Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Göteborg-Pisa

Sista minuten-flyg från Göteborg till Pisa

Boka nu innan det är för sent

Göteborg Pisa
sön, 28 apr. GOT - PSA
ons, 01 maj PSA - GOT
3371kr
Pris per resenär
Göteborg Pisa
tis, 07 maj GOT - PSA
251kr
Pris per resenär
Göteborg Pisa
tis, 23 apr. GOT - PSA
fre, 26 apr. PSA - GOT
1078kr
Pris per resenär
Göteborg Pisa
fre, 03 maj GOT - PSA
mån, 06 maj PSA - GOT
1408kr
Pris per resenär
Göteborg Pisa
ons, 08 maj GOT - PSA
lör, 11 maj PSA - GOT
7885kr
Pris per resenär
Göteborg Pisa
mån, 13 maj GOT - PSA
fre, 17 maj PSA - GOT
5220kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
45% Tågen i Pisa är 45 % billigare än i Göteborg.
Göteborg 36kr
Pisa 19,71kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
27% I genomsnitt är en måltid 27 % dyrare i Pisa än i Göteborg.
Göteborg 127,5kr
Pisa 162,28kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.62 SEK
Senast kontrollerad 19 april 2024
Avstånd: 1560 kms
Flygplatser Göteborg
Landvetter (GOT) Avstånd från centrum: 18 kms
Säve (GSE) Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Pisa
Galileo Galilei (PSA) Avstånd från centrum: 4 kms
Peretola (FLR) Avstånd från centrum: 65 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

I Göteborg promenerar du bland både nyklassisk arkitektur och moderna byggnader. Billiga flyg från Göteborg till Pisa avgår från stadens flygplats Landvetter, belägen 20 kilometer sydöst om de centrala delarna. På Landvetter kan du checka in genom att använda de särskilda incheckningsautomaterna. Du behöver endast ange bokningsnummer och skanna din legitimation för att få ut boardingkort och bagagelappar. Bagaget lämnar du sedan av vid bag drop disken. Varma kläder som du inte vill ta med på resan kan du lämna i någon av förvaringsboxarna. Passa på att shoppa i taxfreebutiken innan flygets avgång eller ta en drink på någon av barerna.

Till Göteborg flygplats

Det finns flera transportalternativ för att ta sig till Landvetter. Från centralstationen avgår var 15:e minut flygbussar som tar dig direkt till flygplatsen på knappt en halvtimme. Bussarna har gratis WiFi som du kan koppla upp dig på under resan. Om du flyger från Göteborg till Pisa med mycket packning kan det dock vara skönt att ta taxi till flygplatsen och flera av stadens bolag erbjuder fast pris på sträckan. Har du egen bil är det bara att följa skyltningen mot väg 40 från stadens centrala delar. Väl på flygplatsen finns en långtidsparkering belägen på en sju minuters promenadsträcka från terminalen, eller en korttidsparkering alldeles intill avgångshallen.

Till Pisa

Pisa är mest känt för sitt lutande torn som har blivit en symbol för Italien. Tornet är egentligen ett klocktorn till den tillhörande katedralen och lutade markant redan när det färdigställdes år 1372. Trots dess uppenbara defekt tog det hela 200 år att bygga färdigt tornet. När du sett detta kända landmärke kan du börja utforska resten av staden som bland annat bjuder på ett underhållande nattliv med massor av trendiga barer och nattklubbar. Gör ett besök till Museo Nazionale di San Matteo som ligger inhyst i ett gammalt medeltida kloster. Här finns flera målningar från den Toskanska skolan med verk av bland andra Lippo Memmi och Ghirlandaio.

Till centrum

Sträckan Göteborg till Pisa flygs av flera bolag som landar på Pisa International Airport, bland annat hub för lågprisbolaget Ryanair. Flygplatsen ligger bara en kilometer söder om stadskärnan vilket gör det smidigt att ta sig in till staden. Mindre än 40 meter från ankomsthallen hittar du flygplatsens People Mover som tar dig till stadens centralstation på ungefär åtta minuter. Du kan ta taxi till din slutdestination från centralstationen eller direkt från taxistationen belägen utanför flygplatsen. Du kan också ta buss in till staden från busstationen utanför terminalen. Biljetter köper du i informationsdisken inne på flygplatsens terminal.