Denmark (DKK)
Finland (€)
Norway (NOK)

Flyg Köpenhamn-Stockholm

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flyg till Stockholm från 918kr

Sista minuten till Stockholm

De bästa flygerbjudandena från alla Köpenhamn flygplatser.

Utresa ti, 06 okt Hemresa to, 15 okt
CPH Köpenhamn
STO Stockholm
tur & retur från 918kr
Utresa ti, 20 okt Hemresa ti, 27 okt
CPH Köpenhamn
STO Stockholm
tur & retur från 924kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Köpenhamn och Stockholm inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Tåg
Lokal, enkel biljett
10%

Tågen är 10 % dyrare i Stockholm än i Köpenhamn.

Köpenhamn
33,67kr
Stockholm
37kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
30%

En måltid i Stockholm är 30 % billigare än en måltid i Köpenhamn.

Köpenhamn
189,39kr
Stockholm
127,5kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
40%

En taxiresa i Stockholm är 40 % billigare än i Köpenhamn.

Köpenhamn
70,14kr
Stockholm
45kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
29%

En kopp kaffe i Stockholm är 29 % billigare än i Köpenhamn.

Köpenhamn
55,19kr
Stockholm
39,02kr
Flygplatser Köpenhamn
 • ( Kastrup (CPH)
  Avstånd från centrum: 8 kms
 • ( Malmo (MMA)
  Avstånd från centrum: 32 kms
 • ( Roskilde (RKE)
  Avstånd från centrum: 1 kms
Flygplatser Stockholm
 • ( Arlanda (ARN)
  Avstånd från centrum: 37 kms
 • ( Skavsta (NYO)
  Avstånd från centrum: 90 kms
 • ( Bromma (BMA)
  Avstånd från centrum: 7 kms
 • ( Västerås (VST)
  Avstånd från centrum: 86 kms
K Avstånd: 522 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Köpenhamn

Köpenhamn är en internationell storstad som idag fungerar som en länk mellan Skandinavien och kontinenten. Är man ute efter mer Skandinavien och mindre kontinent kan en kort flygresa från Köpenhamn till Stockholm vara en passande idé. Vill du flyga direkt kan du hitta billiga flyg mellan Köpenhamn och Stockholm med både SAS och Norwegian. Resar tar drygt en timme och checkar du in online kan du bege dig direkt till säkerhetskontrollen och din terminal. På Kastrup flygplats hittar du flera kaféer och restauranger. Överallt kan du dessutom koppla upp dig på flygplatsens trådfria nätverk, helt utan extra kostnad.

Till Köpenhamn flygplats

Kastrup är en flygplats med mycket bra kommunikationer både för resenärer från Sverige såväl som från Danmark. I samband med invigningen av Öresundsbron 2000 öppnades även en tunnelbana i Köpenhamn. Med metrolinjen M2 eller buss 5A förflyttar du dig bekvämt från innerstaden till flygplatsen. Från Sverige reser du enklast med tåget som trafikerar sträckan mellan Malmö och Köpenhamn. Tåget avgår flera gånger i timmen och stannar vid terminal 3 på Kastrup på sin väg mot Köpenhamn. Det går självklart även bra att köra från båda sidor Öresundsbron. Väl på plats finns det gott om långtidsparkering och transferbussar som tar dig till din terminal på endast några minuter.

Till Stockholm

Stockholm är en mycket vacker stad, speciellt under sommaren då skärgården visar sin bästa sida. När vädret strålar är en tur med skärgårdsbåten en passande idé. Upptäck stadens intilliggande skärgårdsöar och njut av den svenska naturen. I Stockholm hittar du många av Sveriges bästa museer. Fotografiska museet är mycket populärt, likaså Moderna Museet där du hittar spännande utställningar och verk från konstvärldens främsta namn. Har du tid över är shopping en underhållande aktivitet. Bege dig till Nordiska Kompaniet och Mood gallerian för det senaste inom modevärlden eller ta en tur runt Södermalm för att scouta kreativa uppstickare. Avsluta dagen på en av stadens många trendiga krogar och upptäck det senaste från den kulinariska världen.

Till centrum

När du åker från Köpenhamn till Stockholm med flyg landar du på en av stadens två flygplatser, Arlanda eller Bromma. De flesta flygbolag flyger till Arlanda som är Sveriges största flygplats. Härifrån tar du dig enkelt in till stadskärnan. Kliv ombord på snabbtåget Arlanda Express som tar dig in till city på 20 minuter. Från Arlanda flygplats avgår även flygbussar och när trafiken rullar på bra på tar färden in till centrala Stockholm ungefär 45 minuter. Från Bromma flygplats finns det också flygbussar som tar dig till Cityterminalen på knappt 20 minuter. Givetvis kan du också hoppa in i en av taxibilarna som väntar utanför ankomsthallarna vid bägge flygplatser.

Andra spännande rutter