Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Köpenhamn-Bangkok

-
-
-
-

Sista minuten-flyg från Köpenhamn till Bangkok

Boka nu innan det är för sent

Köpenhamn Bangkok
sön, 11 aug. CPH - BKK
tors, 15 aug. BKK - CPH
12069kr
Pris per resenär
Köpenhamn Bangkok
ons, 02 okt. CPH - BKK
2876kr
Pris per resenär
Köpenhamn Bangkok
lör, 27 juli CPH - BKK
sön, 28 juli BKK - CPH
12490kr
Pris per resenär
Köpenhamn Bangkok
tors, 25 juli CPH - BKK
fre, 26 juli BKK - CPH
13576kr
Pris per resenär
Köpenhamn Bangkok
sön, 04 aug. CPH - BKK
mån, 05 aug. BKK - CPH
13637kr
Pris per resenär
Köpenhamn Bangkok
tis, 06 aug. CPH - BKK
ons, 07 aug. BKK - CPH
13309kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
66% Tågen i Bangkok är 66 % billigare än i Köpenhamn.
Köpenhamn 37,4kr
Bangkok 12,76kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
87% En måltid i Bangkok är 87 % billigare än en måltid i Köpenhamn.
Köpenhamn 233,76kr
Bangkok 29,59kr
Växlingskurs
1 SEK = 3.46 THB
1 THB = 0.29 SEK
Senast kontrollerad 16 juli 2024
Avstånd: 8620 kms
Flygplatser Köpenhamn
Kastrup (CPH) Avstånd från centrum: 8 kms
Malmo (MMA) Avstånd från centrum: 32 kms
Roskilde (RKE) Avstånd från centrum: 1 kms
Flygplatser Bangkok
Suvarnabhumi Airport (BKK) Avstånd från centrum: 29 kms
Don Mueang International Airport (DMK) Avstånd från centrum: 21 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Köpenhamn

Framröstad som världens lyckligaste stad är det svårt att inte trivas i Köpenhamn. Stadens flygplats, Kastrup, ligger bara åtta kilometer söder om staden. Kastrup är Skandinaviens största flygplats och här passerar nästan 30 miljoner resenärer varje år. Billiga flyg från Köpenhamn till Bangkok flygs bland annat av Norwegian och Thai Airways. Kastrup flygplats har blivit utnämnd till att ha världens bästa utbud av mat och dryck, så du kommer garanterat hitta något gott att äta i väntan på ditt flygs avgång. På flygplatsen kan du också shoppa allt från hudvård och mode till snacks och elektronik.

Till Köpenhamn flygplats

Med sitt läge nära stadens centrum tar du dig snabbt till ditt flyg från Köpenhamn till Bangkok. Från stadens centralstation kan du ta tåget som avgår var tionde minut och som ankommer till Kastrups tågstation. Tågbiljetterna måste inhandlas innan du stiger ombord på tåget och du hittar biljettmaskiner på stationen. Du kan även resa med stadens tunnelbanesystem vars gula linje tar dig till Kastrup på en kvart. Flera av stadens lokalbussar stannar utanför ankomsthallen vilket underlättar om du bor i utkanten av Köpenhamn då du inte behöver ta dig in till centralstationen. Om du hellre vill ta taxi erbjuder flera av stadens bolag fast pris på sträckan.

Till Bangkok

Bangkok är en härlig blandning av människor och kulturer och detta reflekteras framför allt i stadens kök. Särskilt populärt är den thailändska stadens gatukök och de bästa matstånden hittar du i området Chinatown. Ett besök till den stora marknaden Chatuchak är också ett måste och här kan du smaka på mängder av lokala specialiteter. Marknaden säljer även konsthantverk, kläder och smycken. En av de mest populära sevärdheterna i staden är annars det stora tempelkomplexet Wat Phra Kaew vars nära 100 byggnader representerar 200 år av kunglig historia och arkitektur. Här ligger det kungliga palatset där du kan ta guidade turer av slottsträdgårdarna.

Till centrum

När du åker från Köpenhamn till Bangkok med flyg landar du på en av stadens två internationella flygplatser. Suvarnabhumi Airport ligger ungefär 25 kilometer öster om stadens centrum. Med snabbtåget, som du hittar på flygplatsens första våning, tar du dig in till staden på en halvtimme. Inne i staden kan du lätt byta från tåglinjen till tunnelbanenätverket. Don Muenag International Airport ligger 24 kilometer utanför centrum och härifrån kan du ta den lokala busslinjen 29 in till staden. Om du har mycket bagage finns däremot taxibilar väntandes utanför ankomsthallen och du kan även hyra bil på flygplatsen.