Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Stockholm-Budapest

Sista minuten-flyg från Stockholm till Budapest

Boka nu innan det är för sent

Stockholm Budapest
sön, 04 aug. ARN - BUD
ons, 07 aug. BUD - ARN
2504kr
Pris per resenär
Stockholm Budapest
ons, 04 sep. ARN - BUD
174kr
Pris per resenär
Stockholm Budapest
sön, 21 juli ARN - BUD
tors, 25 juli BUD - ARN
983kr
Pris per resenär
Stockholm Budapest
tis, 16 juli ARN - BUD
lör, 20 juli BUD - ARN
2461kr
Pris per resenär
Stockholm Budapest
fre, 26 juli ARN - BUD
sön, 28 juli BUD - ARN
2660kr
Pris per resenär
Stockholm Budapest
tors, 01 aug. ARN - BUD
sön, 04 aug. BUD - ARN
2187kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
69% Tågen i Budapest är 69 % billigare än i Stockholm.
Stockholm 42kr
Budapest 12,87kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
24% En måltid i Budapest är 24 % billigare än en måltid i Stockholm.
Stockholm 150kr
Budapest 114,41kr
Växlingskurs
1 SEK = 34.99 HUF
1 HUF = 0.03 SEK
Senast kontrollerad 13 juli 2024
Avstånd: 1317 kms
Flygplatser Stockholm
Arlanda (ARN) Avstånd från centrum: 37 kms
Bromma (BMA) Avstånd från centrum: 7 kms
Skavsta (NYO) Avstånd från centrum: 90 kms
Västerås (VST) Avstånd från centrum: 86 kms
Flygplatser Budapest
Ferihegy (BUD) Avstånd från centrum: 18 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Stockholm

Stockholm är en unik storstad som är byggd som på vatten då den består av 14 öar. Ibland vill man dock komma iväg på en avkopplande semester och det finns då två flygplatser att välja mellan. Den största är Arlanda och flyger du utrikes är det högst troligt att just detta är din avreseflygplats. Stadens andra flygplats är Bromma flygplats som främst trafikeras av inrikesflyg, men även härifrån avgår ett par internationella flygrutter. När du ska flyga från Stockholm till Budapest kan du hitta bra förbindelser med de flesta större flygbolag som SAS och Lufthansa. Arlanda erbjuder många bra restauranger, barer och kaféer så det finns ingen anledning att anlända i sista minut inför ombordstigning.

Till Stockholm flygplats

Förhoppningsvis lyckades du hitta ett billigt flyg mellan Stockholm och Budapest och är nu redo att bege dig till flygplatsen. Flygbussar trafikerar sträckan till Arlanda såväl som till Bromma och utgör både ett pris- och miljövänligt alternativ. För ungefär 100 kronor kan du åka från Cityterminalen eller Liljeholmen till bägge flygplatser. Till Arlanda tar resan 45 minuter och till Bromma 20 minuter. Till Arlanda finns även ett snabbare alternativ, nämligen Arlanda Express. Snabbtåget tar dig direkt fram till din terminal på knappt 20 minuter. Bokar du din färd med Arlanda Express minst 14 dagar innan avresa kan du ta del av ett rabatterat pris, annars kostar en enkelresa ungefär 300 kronor.

Till Budapest

Budapest är en stad med två sidor, Buda och Pest, och delas av Donaufloden. Med tanke på dess passande läge utgör en båtkryssning längs floden ett mycket bra sätt för att upptäcka staden. Kliv ombord antingen vid Vigado ter på Pest-sidan eller Bem Jozsef på Buda-sidan. Budapest är nog främst känd för sina termalbad; varför detta är ett utmärkt resmål för dig som söker avkoppling och spaupplevelser. Stadens mest välkända och magnifika termalbad är Gellert- och Szecsenybadet. Inredningen och arkitekturen är minst sagt imponerande och du har flera pooler i olika temperaturer att välja mellan. Budapest är dock mer än enbart avkoppling, här hittar du en intressant restaurangkultur och ett levande nattliv.

Till centrum

När ditt Stockholm Budapest flyg väl landat återstår en kort resa från flygplatsen in till centrum. Om du är ute efter att luta dig tillbaka och bli körd direkt till ditt boende är taxi ett prisvärt och bekvämt färdmedel. Resor med taxibolaget Fötaxi är prisreglerade och du kan dessutom betala med kort. Minibussarna utgör annars en bra kompromiss mellan taxi och kollektivtrafik. Håll utkik efter miniBUD vid ankomsthallen och boka en plats ombord. Väljer du istället att åka med kollektivtrafiken är det buss 200E till K?bánya-Kispest tunnelbanestation som gäller, därifrån fortsätter du sedan vidare med metrolinjen M3 till centrum.