Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Göteborg-Milano

Sista minuten-flyg från Göteborg till Milano

Boka nu innan det är för sent

Göteborg Milano
mån, 29 apr. GOT - BGY
tors, 02 maj BGY - GOT
906kr
Pris per resenär
Göteborg Milano
tis, 23 apr. GOT - BGY
170kr
Pris per resenär
Göteborg Milano
mån, 13 maj GOT - BGY
tors, 16 maj BGY - GOT
500kr
Pris per resenär
Göteborg Milano
ons, 24 apr. GOT - MXP
lör, 27 apr. MXP - GOT
2028kr
Pris per resenär
Göteborg Milano
fre, 03 maj GOT - MXP
sön, 05 maj MXP - GOT
1870kr
Pris per resenär
Göteborg Milano
ons, 08 maj GOT - MXP
lör, 11 maj MXP - GOT
3070kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
30% Tågen i Milano är 30 % billigare än i Göteborg.
Göteborg 36kr
Milano 25,5kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
82% I genomsnitt är en måltid 82 % dyrare i Milano än i Göteborg.
Göteborg 127,5kr
Milano 231,83kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.62 SEK
Senast kontrollerad 19 april 2024
Avstånd: 1376 kms
Flygplatser Göteborg
Landvetter (GOT) Avstånd från centrum: 18 kms
Säve (GSE) Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Milano
Linate (LIN) Avstånd från centrum: 8 kms
Malpensa (MXP) Avstånd från centrum: 39 kms
Orio Al Serio (BGY) Avstånd från centrum: 46 kms
Giuseppe Verdi (PMF) Avstånd från centrum: 117 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Göteborg är en stad med lång maritim historia men har på senare år omdefinierat sig som en turiststad av rang. Som del av denna transformation är en modern och resenärsvänlig flygplats en viktig komponent. Från Landvetter kan man flyga till över 100 olika destinationer och du kan hitta billiga direktflyg mellan Göteborg och Milano med Ryanair. Innan det är dags för avgång kan du även passa på att koppla av i loungen eller på en av flera bra restauranger och kaféer belägna i direkt anslutning till gaterna. Självklart har du även tillgång till gratis WiFi och många strömuttag om du behöver ordna med lite planering i sista minuten.

Till Göteborg flygplats

När det är dags att bege sig till ditt flyg från Göteborg till Milano börjar resan med en kort tur 25 kilometer österut mot Landvetter flygplats. Om du bor centralt är flygbussen ett mycket bra och smidigt alternativ. Den avgår från Nils Ericsson terminalen vid centralstationen och stannar på flera hållplatser i city för att sedan fortsätta mot terminalen. Färden tar ungefär 30 minuter. Föredrar du dörr till terminal service, eller har du mycket bagage, är taxi ett bra alternativ. De flesta taxibolag erbjuder dessutom fasta priser på resan. Om du väljer att ta din egen bil har Landvetter 8 000 parkeringsplatser i nära anslutning till terminalen.

Till Milano

I Milano kretsar det mesta kring mode, så är du ute efter shopping och vill ligga steget före säsongens trender har du kommit helt rätt. Ta dig till den exklusiva shoppinggatan Via Montenapoleone där du hittar modehusens senaste kollektioner. Dock är det inte bara nymodigheter som gäller här, tvärtom är Milano en stad med ett rikt historiskt kulturarv. Besök Duomon, den jättelika marmorkyrkan belägen mitt i stan, och beskåda Nattvarden, en muralmålning av Leonardo da Vinci som återfinns i kyrkan Santa Maria delle Grazie. Därutöver är ett besök till det världsberömda operahuset La Scala ett måste. Och vem kan motstå den milanesiska matkulturen bestående av bland annat saffransrisotto, ljuvligt vin och gelato?

Till centrum

Innan du kliver ombord ditt Göteborg Milano flyg är det en god idé att dubbelkolla namnet på flygplatsen då det finns tre stycken, varav den största är Malpensa och ligger 30 kilometer utanför city. Härifrån finns det bussar som tar dig till centrum och resan tar cirka en timme. Flygplatsen Linate ligger närmast centrum med en distans på ynka 8 kilometer sydost om Milano. Härifrån avgår busslinje 73 var 10:e minut och tar dig snabbt in till centrum. Flygplatsen som ligger längst bort från stadskärnan är Bergamo och här landar de flesta lågprisflygen. Resan in till centrum tar lite över en timme och det finns regelbundna flygbussar som även de är billiga.