Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Stockholm-Budapest

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flygresor till Budapest till bästa pris

Sista minuten-flyg till Budapest

Stockholm Budapest
fr, 06 okt ARN - BUD
sö, 08 okt BUD - ARN
1910kr
Stockholm Budapest
lö, 21 okt ARN - BUD
98kr
Stockholm Budapest
må, 25 sep ARN - BUD
on, 27 sep BUD - ARN
351kr
Stockholm Budapest
ti, 19 sep ARN - BUD
ti, 19 sep BUD - ARN
4154kr
Stockholm Budapest
fr, 29 sep ARN - BUD
ti, 03 okt BUD - ARN
914kr
Stockholm Budapest
må, 09 okt NYO - BUD
to, 12 okt BUD - NYO
809kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Stockholm och Budapest inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 32.89 HUF
svensk krona ungersk forint
1 HUF = 0.04 SEK
Senast kontrollerad 20 september 2023
Tåg
Lokal, enkel biljett
72%

Tågen i Budapest är 72 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
39kr
Budapest
10,81kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
15%

En måltid i Budapest är 15 % billigare än en måltid i Stockholm.

Stockholm
145kr
Budapest
123,53kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
44%

En taxiresa i Budapest är 44 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
61kr
Budapest
33,97kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
43%

En kopp kaffe i Budapest är 43 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
42,46kr
Budapest
24,12kr
Flygplatser Stockholm
 • ( Arlanda (ARN)
  Avstånd från centrum: 37 kms
 • ( Skavsta (NYO)
  Avstånd från centrum: 90 kms
 • ( Bromma (BMA)
  Avstånd från centrum: 7 kms
 • ( Västerås (VST)
  Avstånd från centrum: 86 kms
Flygplatser Budapest
 • ( Ferihegy (BUD)
  Avstånd från centrum: 18 kms
K Avstånd: 1317 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Stockholm

Stockholm är en unik storstad som är byggd som på vatten då den består av 14 öar. Ibland vill man dock komma iväg på en avkopplande semester och det finns då två flygplatser att välja mellan. Den största är Arlanda och flyger du utrikes är det högst troligt att just detta är din avreseflygplats. Stadens andra flygplats är Bromma flygplats som främst trafikeras av inrikesflyg, men även härifrån avgår ett par internationella flygrutter. När du ska flyga från Stockholm till Budapest kan du hitta bra förbindelser med de flesta större flygbolag som SAS och Lufthansa. Arlanda erbjuder många bra restauranger, barer och kaféer så det finns ingen anledning att anlända i sista minut inför ombordstigning.

Till Stockholm flygplats

Förhoppningsvis lyckades du hitta ett billigt flyg mellan Stockholm och Budapest och är nu redo att bege dig till flygplatsen. Flygbussar trafikerar sträckan till Arlanda såväl som till Bromma och utgör både ett pris- och miljövänligt alternativ. För ungefär 100 kronor kan du åka från Cityterminalen eller Liljeholmen till bägge flygplatser. Till Arlanda tar resan 45 minuter och till Bromma 20 minuter. Till Arlanda finns även ett snabbare alternativ, nämligen Arlanda Express. Snabbtåget tar dig direkt fram till din terminal på knappt 20 minuter. Bokar du din färd med Arlanda Express minst 14 dagar innan avresa kan du ta del av ett rabatterat pris, annars kostar en enkelresa ungefär 300 kronor.

Till Budapest

Budapest är en stad med två sidor, Buda och Pest, och delas av Donaufloden. Med tanke på dess passande läge utgör en båtkryssning längs floden ett mycket bra sätt för att upptäcka staden. Kliv ombord antingen vid Vigado ter på Pest-sidan eller Bem Jozsef på Buda-sidan. Budapest är nog främst känd för sina termalbad; varför detta är ett utmärkt resmål för dig som söker avkoppling och spaupplevelser. Stadens mest välkända och magnifika termalbad är Gellert- och Szecsenybadet. Inredningen och arkitekturen är minst sagt imponerande och du har flera pooler i olika temperaturer att välja mellan. Budapest är dock mer än enbart avkoppling, här hittar du en intressant restaurangkultur och ett levande nattliv.

Till centrum

När ditt Stockholm Budapest flyg väl landat återstår en kort resa från flygplatsen in till centrum. Om du är ute efter att luta dig tillbaka och bli körd direkt till ditt boende är taxi ett prisvärt och bekvämt färdmedel. Resor med taxibolaget Fötaxi är prisreglerade och du kan dessutom betala med kort. Minibussarna utgör annars en bra kompromiss mellan taxi och kollektivtrafik. Håll utkik efter miniBUD vid ankomsthallen och boka en plats ombord. Väljer du istället att åka med kollektivtrafiken är det buss 200E till K?bánya-Kispest tunnelbanestation som gäller, därifrån fortsätter du sedan vidare med metrolinjen M3 till centrum.

Andra spännande rutter