Behöver du hjälp?

Ring för bra erbjudanden: 0851 992 348

Flyg Stockholm-Los Angeles

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flyg till Los Angeles från 2804kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Stockholm och Los Angeles inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.11 USD
svensk krona US-dollar
1 USD = 9.69 SEK
Senast kontrollerad 18 september 2019
Tåg
Lokal, enkel biljett
58%

Tågen i Los Angeles är 58 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
40kr
Los Angeles
16,95kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
21%

I genomsnitt är en måltid 21 % dyrare i Los Angeles än i Stockholm.

Stockholm
120kr
Los Angeles
145,29kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
30%

En taxiresa i Los Angeles är 30 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
45kr
Los Angeles
31,29kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
19%

Kaffe är 19 % dyrare i Los Angeles än i Stockholm.

Stockholm
36,97kr
Los Angeles
43,86kr
( Flygplatser Stockholm
 • ? Arlanda (ARN)
  Avstånd från centrum: 37 kms
 • ? Skavsta (NYO)
  Avstånd från centrum: 90 kms
 • ? Bromma (BMA)
  Avstånd från centrum: 7 kms
 • ? Västerås (VST)
  Avstånd från centrum: 86 kms
) Flygplatser Los Angeles
 • ? Los Angeles Intl Airport (LAX)
  Avstånd från centrum: 20 kms
 • ? Citicorp (JCX)
  Avstånd från centrum: 1 kms
 • ? Van Nuys (VNY)
  Avstånd från centrum: 29 kms
 • ? Whiteman (WHP)
  Avstånd från centrum: 28 kms
L Avstånd: 8880 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Stockholm

Stockholm har en bedårande innerstad liksom en underbar skärgård bestående av fler än 30 000 öar. Sett till befolkningen är staden Nordens största men kan inte på långa vägar jämföras med Los Angeles som har över fyra miljoner invånare. Vill du resa till drömmarnas stad kan du ofta hitta billiga flyg mellan Stockholm och Los Angeles med bland annat SAS, Lufthansa och KLM. Det finns två flygplatser i Stockholm, Arlanda och Bromma. Arlanda är Sveriges största och nästan 25 miljoner resenärer passerar flygplatsen varje år. Bromma trafikeras främst av inrikesflyg, men även vissa internationella flygbolag, som Brussels Airlines, erbjuder flygrutter från Bromma.

Till Stockholm flygplats

Du tar dig enkelt till ditt Stockholm Los Angeles flyg antingen med bil, buss eller tåg. Med bil tar resan från centrala Stockholm till Arlanda ungefär 40 minuter. Väl framme hittar du flera parkeringsmöjligheter och terminalbussar som tar dig från parkeringen till din terminal. Det går också bra att åka flygbuss till både Arlanda och Bromma. Flygbussarna avgår från Cityterminalen flera gånger i timmen och kostar ungefär 100 kronor. Till Arlanda tar resan 45 minuter och till Bromma, som ligger betydligt närmare innerstaden, tar resan knappt halva tiden. Det snabbaste och miljövänligaste alternativet att förflytta sig till Arlanda är med snabbtåget Arlanda Express som avgår från T-centralen.

Till Los Angeles

Los Angeles kallas ofta för drömmarnas stad, en plats för alla själar som strävar efter att bli nästa stjärna. Till ytan är denna stad lika stor som hela Skåne vilket gör att det är näst intill nödvändigt att ha en bil. I Hollywood hittar du Sunset Boulevard liksom Hollywood Boulevard där framstående skådespelare får sina namn ingraverade i stjärnorna längs promenadstråket. Ovanför staden, i Beverly Hills, bor många av världens främsta skådespelare liksom världens kändiselit. Det är till och med möjligt att köpa en karta med kändisarnas adresser och sedan ta en biltur runt området. I Los Angeles hittar du även Malibu och Venice Beach där du kan njuta av en dag på stranden.

Till centrum

LAX är en av världens största flygplatser, men det finns även en mindre flygplats som servar Los Angeles, nämligen Ontario International. På Ontario International landar bland annat Southwest Airlines som är ett amerikanskt lågprisbolag. Ditt flyg från Stockholm till Los Angeles landar dock med största sannolikhet på LAX. Att hyra bil är en bra idé, på så vis kan du både ta dig från flygplatsen till ditt boende men också runt omkring staden liksom intilliggande områden. Du hittar alla stora bilfirmor utanför ankomstterminalen. Därutöver kan du kliva ombord på flygbussen FlyAway som tar dig till Union Station för omkring tio dollar.

Andra spännande rutter