Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Göteborg-Wien

Sista minuten-flyg från Göteborg till Wien

Boka nu innan det är för sent

Göteborg Wien
tis, 23 apr. GOT - VIE
ons, 24 apr. VIE - GOT
4013kr
Pris per resenär
Göteborg Wien
ons, 24 apr. GOT - VIE
226kr
Pris per resenär
Göteborg Wien
ons, 01 maj GOT - VIE
tors, 02 maj VIE - GOT
1997kr
Pris per resenär
Göteborg Wien
fre, 03 maj GOT - VIE
tis, 07 maj VIE - GOT
2060kr
Pris per resenär
Göteborg Wien
fre, 10 maj GOT - VIE
sön, 12 maj VIE - GOT
2465kr
Pris per resenär
Göteborg Wien
mån, 13 maj GOT - VIE
tis, 14 maj VIE - GOT
2467kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
23% Tågen i Wien är 23 % billigare än i Göteborg.
Göteborg 36kr
Wien 27,82kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
36% I genomsnitt är en måltid 36 % dyrare i Wien än i Göteborg.
Göteborg 127,5kr
Wien 173,87kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.62 SEK
Senast kontrollerad 18 april 2024
Avstånd: 1097 kms
Flygplatser Göteborg
Landvetter (GOT) Avstånd från centrum: 18 kms
Säve (GSE) Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Wien
Schwechat (VIE) Avstånd från centrum: 14 kms
Ivanka (BTS) Avstånd från centrum: 63 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Operahuset i Göteborg är format som ett fartyg vilket kanske ger en indikation på just hur central hamnen och havet är i denna stad. Om du gillar opera och klassisk musik är en kort flygresa från Göteborg till Wien ett måste. Från Göteborg kan du flyga med bland annat Brussels Airlines, airberlin och KLM som erbjuder snabba förbindelser via Bryssel, Berlin eller Amsterdam. Är du ute i god tid finns det ofta billiga flyg mellan Göteborg och Wien. Landvetter är en resenärsvänlig och lättnavigerad flygplats. Innan det är dags för ombordstigning kan du koppla av med en kopp kaffe på något av flera trevliga kaféer liksom surfa på flygplatsens WiFi.

Till Göteborg flygplats

Landvetter flygplats ligger ungefär halvvägs mellan Göteborg och Borås. En bilresa från stadens centrala delar till Landvetter tar mellan 20 och 30 minuter beroende på trafikläget. Väljer du att köra själv finns det gott om platser, både kort- och långtidsparkering, i direkt anslutning till terminalen. Även långtidsparkeringen är inom gångavstånd. Tänk på att du måste boka parkeringen 24 timmar innan ditt flyg avgår! Flera av Göteborgs lokalbussar kör förbi flygplatsen men det finns även flygbussar som går direkt mellan centralstationen och Landvetters flygplats. Med flygbussen är du framme vid terminalen inom knappt 30 minuter och under resans gång kan du surfa på bussens WiFi.

Till Wien

I Wien kan du uppleva det bästa av Europas historia. Många av Europas främsta filosofer, musiker och konstnärer var baserade här och det märks tydligt när du promenerar längs stadens ståtliga gator. Wien är en storstad med småstadskänsla och lämpar sig bäst att utforska till fots. Några sevärdheter som du inte bör missa är Hofburgslottet som idag är presidentens officiella residens och Schönbrunn, ett palats med enorma och vackra trädgårdar. I Wien ska du också passa på att besöka Sigmund Freud museet som ligger i det hus Freud bodde. Här finns både originalmöbler och litteratur väl bevarade.

Till centrum

Wien flygplats ligger ungefär 20 kilometer utanför centrum och så snart ditt Göteborg Wien flyg landat tar du dig enkelt vidare in till stadskärnan. Det snabbaste färdmedlet är CAT-tåget som tar dig till Mitte stationen på knappt 16 minuter. Du kan köpa din biljett i ankomsthallen där det finns en CAT informationsdisk. Om du vill resa mer ekonomiskt går det även att ta pendeltåget S-Bahn direkt från flygplatsen. Resan med pendeltåget in till centrum tar cirka 25 minuter. Har du mycket bagage och önskar komma fram direkt till din slutdestination hittar du taxibilar väntandes utanför ankomsthallen. Resan in till city med bil tar mellan 20 och 30 minuter.