Denmark (DKK)
Norway (NOK)

Flyg Göteborg-Miami

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flyg till Miami från 3209kr

Sista minuten till Miami

De bästa flygerbjudandena från alla Göteborg flygplatser.

Utresa fr, 22 jan Hemresa lö, 30 jan
GOT Göteborg
MIA Miami
tur & retur från 3 304kr
Utresa lö, 06 feb Hemresa må, 15 feb
GOT Göteborg
MIA Miami
tur & retur från 3 209kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Göteborg och Miami inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.13 USD
svensk krona US-dollar
1 USD = 8.29 SEK
Senast kontrollerad 18 januari 2021
Tåg
Lokal, enkel biljett
35%

Tågen i Miami är 35 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
30kr
Miami
19,59kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
12%

I genomsnitt är en måltid 12 % dyrare i Miami än i Göteborg.

Göteborg
110kr
Miami
123,73kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
47%

En taxiresa i Miami är 47 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
51kr
Miami
26,81kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
13%

En kopp kaffe i Miami är 13 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
39,76kr
Miami
34,49kr
Flygplatser Göteborg
 • ( Landvetter (GOT)
  Avstånd från centrum: 18 kms
 • ( Säve (GSE)
  Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Miami
 • ( Miami International Airport (MIA)
  Avstånd från centrum: 10 kms
 • ( Hollywood Intl Apt (FLL)
  Avstånd från centrum: 34 kms
 • ( Downtown Heliport (JDM)
  Avstånd från centrum: 3 kms
 • ( Miami Public Seaplane Base (MPB)
  Avstånd från centrum: 3 kms
 • ( Opa Locka (OPF)
  Avstånd från centrum: 17 kms
 • ( Pub. Non Commercial (BCT)
  Avstånd från centrum: 68 kms
K Avstånd: 7736 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

I nöjesrika Göteborg finns Skandinaviens största nöjespark, Liseberg, med roliga åkattraktioner för både stora och små. Billiga flyg från Göteborg till Miami hittar du från flygplatsen Landvetter som ligger 20 kilometer sydöst om stadens centrum. Väl på flygplatsen kan du enkelt checka in vid någon av incheckningsautomaterna för att slippa stå i kö. Automaten skriver ut både boardingkort och bagagelappar som du fäster på dina väskor innan du lämnar dessa vid bag drop disken. Efter säkerhetskontrollen kan du koppla av i ett tyst vilorum, surfa med gratis WiFi eller äta på någon av de många restaurangerna. Missa inte heller att shoppa i taxfreebutiken medan du väntar på ombordstigning.

Till Göteborg flygplats

Till Landvetter tar du dig smidigt med stadens kollektivtrafik och flera av lokalbussarna gör stopp vid busstationen utanför flygplatsens terminal. Här stannar även flygbussarna som på 20 minuter tar dig från centralstationen till ditt flyg från Göteborg till Miami. På flygbussarna finns dessutom gratis WiFi så att du kan surfa under bussturen. Flera av stadens taxibolag erbjuder fast pris på sträckan men du kan även enkelt ta dig till flygplatsen med egen bil. Förboka din parkeringsplats på flygplatsen minst 24 timmar innan din resas avgång. Du kan välja parkering i olika prisklasser och på olika avstånd från terminalen. Det finns även en speciell MC-parkering om du reser med motorcykel.

Till Miami

Miami är kän för sitt glamourösa nattliv och sina härliga stränder. På South Beach hittar du flera kända hotell i Art Deco-stil som är väl värda ett besök. På stränderna finns mängder av solstolar och parasoll att hyra för en heldag på stranden. Här ligger även några av stadens bästa klubbar. Miami är starkt inspirerat av sin sydamerikanska befolkning, och allra tydligast ser du detta i stadsdelen Little Havanna. Gör ett besök till parken Maximo Gomez där äldre herrar spelar domino till tonerna av kubansk musik. Missa inte heller ett besök till konstdistriktet Wynwood där konstnärer från hela världen är representerade i den stora utomhusutställningen bestående av väggmålningar och graffitiverk.

Till centrum

Sträckan Göteborg till Miami flygs av flera olika internationella bolag och du landar antingen på Miami International Airport eller Fort-Lauderdale Hollywood International Airport. Miami International ligger 13 kilometer nordväst om staden och härifrån tar du dig enkelt med snabbtåget MIA Mover till centralstationen där du har tillgång till buss och metro. Flera hotell har även gratisbussar från flygplatsen direkt till ditt boende. Flygplatsen Fort-Lauderdale är belägen 34 kilometer norr om staden. Härifrån tar du enklast tåget in till Miami som gör tre olika stopp på flygplatsens olika delar. Det finns även flera hyrbilsalternativ på båda flygplatserna.

Andra spännande rutter