Denmark (DKK)
Finland (€)
Norway (NOK)

Flyg Göteborg-Milano

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flyg till Milano från 609kr

Sista minuten till Milano

De bästa flygerbjudandena från alla Göteborg flygplatser.

Utresa ti, 06 okt Hemresa lö, 10 okt
GOT Göteborg
MIL Milano
tur & retur från 609kr
Utresa lö, 24 okt Hemresa fr, 30 okt
GOT Göteborg
MIL Milano
tur & retur från 699kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Göteborg och Milano inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.1 EUR
svensk krona euro
1 EUR = 10.53 SEK
Senast kontrollerad 29 september 2020
Tåg
Lokal, enkel biljett
30%

Tågen i Milano är 30 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
30kr
Milano
20,88kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
40%

I genomsnitt är en måltid 40 % dyrare i Milano än i Göteborg.

Göteborg
110kr
Milano
156,6kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
23%

Taxi är 23 % dyrare i Milano än i Göteborg.

Göteborg
51kr
Milano
62,64kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
57%

En kopp kaffe i Milano är 57 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
39,31kr
Milano
16,77kr
Flygplatser Göteborg
 • ( Landvetter (GOT)
  Avstånd från centrum: 18 kms
 • ( Säve (GSE)
  Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Milano
 • ( Malpensa (MXP)
  Avstånd från centrum: 39 kms
 • ( Orio Al Serio (BGY)
  Avstånd från centrum: 46 kms
 • ( Linate (LIN)
  Avstånd från centrum: 8 kms
 • ( Giuseppe Verdi (PMF)
  Avstånd från centrum: 117 kms
K Avstånd: 1376 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Göteborg är en stad med lång maritim historia men har på senare år omdefinierat sig som en turiststad av rang. Som del av denna transformation är en modern och resenärsvänlig flygplats en viktig komponent. Från Landvetter kan man flyga till över 100 olika destinationer och du kan hitta billiga direktflyg mellan Göteborg och Milano med Ryanair. Innan det är dags för avgång kan du även passa på att koppla av i loungen eller på en av flera bra restauranger och kaféer belägna i direkt anslutning till gaterna. Självklart har du även tillgång till gratis WiFi och många strömuttag om du behöver ordna med lite planering i sista minuten.

Till Göteborg flygplats

När det är dags att bege sig till ditt flyg från Göteborg till Milano börjar resan med en kort tur 25 kilometer österut mot Landvetter flygplats. Om du bor centralt är flygbussen ett mycket bra och smidigt alternativ. Den avgår från Nils Ericsson terminalen vid centralstationen och stannar på flera hållplatser i city för att sedan fortsätta mot terminalen. Färden tar ungefär 30 minuter. Föredrar du dörr till terminal service, eller har du mycket bagage, är taxi ett bra alternativ. De flesta taxibolag erbjuder dessutom fasta priser på resan. Om du väljer att ta din egen bil har Landvetter 8 000 parkeringsplatser i nära anslutning till terminalen.

Till Milano

I Milano kretsar det mesta kring mode, så är du ute efter shopping och vill ligga steget före säsongens trender har du kommit helt rätt. Ta dig till den exklusiva shoppinggatan Via Montenapoleone där du hittar modehusens senaste kollektioner. Dock är det inte bara nymodigheter som gäller här, tvärtom är Milano en stad med ett rikt historiskt kulturarv. Besök Duomon, den jättelika marmorkyrkan belägen mitt i stan, och beskåda Nattvarden, en muralmålning av Leonardo da Vinci som återfinns i kyrkan Santa Maria delle Grazie. Därutöver är ett besök till det världsberömda operahuset La Scala ett måste. Och vem kan motstå den milanesiska matkulturen bestående av bland annat saffransrisotto, ljuvligt vin och gelato?

Till centrum

Innan du kliver ombord ditt Göteborg Milano flyg är det en god idé att dubbelkolla namnet på flygplatsen då det finns tre stycken, varav den största är Malpensa och ligger 30 kilometer utanför city. Härifrån finns det bussar som tar dig till centrum och resan tar cirka en timme. Flygplatsen Linate ligger närmast centrum med en distans på ynka 8 kilometer sydost om Milano. Härifrån avgår busslinje 73 var 10:e minut och tar dig snabbt in till centrum. Flygplatsen som ligger längst bort från stadskärnan är Bergamo och här landar de flesta lågprisflygen. Resan in till centrum tar lite över en timme och det finns regelbundna flygbussar som även de är billiga.

Andra spännande rutter