Flyg Hotell Flyg + Hotell Hyrbil
Travellink finns nu i följande länder:

Boka flyg hos Swiss International Air Lines med Travellink

Varför boka hos Travellink?
  • Billiga flygresor med 450+ flygbolag
  • Vi kombinerar och jämför för att ge dig lägre biljettpriser
  • Vi har allt du behöver för din resa

Bästa Swiss International Air Lines-erbjudanden

Göteborg - Zürich
retur från 4 361kr
Köpenhamn - Zürich
retur från 5 295kr
Köpenhamn - Geneve
retur från 2 437kr
Göteborg - Geneve
retur från 3 886kr
Göteborg - Nice
retur från 4 929kr
Göteborg - Lissabon
retur från 7 942kr
Visa mer

Swiss International Air Lines

Om Swiss International Air Lines

Swiss International Air Lines är Schweiz nationella flygbolag och har sin bas på flygplatsen i Zurich. Flygbolaget har en flotta på 75 passagerarplan och flyger till över 100 destinationer i nära 50 länder världen över. SWISS flyg trafikerar sträckor till Europa, Nordamerika, Sydamerika, Afrika och Asien. Populära rutter går bland annat till Amsterdam, Sao Paulo, Sankt Petersburg, Rom, Budapest och Dubai.

Swiss International Air Lines är med i flygbolagsalliansen Star Alliance vilket ger dig möjlighet till smidiga och koordinerade byten till linjer med andra medlemsbolag samt integrerade bonusprogram. Flygbolaget har även codeshare-avtal, det vill säga delade flygningar, med bland annat Air Canada, Austrian Airlines, Air France, TAP Portugal, Scandinavian Airlines och Lufthansa.

Online-incheckning

För att spara tid under resan kan du checka in via nätet redan innan du beger dig ut till flygplatsen. Online-incheckningen öppnar 23 timmar innan flyget avgår. När du checkar in via nätet kan du själv välja sittplats på planet, lägga till antal väskor för incheckning samt skriva ut eller ladda ner ditt boardingkort.

Väl på flygplatsen kan du bege dig direkt till bag drop för att checka in ditt bagage och sedan fortsätta vidare till säkerhetskontrollen. Vid säkerhetskontrollen ska du visa upp ditt pass och ditt boardingkort. För resor inom EU räcker det dock med ett nationellt Id-kort som legitimation.

Regler för handbagage

Hur mycket handbagage du tillåts ta med dig ombord på planet beror på vilken typ av biljett du köpt. I Economy Class får du ha med dig ett bagage på 8 kg och i Business Class och First Class kan du ha med dig 2 bagage på 8 kg vardera. Handbagagen får som mest mäta 55 x 40 x 23 cm. I tillägg till ditt tillåtna handbagage kan du även ta med dig en handväska eller laptopväska. Om du reser med barn går det bra att ta med en bärstol.

Se till att följa reglerna för handbagage så du slipper checka in bagaget i sista minuten och betala en högre avgift. Om du vet med dig att du reser med mycket bagage är det bättre att köpa till en extra incheckad väska i förväg via nätet.

Regler för incheckat bagage

Hur mycket incheckat bagage du får ta med dig beror på din biljett. Om du reser med en Light biljett ingår endast handbagage. Med en biljett i Classic eller Flex får du checka in en väska på 23 kg och i business class 2 väskor på 32 kg vardera. Varje enskild väska får som mest mäta 158 cm när du summerar dess längd, höjd och bredd. Väskor som är tyngre än 32 kg får inte checkas in.

Om du reser med barn kan du utan extra kostnad checka in en hopfällbar barnvagn. Med en Flex- eller Business Class biljett kan du dessutom ta med dig en extra väska på 23 kg om du reser med barn. Ta kontakt med flygplatsen i förväg om du behöver särskild assistans i samband med ombordstigning. Det går också bra att utan extra kostnad checka in en rullstol direkt från gaten.

Flygbolagsinformation

  • Flygbolagsnamn: Swiss International Air Lines
  • IATA kod: LX
  • Grundat år: 2002
  • Huvudkontor: Basel, Schweiz
  • Hemsida: swiss.com

Boka billiga flyg med SWISS hos Travellink och res bekvämt över hela världen.

Andra flygbolag

Erbjudanden på populäraste rutterna

Visa mer