Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Umeå-Stockholm

Sista minuten-flyg från Umeå till Stockholm

Boka nu innan det är för sent

Umeå Stockholm
ons, 24 apr. UME - BMA
ons, 24 apr. BMA - UME
2376kr
Pris per resenär
Umeå Stockholm
tis, 28 maj UME - ARN
479kr
Pris per resenär
Umeå Stockholm
mån, 29 apr. UME - ARN
mån, 29 apr. ARN - UME
1185kr
Pris per resenär
Umeå Stockholm
fre, 03 maj UME - ARN
fre, 03 maj ARN - UME
1213kr
Pris per resenär
Umeå Stockholm
tors, 09 maj UME - ARN
sön, 12 maj ARN - UME
2056kr
Pris per resenär
Umeå Stockholm
tis, 14 maj UME - ARN
ons, 15 maj ARN - UME
1195kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Avstånd: 509 kms
Flygplatser Umeå
Umea (UME) Avstånd från centrum: 1 kms
Flygplatser Stockholm
Arlanda (ARN) Avstånd från centrum: 37 kms
Bromma (BMA) Avstånd från centrum: 7 kms
Skavsta (NYO) Avstånd från centrum: 90 kms
Västerås (VST) Avstånd från centrum: 86 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Umeå

I natursköna Umeå är det svårt att slita sig från de norrländska skogarna och stadens friska och klara luft. Flyg från Umeå till Stockholm avgår från Umeå City Airport belägen ett par kilometer söder om stadens centrum. Flygplatsen är lättillgänglig och här erbjuds service som förvaring, post- och fraktalternativ samt gratis WiFi så att du kan surfa i väntan på avfärd. Över en miljon resenärer passerar flygplatsen varje år och många reser med billiga flyg från Umeå till Stockholm vilket är den mest trafikerade flygrutten. Passa på att äta någon av de goda norrländska rätterna i restaurangen eller köp med dig något gott från flygplatsens kafé.

Till Umeå flygplats

Det finns flera smidiga resealternativ för att ta dig till Umeå City Airport. Flygplatsen ligger bara fem kilometer från stadens centrum och har du lätt packning kan du till och med trampa dit på cykeln. På flygplatsen finns ett cykelgarage där du kan lämna cykeln i säkert förvar under din resa. Du hittar även både långtids- och korttidsparkering om du väljer att ta egen bil till flygplatsen. Umeås kollektivtrafik erbjuder även flygbussar. Dessa gör flera stopp runt omkring i staden på väg till flygplatsen så att du lätt kan ta dig till en hållplats oavsett var i Umeå du bor. Flera av stadens taxibolag har även fasta pris på sträckan vilket gör att taxametern inte drar iväg.

Till Stockholm

Vackra Stockholm kallas ofta för Nordens Venedig på grund av den ständiga närheten till vattnet. Ta dig upp till någon av de många utsiktsplatserna på stadens öar. Från romantiska och historiska Monteliusvägen på Söder ser du ut över Gamla Stan och dess präktiga 1600-talshus. Stockholm är en av världens mest museitäta städer med ca 70 olika museer. Gör ett besök till Moderna Museet för att se en av Europas bästa konstsamlingar med verk av konstnärer som Siri Derkert och Robert Rauschenberg. En annan populär sevärdhet är ABBA-museet där du kan utforska allt som har med den folkkära musikgruppen att göra.

Till centrum

Resor från Umeå till Stockholm med flyg tar dig till någon av stadens tre flygplatser. Den närmaste är Bromma Airport, väster om centrum. Härifrån tar du en flygbuss direkt till centralstationen på ungefär 20 minuter. Du kan även landa på Stockholm Skavsta Airport som ligger vid Nyköping. Bussresan från Skavsta flygplats in till city tar ungefär 80 minuter. Arlanda Airport, belägen norr om Stockholm, är landets största med sina fyra terminaler. Härifrån kan du dock smidigt ta dig in till centralen med snabbtåget Arlanda Express som gör två stopp på flygplatsen. Samtliga flygplatser har taxistationer där det alltid finns bilar väntandes.