenera eller hoppa ombord på transferbussen som trafikerar sträckan. På Kastrup kan du dessutom välja att sova över på ett bekvämt flygplatshotell och på så vis starta resan pigg och utvilad.

Till Milano

Milano ligger i regionen Lombardiet i norra Italien. Denna välmående stad betraktas med rätta som en av världens främsta modemetropoler, och i det centralt belägna området Quadrilateral får fashionistan garanterat sitt lystmäte bland alla de italienska och internationella märkesbutikerna. Men Milano har mycket mer än enbart shopping att erbjuda. Här hittar du såväl historiska byggnader och monument som modern arkitektur, och du kan beskåda världsberömda konstverk som till exempel Leonardo da Vincis muralmålning Nattvarden. För den sportintresserade är Milan ett känt namn, och den framgångsrika fotbollsklubbens hemmaarena San Siro ligger här. Utanför stan finns olivlundar och vingårdar, och i de alpina omgivningarna väntar vackra naturupplevelser.

Till centrum

Med direktflyg från Köpenhamn till Milano tar resan drygt två timmar och du landar antingen på flygplatsen Malpensa eller Orio al Serio. Flygplatsen Malpensa ligger cirka 48 kilometer nordväst om Milano och därifrån kan du ta Malpensa Express, ett snabbtåg som tar dig in till stadens centum på mindre än en timme. Bussar avgår var 20:e minut och bussresan till centrum från Malpensa tar cirka 50 minuter. Flygplatsen Orio al Serio ligger 45 kilometer nordöst om Milano, strax utanför Bergamo, och från Orio al Serio går flera busslinjer med regelbundna avgångar till Milanos centralstation. Restiden är ungefär en timme. På båda flygplatserna hittar du även en mängd olika biluthyrningsfirmor.