Flyg Göteborg-Pisa

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flyg till Pisa från 766kr

Sista minuten till Pisa

De bästa flygerbjudandena från alla Göteborg flygplatser.

Utresa to, 16 04 2020 Hemresa sö, 19 04 2020
GOT Göteborg
PSA Pisa
tur & retur från 766kr
Utresa ti, 7 04 2020 Hemresa ti, 14 04 2020
GOT Göteborg
FLR Florens
tur & retur från 1732kr
Utresa to, 7 05 2020 Hemresa sö, 10 05 2020
GOT Göteborg
PSA Pisa
tur & retur från 1436kr
Utresa sö, 10 05 2020 Hemresa fr, 15 05 2020
GOT Göteborg
FLR Florens
tur & retur från 1855kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Göteborg och Pisa inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.1 EUR
svensk krona euro
1 EUR = 11.03 SEK
Senast kontrollerad 03 april 2020
Tåg
Lokal, enkel biljett
40%

Tågen i Pisa är 40 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
29kr
Pisa
16,4kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
46%

I genomsnitt är en måltid 46 % dyrare i Pisa än i Göteborg.

Göteborg
112,5kr
Pisa
164,03kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
2%

En taxiresa i Pisa är 2 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
51kr
Pisa
50,03kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
62%

En kopp kaffe i Pisa är 62 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
38,96kr
Pisa
14,85kr
( Flygplatser Göteborg
 • ? Landvetter (GOT)
  Avstånd från centrum: 18 kms
 • ? Säve (GSE)
  Avstånd från centrum: 6 kms
) Flygplatser Pisa
 • ? Galileo Galilei (PSA)
  Avstånd från centrum: 4 kms
 • ? Peretola (FLR)
  Avstånd från centrum: 65 kms
L Avstånd: 1560 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

I Göteborg promenerar du bland både nyklassisk arkitektur och moderna byggnader. Billiga flyg från Göteborg till Pisa avgår från stadens flygplats Landvetter, belägen 20 kilometer sydöst om de centrala delarna. På Landvetter kan du checka in genom att använda de särskilda incheckningsautomaterna. Du behöver endast ange bokningsnummer och skanna din legitimation för att få ut boardingkort och bagagelappar. Bagaget lämnar du sedan av vid bag drop disken. Varma kläder som du inte vill ta med på resan kan du lämna i någon av förvaringsboxarna. Passa på att shoppa i taxfreebutiken innan flygets avgång eller ta en drink på någon av barerna.

Till Göteborg flygplats

Det finns flera transportalternativ för att ta sig till Landvetter. Från centralstationen avgår var 15:e minut flygbussar som tar dig direkt till flygplatsen på knappt en halvtimme. Bussarna har gratis WiFi som du kan koppla upp dig på under resan. Om du flyger från Göteborg till Pisa med mycket packning kan det dock vara skönt att ta taxi till flygplatsen och flera av stadens bolag erbjuder fast pris på sträckan. Har du egen bil är det bara att följa skyltningen mot väg 40 från stadens centrala delar. Väl på flygplatsen finns en långtidsparkering belägen på en sju minuters promenadsträcka från terminalen, eller en korttidsparkering alldeles intill avgångshallen.

Till Pisa

Pisa är mest känt för sitt lutande torn som har blivit en symbol för Italien. Tornet är egentligen ett klocktorn till den tillhörande katedralen och lutade markant redan när det färdigställdes år 1372. Trots dess uppenbara defekt tog det hela 200 år att bygga färdigt tornet. När du sett detta kända landmärke kan du börja utforska resten av staden som bland annat bjuder på ett underhållande nattliv med massor av trendiga barer och nattklubbar. Gör ett besök till Museo Nazionale di San Matteo som ligger inhyst i ett gammalt medeltida kloster. Här finns flera målningar från den Toskanska skolan med verk av bland andra Lippo Memmi och Ghirlandaio.

Till centrum

Sträckan Göteborg till Pisa flygs av flera bolag som landar på Pisa International Airport, bland annat hub för lågprisbolaget Ryanair. Flygplatsen ligger bara en kilometer söder om stadskärnan vilket gör det smidigt att ta sig in till staden. Mindre än 40 meter från ankomsthallen hittar du flygplatsens People Mover som tar dig till stadens centralstation på ungefär åtta minuter. Du kan ta taxi till din slutdestination från centralstationen eller direkt från taxistationen belägen utanför flygplatsen. Du kan också ta buss in till staden från busstationen utanför terminalen. Biljetter köper du i informationsdisken inne på flygplatsens terminal.

Andra spännande rutter