Denmark (DKK)
Finland (€)
Norway (NOK)

Flyg Stockholm-Phuket

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flyg till Phuket från 5900kr

Sista minuten till Phuket

De bästa flygerbjudandena från alla Stockholm flygplatser.

Utresa sö, 06 dec Hemresa fr, 18 dec
STO Stockholm
HKT Phuket
tur & retur från 5 900kr
Utresa on, 23 dec Hemresa ti, 29 dec
STO Stockholm
HKT Phuket
tur & retur från 5 992kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Stockholm och Phuket inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 3.58 THB
svensk krona thailändsk baht
1 THB = 0.28 SEK
Senast kontrollerad 01 december 2020
Tåg
Lokal, enkel biljett
73%

Tågen i Phuket är 73 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
37kr
Phuket
9,84kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
73%

En måltid i Phuket är 73 % billigare än en måltid i Stockholm.

Stockholm
125kr
Phuket
33,73kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
73%

En taxiresa i Phuket är 73 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
45kr
Phuket
11,95kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
40%

En kopp kaffe i Phuket är 40 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
39,1kr
Phuket
23,3kr
Flygplatser Stockholm
 • ( Arlanda (ARN)
  Avstånd från centrum: 37 kms
 • ( Skavsta (NYO)
  Avstånd från centrum: 90 kms
 • ( Bromma (BMA)
  Avstånd från centrum: 7 kms
 • ( Västerås (VST)
  Avstånd från centrum: 86 kms
Flygplatser Phuket
 • ( Phuket International Airport (HKT)
  Avstånd från centrum: 29 kms
K Avstånd: 8706 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Stockholm

I museitäta Stockholm är kultur och design ständigt i centrum. Flyg från Stockholm till Phuket avgår från Arlanda, Bromma och Skavsta flygplats. Bromma ligger närmast stadens centrum och härifrån avgår flera resor med lågprisbolag till Thailand. Med sin enda terminal är flygplatsen lättnavigerad och du tar dig snabbt igenom incheckning och säkerhetskontroll för att sedan kunna koppla av med ett glas bubbel på flygplatsens champagnebar. Arlanda, belägen 42 kilometer från staden, är landets största flygplats och här passerar 24 miljoner resenärer varje år. På flygplatsens Sky City hittar du många shoppingmöjligheter både i kiosker och taxfreebutiker. Även från Skavsta avgår många billiga flyg från Stockholm till Phuket med lågprisbolag som Wizz Air och Ryanair.

Till Stockholm flygplats

Tack vare Stockholms effektiva kollektivtrafik är stadens flygplatser lättillgängliga. För att ta dig till Arlanda kan du kliva ombord på Arlanda Express som förbinder centralstationen med flygplatsens terminaler. Resan tar knappt 20 minuter och biljetter köper du billigast online eller i perrongens automater, men det går även bra att betala ombord på tåget. Från centralstationens bussterminal avgår även flygbussar till stadens samtliga flygplatser. Till Bromma, som ligger närmast centrum, tar bussresan 20 minuter. Till Arlanda landar restiden på ungefär 45 minuter och till Skavsta närmare 80 minuter. Skavsta ligger sju kilometer från Nyköping, vilket gör att du också har alternativet att åka tåg till Nyköpings järnvägsstation och därifrån ta taxi eller lokalbuss den sista sträckan.

Till Phuket

Den thailändska ön Phuket, med sina långa vita stränder och härligt klarblåa vatten, är en underbar semesterdestination. För sol och bad är det öns västkust som gäller. Där hittar du bland annat den populära stranden Kata där du kan njuta av tropisk atmosfär och barnvänliga badmöjligheter. På öns norra del är det regnskogsklimat som råder och hit tar du dig för härliga naturnära vandringar i nationalparken Sirinat. En känd vandringsled på ön är sträckan upp till vattenfallet Nam Tok Bang Pae varifrån många besökare dyker ner i sjön under fallet. Om du söker en urban vistelse bjuder storstaden Patong på ett pulserande stadsliv. Här hittar du kulturella institutioner, konstmuseum och öns bästa nattklubbar.

Till centrum

När du åker från Stockholm till Phuket med flyg landar du på Phuket internationella flygplats på öns norra del. Flygplatsen är belägen ungefär 32 kilometer från storstaden Patong och är en av Thailands största. Flygplatsen huserar en mängd restauranger, affärer och lounger så här hittar du allt du kan tänkas behöva under din vistelse. Utanför ankomsthallarna hittar du flera busslinjer som tar dig till öns olika orter och städer. Busstrafiken är mycket pålitlig och är även det billigaste färdmedlet på Phuket. Om du planerar resa runt på ön under din vistelse kan hyrbil vara ett passande alternativ.

Andra spännande rutter