Travellink finns nu i följande länder:

Boka flyg hos Austrian Airlines med Travellink

Bästa Austrian Airlines-erbjudanden

Boka nu innan det är för sent

VIE
07 mars - 09 mars
Köpenhamn Wien
kr1373
Pris per resenär
SJJ
09 mars - 15 mars
Köpenhamn Sarajevo
kr3937
Pris per resenär
CPH
12 mars - 16 mars
Wien Köpenhamn
kr1211
Pris per resenär
VIE
15 mars - 17 mars
Göteborg Wien
kr3147
Pris per resenär
PRN
10 mars - 17 mars
Köpenhamn Pristina
kr2158
Pris per resenär
TGD
09 mars - 12 mars
Köpenhamn Podgorica
kr2253
Pris per resenär

Austrian Airlines

Om Austrian Airlines

Austrian Airlines är Österrikes nationella flygbolag och är ett dotterbolag till Lufthansa Group. Bolaget har sin bas på Vienna International Airport i Wien. Från flygbolagets bas erbjuds linjer till 6 destinationer inrikes och mer än 120 internationella rutter. Med sin flotta på 86 plan går Austrian Airlines flyg till destinationer i Europa, Asien och Nordamerika. Populära sträckor går bland annat till Amsterdam, Barcelona, Florens och Köpenhamn. På de interkontinentala rutterna är Havanna, Beijing och Los Angeles populära.

Austrian Airlines är med i flygbolagsalliansen Star Alliance vilket innebär smidiga och koordinerade byten till linjer med andra medlemsbolag när du flyger längre sträckor. Det går också att använda bonuspoäng från andra medlemsbolag för att delbetala din resa. Austrian Airlines har codeshare-avtal med bland annat Air Canada, airBaltic och LOT Polish Airlines.

Online-incheckning

Spara tid på flygplatsen med Austrian Airlines check-in på nätet. Online-incheckningen öppnar 47 timmar innan flygets avgång och när du checkar in på nätet kan du själv välja din sittplats på planet helt utan extra kostnad. Du skriver själv ut ditt boardingkort eller laddar ner det till din mobiltelefon så att det kan visas upp elektroniskt.

När du kommer till flygplatsen kan du bege dig direkt till bag drop där du visar upp ditt boardingkort och checkar in dina väskor. Om du endast reser med handbagage kan du istället bege dig direkt till säkerhetskontrollen. Du kan alltid välja att checka in på flygplatsen men tänk då på att vara ute i god tid då du kan stöta på köer.

Regler för handbagage

Hur mycket handbagage du får medföra ombord på planet beror på vilken biljett du har köpt. Med en biljett i economy class ingår en väska på 8 kg och med en biljett i business class ingår två väskor på 8 kg vardera. Handbagaget får inte vara större än 55 x 40 x 23 cm. Om du reser med barn under 2 år kan du även ta med dig en hopfällbar barnvagn eller en bärstol utan extra kostnad.

Om ditt handbagage är för stort eller för tungt, och detta upptäcks först vid gaten, får du betala en avgift på ungefär 550 kronor för att checka in väskan i sista minuten. Du kan istället välja att i förväg köpa till en extra incheckad väska via nätet för ungefär 250 kronor.

Regler för incheckat bagage

Om du reser med en biljett i economy light ingår inte något incheckat bagage men i alla andra klasser kan du ta med dig väskor. I economy class och flex får du checka in en väska på 23 kg och i business class får du ta med dig 2 väskor på 32 kg vardera. Om du reser med barn under 2 år får du dessutom medföra en extra väska på 23 kg. Varje väska får som mest mäta 158 cm när du lägger ihop väskans längd, höjd och bredd.

Om du har med dig sportutrustning kan du checka in denna inom ditt tillåtna bagageutrymme, såvida mått- och viktregler följs. Om du redan checkat in väskor i ditt tillåtna bagage får du betala en extra avgift för utrustningen, en avgift som varierar efter typ av utrustning.

Flygbolagsinformation

Boka billiga flyg med Austrian Airlines hos Travellink och res med god service.