Travellink finns nu i följande länder:

Billiga flyg till Los Angeles

Varför boka hos Travellink?
  • Välj bland över 660 flygbolag
  • Välj bland över 60 000 flygrutter
  • Bästa pris-garanti

Sista minuten-flyg till Los Angeles

Boka nu innan det är för sent

Stockholm Los Angeles
må, 11 dec ARN - LAX
ti, 12 dec LAX - ARN
13009kr
Pris per resenär
Las Vegas Los Angeles
to, 21 dec LAS - LAX
178kr
Pris per resenär
Chicago Los Angeles
sö, 17 dec ORD - LAX
on, 20 dec LAX - ORD
2062kr
Pris per resenär
Stockholm Los Angeles
sö, 10 dec ARN - LAX
må, 11 dec LAX - ARN
7201kr
Pris per resenär
Montreal Los Angeles
sö, 10 dec YUL - LAX
on, 13 dec LAX - YUL
7416kr
Pris per resenär
Montreal Los Angeles
sö, 10 dec YUL - LAX
on, 13 dec LAX - YUL
8640kr
Pris per resenär

Populära flygrutter till Los Angeles

Boka nu innan det är för sent

Allt för din resa till Los Angeles

Besök Los Angeles

Los Angeles, också känd som City of Angels, är en av världens främsta resmål. Det är inte bara Amerikas näst största stad och en kulturell smältdegel, det är också där Hollywood finns - ett namn som är synonymt med glamour. Staden är ett måste för filmälskare men Los Angeles erbjuder bra mycket mer än bara filmrelaterade aktiviteter och sevärdheter. Det finns också tonvis att göra för den shoppinggalne, för dig som älskar sol och hav och dig som kulturintreserad. När du bokat flygbiljetter till Los Angeles så är du bara flygresan ifrån några av världens bästa affärer, stränder, museum och gallerier. Los Angeles har också en utmärkt matkultur som du kan fylla på med mellan äventyren. Från det typiskt amerikanska maten likväl som asiatisk mat, du har ändlösa valmöjligheter när det gäller mat i LA.

Vad göra i Los Angeles

Alla som bokar resor till Los Angeles har en uppsjö av saker att göra när de väl är framme i staden. Listan på saker du kan göra är nästintill ändlös. Nästan alla som besöker LA kastar sig in i stans filmhistoria, Hollywood har länge varit ett mecka för glamour och stjärnglans, men det är bara början på vad du kan göra i stan. Besökare har också utmärkta alternativ för kulturella aktiviteter, sport, shopping och god mat och det finns billiga flyg till Los Angeles som gör allt dett atillgängligt för dig. Saker du definitivt inte borde missa om du är i LA inkluderar:

Flygplatser i Los Angeles

Resenärer som letar flyg till Los Angelses har ett par olika valmöjligheter. Internationella besökare kan välja LAX, LA/Ontario Internation Airport eller John Wayne Airport. Om du har tur, kan du till och med hitta ett billigt sistaminuten flyg till LAX.

Los Angeles International Airport

Populära flygbolag

Du hittar billiga flyg till LosAngeles med Delta Air Lines och American Airlines

Läge

Los Angeles International Airport ligger ungefär 30km sydväst om Downtown LA.

Transport

Du når LAX med bil eller taxi via motvägarna 405 och 105. Det går också att ta bussen FlyAway från downtown LA och den gröna tunnelbanelinjen.