Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Luleå-Stockholm

Sista minuten-flyg från Luleå till Stockholm

Boka nu innan det är för sent

Luleå Stockholm
ons, 29 maj LLA - ARN
tors, 30 maj ARN - LLA
2839kr
Pris per resenär
Luleå Stockholm
mån, 10 juni LLA - ARN
495kr
Pris per resenär
Luleå Stockholm
mån, 03 juni LLA - ARN
tors, 06 juni ARN - LLA
1125kr
Pris per resenär
Luleå Stockholm
fre, 07 juni LLA - ARN
sön, 09 juni ARN - LLA
2638kr
Pris per resenär
Luleå Stockholm
fre, 14 juni LLA - ARN
sön, 16 juni ARN - LLA
1946kr
Pris per resenär
Luleå Stockholm
fre, 21 juni LLA - ARN
fre, 21 juni ARN - LLA
2246kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Avstånd: 726 kms
Flygplatser Luleå
Kallax (LLA) Avstånd från centrum: 4 kms
Flygplatser Stockholm
Arlanda (ARN) Avstånd från centrum: 37 kms
Bromma (BMA) Avstånd från centrum: 7 kms
Skavsta (NYO) Avstånd från centrum: 90 kms
Västerås (VST) Avstånd från centrum: 86 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Luleå

Luleå är mest känd som centrum för svensk metallindustri och kallas ibland i folkmun för Stålstaden. När det är dags att resa härifrån, till exempel på en weekendsemester, är det enkelt att hitta flyg mellan Luleå och Stockholm. Flygbolagen SAS, Norwegian och Nextjet opererar samtliga reguljärflyg från Luleå flygplats och är du ute i god tid går det ofta att hitta billiga flyg från Luleå till Stockholm. Flygplatsen är relativt liten, med enbart en terminal och fem gater, men utgör trots dess blygsamma storlek Sveriges femte största med över en miljon passagerare årligen. Detta är en trevlig flygplats med allt du kan förvänta dig som gratis WiFi, en restaurang och en VIP lounge.

Till Luleå flygplats

Luleå flygplats ligger endast 7 kilometer utanför stadens centrala delar och att ta sig dit med egen bil tar knappt 20 minuter – följ skyltarna och du är snart framme. Väl framme finns det goda parkeringsmöjligheter, även i nära anslutning till terminalen. Vill du vara säker på att få bra parkering kan du förboka din plats på flygplatsens hemsida. Det går även att resa med kollektivtrafik till flygplatsen, bland annat busslinje 4 åker från centrum och ut till flygplatsen och med Luleås lokaltrafik kan du resa med ditt vanliga resekort. Därutöver kan du förboka en flygtaxi där du samåker med andra resenärer med sammanfallande avgångstider.

Till Stockholm

Om du gillar att kombinera vacker natur med storstadspuls är Stockholm rätt destination för dig. Denna stad har en ljuvlig skärgård och under de varmare sommarmånaderna kan du gott ge dig ut med någon av skärgårdsbåtarna för en heldag av intensiv öhoppning. På kvällen har du att välja mellan stadens många kulinariska upplevelser, trendiga barer och hippa nattklubbar. Stockholm bjuder dessutom på mycket bra shopping med flera stora varuhus som Nordiska Kompaniet och Mood gallerian, för att nämna några. Om du är nyfiken på något mindre kända men kreativa designers rekommenderas ett besök till stadsdelen Södermalm och området runt Nytorget. Missa inte ett stopp vid det kungliga slottet och stadshuset när du ändå är i Stockholm!

Till centrum

Resan från Luleå till Stockholm med flyg är en kort sådan på strax över en timme. Väl framme på Arlanda är resan in till city snabb och smidig, om än inte riktigt lika kvick som till Luleå flygplats. Det snabbaste sättet att ta sig till centralstationen är med snabbtåget Arlanda Express. Snabbtåget avgår flera gånger i timmen och resan in till city tar knappt 20 minuter. Även flygbussar trafikerar sträckan in till centrala Stockholm och bussfärden tar ungefär 45 minuter. Om du landar på Bromma flygplats finns det en flygbuss som tar dig till Cityterminalen på ungefär 20 minuter. Föredrar du att anlända direkt till din slutdestination finns taxibilar väntandes utanför ankomsthallen på bägge flygplatser.