Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Stockholm-Geneve

Sista minuten-flyg från Stockholm till Geneve

Boka nu innan det är för sent

Stockholm Geneve
mån, 17 juni ARN - GVA
tis, 18 juni GVA - ARN
3144kr
Pris per resenär
Stockholm Geneve
mån, 09 sep. ARN - GVA
605kr
Pris per resenär
Stockholm Geneve
tis, 25 juni ARN - GVA
ons, 26 juni GVA - ARN
2215kr
Pris per resenär
Stockholm Geneve
fre, 28 juni ARN - GVA
mån, 01 juli GVA - ARN
2484kr
Pris per resenär
Stockholm Geneve
tors, 04 juli ARN - GVA
sön, 07 juli GVA - ARN
3565kr
Pris per resenär
Stockholm Geneve
mån, 08 juli ARN - GVA
fre, 12 juli GVA - ARN
3361kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
20% Tågen i Geneve är 20 % billigare än i Stockholm.
Stockholm 42kr
Geneve 35,2kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
96% I genomsnitt är en måltid 96 % dyrare i Geneve än i Stockholm.
Stockholm 150kr
Geneve 293,32kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 CHF
1 CHF = 11.65 SEK
Senast kontrollerad 14 juni 2024
Avstånd: 1660 kms
Flygplatser Stockholm
Arlanda (ARN) Avstånd från centrum: 37 kms
Bromma (BMA) Avstånd från centrum: 7 kms
Skavsta (NYO) Avstånd från centrum: 90 kms
Västerås (VST) Avstånd från centrum: 86 kms
Flygplatser Geneve
Geneva (GVA) Avstånd från centrum: 4 kms
Saint Exupery (LYS) Avstånd från centrum: 107 kms
Lyon - Bron (LYN) Avstånd från centrum: 107 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Stockholm

I Stockholm finner du ett lugnt tempo, vacker natur och ljuvlig skärgård i kombination med en storstadsupplevelse där kultur, gastronomi och nattliv står i centrum. Söker du liknande upplevelser på annat håll i Europa kan ett billigt flyg från Stockholm till Geneve vara en passande idé. När du flyger utrikes från Stockholm avgår resan med störst sannolikhet från Arlanda flygplats, belägen norr om city. Stadens andra flygplats, Bromma, trafikeras till största del av inrikesflyg. Från Arlanda kan du bland annat resa med Swiss Air, Lufthansa och KLM som alla erbjuder bra förbindelser, men det avgår även direktflyg från Stockholm till Geneve med easyJet ett par gånger i veckan.

Till Stockholm flygplats

Avresedagen har äntligen anlänt och det är dags för dig att ta dig till ditt Stockholm Geneve flyg. Till Arlanda flygplats har du flera bra alternativ att välja mellan. Väljer du att köra själv tar resan ungefär 40 minuter från centrum och väl framme kan du välja mellan 2 stora långtidsparkeringar. Om du är medlem i en bilpoolstjänst, som Sunfleet eller DriveNow, finns det dessutom reserverade platser i direkt anslutning till terminalen. Flygbussen avgår från både Cityterminalen och Liljeholmen och tar dig till Arlanda på ungefär trekvart. Du kan även resa med snabbtåget Arlanda Express som trafikerar sträckan från T-centralen till Arlanda. Resan tar endast 20 minuter och utgör ett miljövänligt och snabbt alternativ.

Till Geneve

Geneve är en mycket vacker stad som ligger precis vid gränsen till Frankrike. Denna stad är ett politiskt viktigt centrum då flera stora internationella organisationer, som FN och Röda Korset, ligger här. Ta en tur på Palais des Nations för att få en inblick i hur FN fungerar och vilket typ av arbete som utförs här. Ett besök på Microcosm, ett museum om partikelfysik i anslutning till CERN, rekommenderas varmt. Du behöver inte vara expert inom ämnet för att uppskatta denna intressanta och roliga upplevelse. Därtill bjuder denna bedårande stad på många fler museer för alla smaker, liksom exklusiv shopping och ett levande restaurangliv.

Till centrum

Flygplatsen i Geneve ligger endast fyra kilometer utanför centrum och när ditt flyg väl landat är det därför mycket enkelt att ta sig in till city. Om du reser med lätt packning kan du ta dig in till centrum via en vacker gång- och cykelbana. I annat fall kan du ta busslinje 5 till centrum och du hittar då hållplatsen vid avgångterminalen. Sträckan mellan flygplatsen och Geneve-Cornavin Station trafikeras även av ett tåg med avgångar var tolfte minut vid rusningstrafik. Restiden med tåget landar på runt fem minuter. Unireso-biljetten, som du kan köpa på flygplatsen eller tågstationen, gäller på både tåg och buss i hela regionen.