Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Köpenhamn-Stockholm

Sista minuten-flyg från Köpenhamn till Stockholm

Boka nu innan det är för sent

Köpenhamn Stockholm
tors, 20 juni CPH - ARN
tors, 20 juni ARN - CPH
2015kr
Pris per resenär
Köpenhamn Stockholm
ons, 19 juni CPH - ARN
320kr
Pris per resenär
Köpenhamn Stockholm
tis, 25 juni CPH - ARN
ons, 26 juni ARN - CPH
716kr
Pris per resenär
Köpenhamn Stockholm
tors, 27 juni CPH - ARN
mån, 01 juli ARN - CPH
1434kr
Pris per resenär
Köpenhamn Stockholm
ons, 03 juli CPH - ARN
ons, 03 juli ARN - CPH
812kr
Pris per resenär
Köpenhamn Stockholm
mån, 08 juli CPH - ARN
tis, 09 juli ARN - CPH
1331kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
10% Tågen är 10 % dyrare i Stockholm än i Köpenhamn.
Köpenhamn 36,59kr
Stockholm 42kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
30% En måltid i Stockholm är 30 % billigare än en måltid i Köpenhamn.
Köpenhamn 228,69kr
Stockholm 150kr
Avstånd: 522 kms
Flygplatser Köpenhamn
Kastrup (CPH) Avstånd från centrum: 8 kms
Malmo (MMA) Avstånd från centrum: 32 kms
Roskilde (RKE) Avstånd från centrum: 1 kms
Flygplatser Stockholm
Arlanda (ARN) Avstånd från centrum: 37 kms
Bromma (BMA) Avstånd från centrum: 7 kms
Skavsta (NYO) Avstånd från centrum: 90 kms
Västerås (VST) Avstånd från centrum: 86 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Köpenhamn

Köpenhamn är en internationell storstad som idag fungerar som en länk mellan Skandinavien och kontinenten. Är man ute efter mer Skandinavien och mindre kontinent kan en kort flygresa från Köpenhamn till Stockholm vara en passande idé. Vill du flyga direkt kan du hitta billiga flyg mellan Köpenhamn och Stockholm med både SAS och Norwegian. Resar tar drygt en timme och checkar du in online kan du bege dig direkt till säkerhetskontrollen och din terminal. På Kastrup flygplats hittar du flera kaféer och restauranger. Överallt kan du dessutom koppla upp dig på flygplatsens trådfria nätverk, helt utan extra kostnad.

Till Köpenhamn flygplats

Kastrup är en flygplats med mycket bra kommunikationer både för resenärer från Sverige såväl som från Danmark. I samband med invigningen av Öresundsbron 2000 öppnades även en tunnelbana i Köpenhamn. Med metrolinjen M2 eller buss 5A förflyttar du dig bekvämt från innerstaden till flygplatsen. Från Sverige reser du enklast med tåget som trafikerar sträckan mellan Malmö och Köpenhamn. Tåget avgår flera gånger i timmen och stannar vid terminal 3 på Kastrup på sin väg mot Köpenhamn. Det går självklart även bra att köra från båda sidor Öresundsbron. Väl på plats finns det gott om långtidsparkering och transferbussar som tar dig till din terminal på endast några minuter.

Till Stockholm

Stockholm är en mycket vacker stad, speciellt under sommaren då skärgården visar sin bästa sida. När vädret strålar är en tur med skärgårdsbåten en passande idé. Upptäck stadens intilliggande skärgårdsöar och njut av den svenska naturen. I Stockholm hittar du många av Sveriges bästa museer. Fotografiska museet är mycket populärt, likaså Moderna Museet där du hittar spännande utställningar och verk från konstvärldens främsta namn. Har du tid över är shopping en underhållande aktivitet. Bege dig till Nordiska Kompaniet och Mood gallerian för det senaste inom modevärlden eller ta en tur runt Södermalm för att scouta kreativa uppstickare. Avsluta dagen på en av stadens många trendiga krogar och upptäck det senaste från den kulinariska världen.

Till centrum

När du åker från Köpenhamn till Stockholm med flyg landar du på en av stadens två flygplatser, Arlanda eller Bromma. De flesta flygbolag flyger till Arlanda som är Sveriges största flygplats. Härifrån tar du dig enkelt in till stadskärnan. Kliv ombord på snabbtåget Arlanda Express som tar dig in till city på 20 minuter. Från Arlanda flygplats avgår även flygbussar och när trafiken rullar på bra på tar färden in till centrala Stockholm ungefär 45 minuter. Från Bromma flygplats finns det också flygbussar som tar dig till Cityterminalen på knappt 20 minuter. Givetvis kan du också hoppa in i en av taxibilarna som väntar utanför ankomsthallarna vid bägge flygplatser.