Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Göteborg-Stockholm

-
-
-
-

Sista minuten-flyg från Göteborg till Stockholm

Boka nu innan det är för sent

Göteborg Stockholm
tors, 25 juli GOT - ARN
fre, 26 juli ARN - GOT
2612kr
Pris per resenär
Göteborg Stockholm
mån, 12 aug. GOT - ARN
390kr
Pris per resenär
Göteborg Stockholm
tis, 06 aug. GOT - BMA
tis, 06 aug. BMA - GOT
1274kr
Pris per resenär
Göteborg Stockholm
tis, 30 juli GOT - ARN
tis, 30 juli ARN - GOT
1286kr
Pris per resenär
Göteborg Stockholm
fre, 02 aug. GOT - ARN
sön, 04 aug. ARN - GOT
1673kr
Pris per resenär
Göteborg Stockholm
tis, 13 aug. GOT - ARN
ons, 14 aug. ARN - GOT
1633kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
20% Tågen är 20 % dyrare i Stockholm än i Göteborg.
Göteborg 36kr
Stockholm 42kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
20% I genomsnitt är en måltid 20 % dyrare i Stockholm än i Göteborg.
Göteborg 130kr
Stockholm 150kr
Avstånd: 394 kms
Flygplatser Göteborg
Landvetter (GOT) Avstånd från centrum: 18 kms
Säve (GSE) Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Stockholm
Arlanda (ARN) Avstånd från centrum: 37 kms
Bromma (BMA) Avstånd från centrum: 7 kms
Skavsta (NYO) Avstånd från centrum: 90 kms
Västerås (VST) Avstånd från centrum: 86 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Charmiga och mysiga Göteborg är Sveriges näst största stad och ligger vackert belägen på landets västkust. För miljöombyte och inspiration är en weekendresa med flyg från Göteborg till Stockholm en god idé. Flygbolagen SAS, Norwegian och BRA trafikerar denna sträcka så du har många avgångar att välja mellan, och eftersom utbudet är rikt kan du ofta hitta billiga flyg mellan Göteborg och Stockholm. Flygplatsen Landvetter har endast en terminal och både inrikesflyg och utrikesflyg avgår från samma avgångshall. I väntan på ombordstigning kan du passa på att avnjuta en fika på någon av Landvetters kaféer eller gå en shoppingrunda i taxfreebutiken.

Till Göteborg flygplats

När du ska flyga från Göteborg till Stockholm måste du självfallet räkna med tiden det tar ut till Landvetter. Göteborg erbjuder dock effektiva transportalternativ till flygplatsen vilket resulterar i att resan är både snabb och prisvänlig. För att ta dig till Landvetter kan du bland annat ta flygbussen. Kliv ombord vid centralstationen eller på någon av hållplatserna belägna runtom innerstaden, däribland Kungsportsplatsen eller Korsvägen. Bussresan tar cirka 30 minuter och prislappen landar på runt 100 kronor. Om du vill komma fram snabbare är taxi ett utmärkt alternativ och de flesta taxibolag erbjuder fasta priser. Beroende på trafikläget tar en bilresa från city ut till Landvetter ungefär 20 minuter.

Till Stockholm

Stockholm består av 14 öar sammanlänkade av broar och du tar dig enkelt runt till fots mellan de olika stadsdelarna. I Stockholm hittar du flera av Sveriges bästa museer. Om du gillar modern och samtida konst erbjuder Moderna Museet många utställningar, och det är dessutom gratis inträde till deras permanenta samling med nyckelverk av bland andra Picasso och Matisse. Fotografiska är centrum för samtida fotografi och erkänt världen över. På översta våningen finner du dessutom god mat och en av stans bästa utsiktsplatser. Om du gillar teater ska du bege dig till Sveriges nationalteater Dramaten. Det råder inte heller brist på bra shopping med varuhus som NK och Sturegallerian liksom stadens lyxiga shoppingstråk Biblioteksgatan.

Till centrum

Stockholm har två flygplatser; Arlanda är störst och Bromma är mest centralt belägen. SAS och Norwegian landar på Arlanda och härifrån tar du dig snabbt in till city med snabbtåget Arlanda Express med avgångar från Arlanda Norra och Arlanda Södra var 15:e minut. Resan tar knappt 20 minuter och du anländer till Stockholms centralstation. Ett något mer ekonomiskt alternativ är flygbussen som också avgår var 15:e minut men som tar 45 minuter. Om du istället landar på Bromma flygplats kan du fortsätta resan in till Cityterminalen med flygbussen som avgår var 20:e minut. Bussresan tar drygt 20 minuter. Självklart finns även taxibilar väntandes utanför ankomsthallen på bägge flygplatser.