Behöver du hjälp?

Ring för bra erbjudanden: 0851 992 348

Flyg Karlstad-Stockholm

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flyg till Stockholm från 1751kr

Sista minuten till Stockholm

De bästa flygerbjudandena från alla Karlstad flygplatser.

Utresa ti, 22 okt Hemresa on, 23 okt
KSD Karlstad
ARN Stockholm
tur & retur från 1 751kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Karlstad och Stockholm inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Tåg
Lokal, enkel biljett
60%

Tågen är 60 % dyrare i Stockholm än i Karlstad.

Karlstad
25kr
Stockholm
40kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
20%

I genomsnitt är en måltid 20 % dyrare i Stockholm än i Karlstad.

Karlstad
100kr
Stockholm
120kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
10%

Taxi är 10 % dyrare i Stockholm än i Karlstad.

Karlstad
42,5kr
Stockholm
45kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
1%

Kaffe är 1 % dyrare i Stockholm än i Karlstad.

Karlstad
36,75kr
Stockholm
37,21kr
( Flygplatser Karlstad
 • ? Karlstad (KSD)
  Avstånd från centrum: 3 kms
) Flygplatser Stockholm
 • ? Arlanda (ARN)
  Avstånd från centrum: 37 kms
 • ? Skavsta (NYO)
  Avstånd från centrum: 90 kms
 • ? Bromma (BMA)
  Avstånd från centrum: 7 kms
 • ? Västerås (VST)
  Avstånd från centrum: 86 kms
L Avstånd: 258 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Karlstad

Karlstad grundades 1584, men efter en stor brand fick staden byggas om 1865. Stadens breda gator är ett svar på denna händelse, på så vis ville man nämligen hindra att elden skulle spridas om en eldsvåda skulle inträffa igen. När det är dags för dig att besöka en något större stad är Karlstads flygplats en ypperlig utgångspunkt. Härifrån kan du flyga billigt från Karlstad till Stockholm, bland annat har Nextjet hela 19 avgångar varje vecka. Du kan även ta dig längre ut i Europa med flygbolaget bmi som trafikerar sträckan till Frankfurt och Norwegian som har avgångar till Gran Canaria.

Till Karlstad flygplats

År 1997 flyttades Karlstad flygplats till sin nuvarande plats som ligger 18 kilometer nordväst om stadens centrala delar. Om du väljer att köra till flygplatsen, och beroende på från vilket håll du anländer, följer du skyltningen som finns på både E18 liksom riksväg 61 och 62. Det är också smidigt att ta bussen till flygplatsen då Värmlandstrafik har en anropsstyrd tur vid utgående flyg från Karlstad till Stockholm. Kom ihåg att du måste boka din plats på bussen minst två timmar innan avresa vilket du enklast gör på Värmlandstrafiks hemsida. Det går även att boka en taxi och beroende på var i staden du påbörjar din resa landar taxametern på ungefär 350 kronor.

Till Stockholm

"Stan är full av vatten", så sjöng Robert Broberg om Stockholm, och visst stämmer det då denna stad består av 14 öar och 57 broar som förbinder dessa. För dig som uppskattar skärgårdslivet är denna stad en underbar pärla. Om du istället är ute efter storstadsupplevelse blir du inte heller besviken. Stockholm har shopping och kulinariska upplevelser i världsklass. Runt Norrmalmstorg och på Östermalm hittar du alla stora modehus och på stadsdelen Södermalm finns det många kreativa designers och restauranger att upptäcka. Om du är ute efter en klassisk turistupplevelse ska du se till att besöka det kungliga slottet, stadshuset, Skansen och Vasamuseet.

Till centrum

När du reser med Nextjet och deras Karlstad Stockholm flyg landar du på Arlanda flygplats, belägen ungefär 40 kilometer norr om innerstaden. Från Arlanda kan du välja mellan flera transportalternativ i varierande prisklasser. Om du är ute efter ett budgetalternativ så är det flygbussen som gäller. Bussen avgår från hållplatsen utanför terminal 5 och resan in till Cityterminalen tar ungefär 45 minuter. I mellanklass finns Arlanda Express, ett snabbtåg som tar dig till centralstationen på drygt 20 minuter. Väljer du att resa med taxi får du räkna med en restid på mellan 30 och 45 minuter. Anländer du till Bromma flygplats är flygbussen ett smidigt alternativ. På knappt 20 minuter är du inne vid Cityterminalen.

Andra spännande rutter