Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Stockholm-Wien

Sista minuten-flyg från Stockholm till Wien

Boka nu innan det är för sent

Stockholm Wien
fre, 19 juli ARN - VIE
fre, 19 juli VIE - ARN
3055kr
Pris per resenär
Stockholm Wien
ons, 25 sep. ARN - VIE
240kr
Pris per resenär
Stockholm Wien
sön, 21 juli ARN - VIE
tors, 25 juli VIE - ARN
1479kr
Pris per resenär
Stockholm Wien
fre, 26 juli ARN - VIE
sön, 28 juli VIE - ARN
3891kr
Pris per resenär
Stockholm Wien
tis, 30 juli ARN - VIE
sön, 04 aug. VIE - ARN
3270kr
Pris per resenär
Stockholm Wien
mån, 05 aug. ARN - VIE
tis, 06 aug. VIE - ARN
3299kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
40% Tågen i Wien är 40 % billigare än i Stockholm.
Stockholm 42kr
Wien 26,9kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
16% I genomsnitt är en måltid 16 % dyrare i Wien än i Stockholm.
Stockholm 150kr
Wien 173,75kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.45 SEK
Senast kontrollerad 13 juli 2024
Avstånd: 1242 kms
Flygplatser Stockholm
Arlanda (ARN) Avstånd från centrum: 37 kms
Bromma (BMA) Avstånd från centrum: 7 kms
Skavsta (NYO) Avstånd från centrum: 90 kms
Västerås (VST) Avstånd från centrum: 86 kms
Flygplatser Wien
Schwechat (VIE) Avstånd från centrum: 14 kms
Ivanka (BTS) Avstånd från centrum: 63 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Stockholm

Stockholm är nog den trendigaste staden i Skandinavien och lockar designintresserade besökare från hela världen. De flesta flyg från Stockholm till Wien avgår från någon av Stockholms två största flygplatser, Arlanda och Bromma. Arlanda, belägen 40 kilometer norr om staden, är landets mest trafikerade flygplats och här passerar 25 miljoner resenärer varje år. På flygplatsen finns det stora området SkyCity där resande har tillgång till en mängd butiker, restauranger och barer. Bromma Flygplats ligger närmare stadens centrum och är mer lättnavigerad med endast en terminal. Här hittar du gratis WiFi som du kan nyttja i väntan på avgång. Ungefär 10 mil från Stockholm ligger Nyköping-Skavsta flygplats och härifrån avgår flera billiga flyg från Stockholm till Wien.

Till Stockholm flygplats

Det finns bra transportalternativ med Stockholms kollektivtrafik vilket gör att du smidigt och billigt kan ta dig ut till flygplatserna. Till Bromma går flygbussar från Stockholms Centralstation och resan till flygplatsen tar ungefär 20 minuter. Bromma ligger bara 9 kilometer utanför Stockholms innerstad och du kan till och med cykla till flygplatsen då det finns en cykelparkering vid terminalen. Till Arlanda kan du också ta dig på 20 minuter med snabbtåget Arlanda Express. Flygplatsen ligger längre ut från staden så om du vill ta taxi eller egen bil får du räkna med en resa på runt 40 minuter. Till Skavsta går regelbundna flygbussar från centralstationen och en resa med dessa tar ungefär 90 minuter.

Till Wien

Wien bjuder både på kullerstensbelagda historiska gator och ny innovativ design vilket gör staden till en unik blandning av gammalt och nytt. Här tar man vara på de österrikiska traditionerna och bygger vidare på dessa i modern tappning. Ta en kopp kaffe på någon av de eleganta Kaffeehäuser eller ät lunch på stadens variant av en pub, en så kallad beisl. En av stadens mest kända sevärdheter är slottet Schloss Schönbrunn, ett överdådigt sommarpalats från 1700-talet som idag är med på UNESCO:s världsarvslista. Missa inte heller ett besök till stadens konsthistoriska museum som har en av Europas bästa konstsamlingar med verk som sträcker sig från romartiden till renässansen.

Till centrum

Om du reser från Stockholm till Wien med flyg landar du på stadens internationella flygplats Vienna International Airport. Flygplatsen är landets största och är bland annat hub för Austrian Airlines flyglinjer. Vienna Airport är belägen ungefär 18 kilometer sydöst om staden och med snabbtåget som trafikerar flygplatsen tar du dig smidigt in till centrala Wien på 15 minuter. Du kan även ta tunnelbanelinjen S-7 som har en hållplats vid ankomsthallen. Flera flygbussar finns vid flygplatsen och med dessa förflyttar du dig till olika områden i staden. Taxibilar finns annars alltid väntandes och du kan även hyra bil på flygplatsen.