Denmark (DKK)
Finland (€)
Norway (NOK)

Flyg Göteborg-Budapest

��
Q
Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flygresor till Budapest till bästa pris

Sista minuten till Budapest

De bästa flygerbjudandena från alla Göteborg flygplatser.

Utresa fr, 28 jan Hemresa fr, 04 feb
GOT Göteborg
BUD Budapest
tur & retur från 182kr
Utresa må, 07 feb Hemresa on, 16 feb
GOT Göteborg
BUD Budapest
tur & retur från 129kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Göteborg och Budapest inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 35.0 HUF
svensk krona ungersk forint
1 HUF = 0.03 SEK
Senast kontrollerad 16 januari 2022
Tåg
Lokal, enkel biljett
70%

Tågen i Budapest är 70 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
34kr
Budapest
10,06kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
28%

En måltid i Budapest är 28 % billigare än en måltid i Göteborg.

Göteborg
100kr
Budapest
71,86kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
61%

En taxiresa i Budapest är 61 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
51kr
Budapest
20,12kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
59%

En kopp kaffe i Budapest är 59 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
37,77kr
Budapest
15,65kr
Flygplatser Göteborg
 • ( Landvetter (GOT)
  Avstånd från centrum: 18 kms
 • ( Säve (GSE)
  Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Budapest
 • ( Ferihegy (BUD)
  Avstånd från centrum: 18 kms
K Avstånd: 1230 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

År 2021 firar Göteborg 400 år – och visst finns det att fira. Staden erbjuder en gedigen historia, påtaglig charm och en mängd gröna oaser och parker att hänga i. Staden har en flygplats, Landvetter, varifrån du enkelt kan flyga direkt från Göteborg till Budapest. Eftersom att Landvetter är stadens enda flygplats trafikeras den av de flesta flygbolag vilket gör att det ofta är lätt att hitta billiga flyg mellan Göteborg och Budapest. Landvetter är en modern flygplats med enbart en terminal där du bjuds på allt du kan vänta dig, som taxfree shopping, restauranger och gratis Wi-Fi.

Till Göteborg flygplats

Göteborg Landvetter ligger ungefär 25 km öster om citykärnan. Förutsatt att det inte är rusningstrafik tar bilresan ungefär 20 minuter. Taxi är ett bekvämt alternativ och taxametern landar på några hundralappar. Det populäraste sättet att ta sig till Landvetter är med flygbussen som avgår från centralstationen flera gånger i timmen och som tar ungefär 30 minuter. Är du medlem i en bilpooltjänst, som Sunfleet eller DriveNow, finns det även parkeringsplatser på Landvetter. På så vis kombinerar du det bästa av världar; du kör din egen bil, får enkelt med ditt bagage och slipper bekymra dig över parkering. Det finns 8 000 parkeringsplatser för privatbilar på Landvetter, samtliga på kort gångavstånd från avgångshallen.

Till Budapest

Floden Donau delar Budapest i två delar, Buda- och pestsidan. Staden är kanske mest känd för sin genuina badkultur och många urbana termalbad. Här står avkoppling och hälsa i fokus. De två främsta termalbaden i Budapest är Gellertbadet och Szecsenybadet. Dessa anläggningar har en minst sagt imponerande arkitektur och här bjuds det på flera pooler i diverse miljöer, både inomhus och utomhus. Ett bra sätt att utforska staden är med en båttur längs Donaufloden. Du kan kliva ombord antingen vid Bem Jozsef ter eller Vigado ter. Efter en avkopplande dag finns det även gott om mysiga restauranger och kaféer. Prova gärna den traditionella ungerska paprikakorven, kolbász, ackompanjerad av en lokal öl eller ett glas vin.

Till centrum

Ett flyg från Göteborg till Budapest tar endast två timmar och kort därefter är du framme i city redo att påbörja din semester. Det enklaste sättet att ta sig från Budapest flygplats till centrum är med taxibolaget Fötaxi, samtliga bilar har kortterminal och är prisreglerade. Självklart finns även kollektivtrafik. Från terminal 2 kan du ta buss 200E till K?bánya-Kispest tunnelbanestation för att sedan fortsätta med linje M3 vidare in till city. Biljetter köper du antingen från en kundtjänstdisk eller kiosk på flygplatsen. Det går också att inhandla biljetter ombord på bussen men det kostar något mer. Du kan även boka plats på en miniBUD minibuss vilket är ett snabbt och prisvärt alternativ.

Andra spännande rutter

Fly fra Gøteborg til Budapest
Lennot Göteborg - Budapest
Fly fra Gøteborg til Budapest