Travellink finns nu i följande länder:

Boka flyg hos Pegasus Airlines med Travellink

Varför boka hos Travellink?
  • Billiga flygresor med 450+ flygbolag
  • Vi kombinerar och jämför för att ge dig lägre biljettpriser
  • Vi har allt du behöver för din resa
clock icon

Bästa Pegasus Airlines-erbjudanden

Boka nu innan det är för sent.

Göteborg Antalya
11 okt GOT - AYT
20 okt AYT - GOT
2507kr
Pris per resenär
Köpenhamn Antalya
13 okt CPH - AYT
17 okt AYT - CPH
4463kr
Pris per resenär
Köpenhamn Beirut
12 okt CPH - BEY
17 okt BEY - CPH
5076kr
Pris per resenär
Köpenhamn Sharjah
18 okt CPH - SHJ
22 okt SHJ - CPH
8446kr
Pris per resenär
Köpenhamn Amman
16 okt CPH - AMM
22 okt AMM - CPH
6377kr
Pris per resenär
Göteborg Beirut
15 okt GOT - BEY
25 okt BEY - GOT
4750kr
Pris per resenär

Bästa Pegasus Airlines-erbjudanden

Boka nu innan det är för sent.

AYT
11 okt - 20 okt
Göteborg Antalya
kr2507
Pris per resenär
AYT
13 okt - 17 okt
Köpenhamn Antalya
kr4463
Pris per resenär
BEY
12 okt - 17 okt
Köpenhamn Beirut
kr5076
Pris per resenär
SHJ
18 okt - 22 okt
Köpenhamn Sharjah
kr8446
Pris per resenär
AMM
16 okt - 22 okt
Köpenhamn Amman
kr6377
Pris per resenär
BEY
15 okt - 25 okt
Göteborg Beirut
kr4750
Pris per resenär

Pegasus Airlines

Om Pegasus Airlines

Det turkiska lågprisbolaget Pegasus Airlines grundades 1990 och har baser på flera turkiska flygplatser. Med sin flygplansflotta, bestående av 74 plan, flyger bolaget till 103 destinationer, främst inom Europa. Pegasus Airlines har codeshare-avtal med KLM och Flynas och delar på flygningar till bland annat Amsterdam. Flygbolagets mest trafikerade destinationer utgörs av Turkiets främsta semesterorter Antalya, Istanbul, Izmir och Dalaman.

Samtliga Pegasus Airlines flyg har en och samma utformning på kabinen, vilket innebär att det endast finns en kategori av sittplats, vilket i sin tur håller priserna nere. Pegasus Airlines har flera gånger utnämnts till Europas billigaste lågprisbolag. Boka billiga flyg med Pegasus Airlines hos Travellink för att få ett bra pris på din resa.

Online-incheckning

För en smidigare resa kan du utnyttja Pegasus Airlines online-incheckning, en bekväm tjänst som dessutom tillåter dig att själv välja sittplats, köpa till extra incheckat bagage liksom tjäna bonuspoäng som du sedan kan använda för att delbetala framtida biljetter. Online-incheckningen öppnar 72 timmar innan flygets avgång. För att checka in online behöver du ange ditt reservationsnummer liksom passagerarens för- och efternamn. Du kan antingen skriva ut boardingkortet eller ladda ner det till mobilen.

Väl på flygplatsen kan du skippa köerna och gå direkt till bag drop eller säkerhetskontrollen, beroende på om du behöver checka in bagage eller inte. I det fall online-incheckningen inte är tillgänglig för din resa går det alltid bra att checka in på flygplatsen.

Regler för handbagage

Du får alltid medföra ett handbagage ombord när du flyger internationellt med Pegasus Airlines. Handbagaget får som mest väga 8 kg och får inte överskrida måtten 50 x 40 x 20 cm.

Tänk på att inte packa vätskebehållare som rymmer mer än 100 ml då dessa behållare inte får tas med ombord. Om ditt handbagage inte följer reglerna kan du tvingas checka in bagaget i sista minuten vilket medför höga kostnader. Om det upptäcks att ditt handbagage överskrider angivna mått- och viktregler måste du betala ungefär 500 kronor. Pegasus Airlines erbjuder flera familjepaket för sina flygningar, varav flera ger dig möjligheten att medföra extra handbagage, förutsatt att du reser med barn.

Regler för incheckat bagage

Du får ha med dig ett incheckat bagage ombord på planet, såvida du inte inhandlat en basic-biljett i vilken endast ett handbagage ingår. För internationella resor får du ha med dig ett bagage på 20 kg och för inrikesresor, inom Turkiet och Cypern, får ditt incheckade bagage väga 15 kg. Om ditt bagage är för tungt får du betala en avgift för övervikt. Vet du med dig att du reser med övervikt kan det därför vara klokt att i förväg köpa till ett incheckat bagage online och därmed spara väsentligt med pengar.

Om du har något handikapp erbjuder flygbolaget särskild assistans så att du kan stiga ombord innan alla andra passagerare. Reser du med barn kan du köpa ett familjepaket vilket tillåter dig att medtaga extra bagage för barnen, till exempel barnstolar och barnvagnar. Om du har extra bagage i form av sportutrustning tillkommer en specifik avgift som varierar efter typ av sportutrustning.

Flygbolagsinformation

  • Flygbolagsnamn: Pegasus Airlines
  • IATA kod: PC
  • Grundat år: 1990
  • Huvudkontor: Istanbul, Turkiet
  • Hemsida: flypgs.com

Pegasus Airlines erbjuder billiga flyg till mängder av destinationer i Europa, så boka i dag för att semestra till bra pris!