Travellink finns nu i följande länder:

Boka flyg hos Swiss International Air Lines med Travellink

Varför boka hos Travellink?
  • Billiga flygresor med 450+ flygbolag
  • Vi kombinerar och jämför för att ge dig lägre biljettpriser
  • Vi har allt du behöver för din resa
clock icon

Bästa Swiss International Air Lines-erbjudanden

Boka nu innan det är för sent.

Göteborg Malaga
18 okt GOT - AGP
22 okt AGP - GOT
2827kr
Pris per resenär
Göteborg Lissabon
18 okt GOT - LIS
25 okt LIS - GOT
3174kr
Pris per resenär
Göteborg Catania
18 okt GOT - CTA
23 okt CTA - GOT
3826kr
Pris per resenär
Köpenhamn Larnaca
14 okt CPH - LCA
21 okt LCA - CPH
8904kr
Pris per resenär
Göteborg Barcelona
18 okt GOT - BCN
22 okt BCN - GOT
1047kr
Pris per resenär
Göteborg Aten
20 okt GOT - ATH
25 okt ATH - GOT
3461kr
Pris per resenär

Bästa Swiss International Air Lines-erbjudanden

Boka nu innan det är för sent.

AGP
18 okt - 22 okt
Göteborg Malaga
kr2827
Pris per resenär
LIS
18 okt - 25 okt
Göteborg Lissabon
kr3174
Pris per resenär
CTA
18 okt - 23 okt
Göteborg Catania
kr3826
Pris per resenär
LCA
14 okt - 21 okt
Köpenhamn Larnaca
kr8904
Pris per resenär
BCN
18 okt - 22 okt
Göteborg Barcelona
kr1047
Pris per resenär
ATH
20 okt - 25 okt
Göteborg Aten
kr3461
Pris per resenär

Swiss International Air Lines

Om Swiss International Air Lines

Swiss International Air Lines är Schweiz nationella flygbolag och har sin bas på flygplatsen i Zurich. Flygbolaget har en flotta på 75 passagerarplan och flyger till över 100 destinationer i nära 50 länder världen över. SWISS flyg trafikerar sträckor till Europa, Nordamerika, Sydamerika, Afrika och Asien. Populära rutter går bland annat till Amsterdam, Sao Paulo, Sankt Petersburg, Rom, Budapest och Dubai.

Swiss International Air Lines är med i flygbolagsalliansen Star Alliance vilket ger dig möjlighet till smidiga och koordinerade byten till linjer med andra medlemsbolag samt integrerade bonusprogram. Flygbolaget har även codeshare-avtal, det vill säga delade flygningar, med bland annat Air Canada, Austrian Airlines, Air France, TAP Portugal, Scandinavian Airlines och Lufthansa.

Online-incheckning

För att spara tid under resan kan du checka in via nätet redan innan du beger dig ut till flygplatsen. Online-incheckningen öppnar 23 timmar innan flyget avgår. När du checkar in via nätet kan du själv välja sittplats på planet, lägga till antal väskor för incheckning samt skriva ut eller ladda ner ditt boardingkort.

Väl på flygplatsen kan du bege dig direkt till bag drop för att checka in ditt bagage och sedan fortsätta vidare till säkerhetskontrollen. Vid säkerhetskontrollen ska du visa upp ditt pass och ditt boardingkort. För resor inom EU räcker det dock med ett nationellt Id-kort som legitimation.

Regler för handbagage

Hur mycket handbagage du tillåts ta med dig ombord på planet beror på vilken typ av biljett du köpt. I Economy Class får du ha med dig ett bagage på 8 kg och i Business Class och First Class kan du ha med dig 2 bagage på 8 kg vardera. Handbagagen får som mest mäta 55 x 40 x 23 cm. I tillägg till ditt tillåtna handbagage kan du även ta med dig en handväska eller laptopväska. Om du reser med barn går det bra att ta med en bärstol.

Se till att följa reglerna för handbagage så du slipper checka in bagaget i sista minuten och betala en högre avgift. Om du vet med dig att du reser med mycket bagage är det bättre att köpa till en extra incheckad väska i förväg via nätet.

Regler för incheckat bagage

Hur mycket incheckat bagage du får ta med dig beror på din biljett. Om du reser med en Light biljett ingår endast handbagage. Med en biljett i Classic eller Flex får du checka in en väska på 23 kg och i business class 2 väskor på 32 kg vardera. Varje enskild väska får som mest mäta 158 cm när du summerar dess längd, höjd och bredd. Väskor som är tyngre än 32 kg får inte checkas in.

Om du reser med barn kan du utan extra kostnad checka in en hopfällbar barnvagn. Med en Flex- eller Business Class biljett kan du dessutom ta med dig en extra väska på 23 kg om du reser med barn. Ta kontakt med flygplatsen i förväg om du behöver särskild assistans i samband med ombordstigning. Det går också bra att utan extra kostnad checka in en rullstol direkt från gaten.

Flygbolagsinformation

  • Flygbolagsnamn: Swiss International Air Lines
  • IATA kod: LX
  • Grundat år: 2002
  • Huvudkontor: Basel, Schweiz
  • Hemsida: swiss.com

Boka billiga flyg med SWISS hos Travellink och res bekvämt över hela världen.