Denmark (DKK)
Finland (€)
Norway (NOK)

Flyg Stockholm-Geneve

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flyg till Geneve från 627kr

Sista minuten till Geneve

De bästa flygerbjudandena från alla Stockholm flygplatser.

Utresa sö, 23 maj Hemresa on, 02 jun
STO Stockholm
GVA Geneve
tur & retur från 668kr
Utresa fr, 11 jun Hemresa fr, 18 jun
STO Stockholm
GVA Geneve
tur & retur från 627kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Stockholm och Geneve inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.11 CHF
svensk krona schweizisk franc
1 CHF = 9.2 SEK
Senast kontrollerad 17 maj 2021
Tåg
Lokal, enkel biljett
27%

Tågen i Geneve är 27 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
38kr
Geneve
27,64kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
92%

I genomsnitt är en måltid 92 % dyrare i Geneve än i Stockholm.

Stockholm
120kr
Geneve
230,37kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
29%

Taxi är 29 % dyrare i Geneve än i Stockholm.

Stockholm
45kr
Geneve
58,05kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
2%

Kaffe är 2 % dyrare i Geneve än i Stockholm.

Stockholm
40,19kr
Geneve
40,96kr
Flygplatser Stockholm
 • ( Arlanda (ARN)
  Avstånd från centrum: 37 kms
 • ( Skavsta (NYO)
  Avstånd från centrum: 90 kms
 • ( Bromma (BMA)
  Avstånd från centrum: 7 kms
 • ( Västerås (VST)
  Avstånd från centrum: 86 kms
Flygplatser Geneve
 • ( Geneva (GVA)
  Avstånd från centrum: 4 kms
 • ( Saint Exupery (LYS)
  Avstånd från centrum: 107 kms
 • ( Lyon - Bron (LYN)
  Avstånd från centrum: 107 kms
K Avstånd: 1660 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Stockholm

I Stockholm finner du ett lugnt tempo, vacker natur och ljuvlig skärgård i kombination med en storstadsupplevelse där kultur, gastronomi och nattliv står i centrum. Söker du liknande upplevelser på annat håll i Europa kan ett billigt flyg från Stockholm till Geneve vara en passande idé. När du flyger utrikes från Stockholm avgår resan med störst sannolikhet från Arlanda flygplats, belägen norr om city. Stadens andra flygplats, Bromma, trafikeras till största del av inrikesflyg. Från Arlanda kan du bland annat resa med Swiss Air, Lufthansa och KLM som alla erbjuder bra förbindelser, men det avgår även direktflyg från Stockholm till Geneve med easyJet ett par gånger i veckan.

Till Stockholm flygplats

Avresedagen har äntligen anlänt och det är dags för dig att ta dig till ditt Stockholm Geneve flyg. Till Arlanda flygplats har du flera bra alternativ att välja mellan. Väljer du att köra själv tar resan ungefär 40 minuter från centrum och väl framme kan du välja mellan 2 stora långtidsparkeringar. Om du är medlem i en bilpoolstjänst, som Sunfleet eller DriveNow, finns det dessutom reserverade platser i direkt anslutning till terminalen. Flygbussen avgår från både Cityterminalen och Liljeholmen och tar dig till Arlanda på ungefär trekvart. Du kan även resa med snabbtåget Arlanda Express som trafikerar sträckan från T-centralen till Arlanda. Resan tar endast 20 minuter och utgör ett miljövänligt och snabbt alternativ.

Till Geneve

Geneve är en mycket vacker stad som ligger precis vid gränsen till Frankrike. Denna stad är ett politiskt viktigt centrum då flera stora internationella organisationer, som FN och Röda Korset, ligger här. Ta en tur på Palais des Nations för att få en inblick i hur FN fungerar och vilket typ av arbete som utförs här. Ett besök på Microcosm, ett museum om partikelfysik i anslutning till CERN, rekommenderas varmt. Du behöver inte vara expert inom ämnet för att uppskatta denna intressanta och roliga upplevelse. Därtill bjuder denna bedårande stad på många fler museer för alla smaker, liksom exklusiv shopping och ett levande restaurangliv.

Till centrum

Flygplatsen i Geneve ligger endast fyra kilometer utanför centrum och när ditt flyg väl landat är det därför mycket enkelt att ta sig in till city. Om du reser med lätt packning kan du ta dig in till centrum via en vacker gång- och cykelbana. I annat fall kan du ta busslinje 5 till centrum och du hittar då hållplatsen vid avgångterminalen. Sträckan mellan flygplatsen och Geneve-Cornavin Station trafikeras även av ett tåg med avgångar var tolfte minut vid rusningstrafik. Restiden med tåget landar på runt fem minuter. Unireso-biljetten, som du kan köpa på flygplatsen eller tågstationen, gäller på både tåg och buss i hela regionen.

Andra spännande rutter