Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Stockholm-Split

Sista minuten-flyg från Stockholm till Split

Boka nu innan det är för sent

Stockholm Split
ons, 22 maj ARN - SPU
lör, 25 maj SPU - ARN
1821kr
Pris per resenär
Stockholm Split
tis, 06 aug. ARN - SPU
445kr
Pris per resenär
Stockholm Split
sön, 26 maj ARN - SPU
tis, 28 maj SPU - ARN
1406kr
Pris per resenär
Stockholm Split
fre, 31 maj ARN - SPU
tis, 04 juni SPU - ARN
2896kr
Pris per resenär
Stockholm Split
tors, 06 juni ARN - SPU
sön, 09 juni SPU - ARN
4792kr
Pris per resenär
Stockholm Split
tors, 13 juni ARN - SPU
tors, 13 juni SPU - ARN
5731kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
58% Tågen i Split är 58 % billigare än i Stockholm.
Stockholm 42kr
Split 17,56kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
14% En måltid i Split är 14 % billigare än en måltid i Stockholm.
Stockholm 150kr
Split 128,81kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.81 SEK
Senast kontrollerad 14 maj 2024
Avstånd: 1762 kms
Flygplatser Stockholm
Arlanda (ARN) Avstånd från centrum: 37 kms
Bromma (BMA) Avstånd från centrum: 7 kms
Skavsta (NYO) Avstånd från centrum: 90 kms
Västerås (VST) Avstånd från centrum: 86 kms
Flygplatser Split
Split (SPU) Avstånd från centrum: 12 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Stockholm

Med sina många öar och broar kallas Stockholm ofta för Nordens Venedig och här har du aldrig långt till sceniska vyer över vattnet. Billiga flyg från Stockholm till Split avgår från stadens tre internationella flygplatser. Arlanda Flygplats är landets största och ligger norr om stadens centrum. I Sky City, bekvämt belägen mellan terminal 4 och 5, hittar du 40 olika restauranger och kaféer. Bromma och Skavsta flygplatser är mindre och trafikeras av många lågprisbolag som tar dig till Kroatien till ett bra pris. Även på dessa flygplatser hittar du ett utbud av restauranger och barer där du kan koppla av i väntan på avgång.

Till Stockholm flygplats

Du tar dig snabbt till ditt flyg från Stockholm till Split med stadens kollektivtrafik. Från centralstationen finns flera transportalternativ till Stockholms flygplatser. Med snabbtåget Arlanda Express tar du dig till Arlanda på knappt 20 minuter. Tåget gör två stopp på flygplatsen så du kan gå av vid rätt terminal. För bästa pris köper du dina biljetter online eller i automaterna placerade på perrongen, men det går även att betala med kort ombord. Till Bromma och Skavsta flygplats tar du enklast flygbussarna från centralens bussterminal. Resan tar 20 minuter respektive 80 minuter och under färden kan du surfa på flygbussarnas kostnadsfria Wi-Fi.

Till Split

Split ligger vid den Dalmatiska kusten i Kroatien vilket innebär att det är ett semesterresmål som bjuder på vackra stränder, sol och bad. Med bergskedjan vid horisonten får du en dramatisk inramning under din vistelse. I staden hittar du flera antika och historiska lämningar, bland annat palatset Diocletian som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Palatset är en av världens största romerska ruiner och utgörs idag av ett helt samhälle där gator och gränder är fyllda av restauranger och butiker. Passa även på att ta dig upp till kullarna i parken Marjan för att uppleva naturen i området. Här hittar du även den lugna stranden Kasjuni.

Till centrum

När du åker från Stockholm till Split med flyg landar du på Split Airport ungefär 20 kilometer väster om staden. För att fortsätta din färd in till stadens centrum kan du kliva ombord på någon av direktbussarna som avgår från flygplatsen. Resan tar ungefär en 30 minuter och du ankommer till Splits centrala bussterminal. De lokala busslinjerna 37 och 38 stannar också nära flygplatsen och med dessa kan du ta dig till flera av stadens övriga områden. Reser du med tungt bagage hittar du alltid taxibilar väntandes utanför flygplatsen liksom vid bussterminalen inne i staden.