Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Malmö-Stockholm

Sista minuten-flyg från Malmö till Stockholm

Boka nu innan det är för sent

Malmö Stockholm
tis, 19 mars MMX - BMA
tors, 21 mars BMA - MMX
1819kr
Pris per resenär
Malmö Stockholm
mån, 11 mars MMX - ARN
177kr
Pris per resenär
Malmö Stockholm
mån, 04 mars MMX - ARN
tis, 05 mars ARN - MMX
351kr
Pris per resenär
Malmö Stockholm
fre, 01 mars MMX - ARN
fre, 01 mars ARN - MMX
2511kr
Pris per resenär
Malmö Stockholm
fre, 08 mars MMX - ARN
sön, 10 mars ARN - MMX
2346kr
Pris per resenär
Malmö Stockholm
fre, 15 mars MMX - BMA
sön, 17 mars BMA - MMX
1504kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Avstånd: 512 kms
Flygplatser Malmö
Kastrup (CPH) Avstånd från centrum: 23 kms
Sturup (MMX) Avstånd från centrum: 3 kms
Malmo (MMA) Avstånd från centrum: 3 kms
Flygplatser Stockholm
Arlanda (ARN) Avstånd från centrum: 37 kms
Bromma (BMA) Avstånd från centrum: 7 kms
Skavsta (NYO) Avstånd från centrum: 90 kms
Västerås (VST) Avstånd från centrum: 86 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Malmö

I Malmö möts en mängd kulturer och sedan invigningen av Öresundsbron har staden utvecklats till en viktig del i Öresundsregionen. Varje år reser fler än två miljoner passagerare från Malmö Airport till över 40 olika destinationer runt om i världen. Ibland är ett nära resmål en god idé och då finns det gott om flyg mellan Malmö och Stockholm. Flygbolagen SAS, Norwegian och BRA konkurrerar om denna sträcka och det går därmed ofta att hitta billiga flyg från Malmö till Stockholm. I väntan på ombordstigning kan du njuta av gratis WiFi, en trevlig restaurang och en VIP Lounge.

Till Malmö flygplats

När det äntligen är avresedag för ditt Malmö Stockholm flyg behöver du givetvis först ta dig till flygplatsen som är belägen ungefär 30 kilometer utanför Lund och Malmö. Med bil tar resan ungefär en halvtimme och väl framme på flygplatsen finns det 3 400 parkeringsplatser. Är du dessutom medlem i en samåkningstjänst som Sunfleet får du tillgång till de bästa platserna i direkt anslutning till terminalen. Det finns även flygbussar med avgång från både Lund och Malmö centralstation. Färdtiden med buss är ungefär 40 minuter och väl ombord kan du använda bussens WiFi utan extra kostnad. Väljer du att åka taxi erbjuder majoriteten taxibolag fast pris och notan landar på ungefär 400 kronor.

Till Stockholm

Stockholm är en unik stad bestående av 14 öar. Lägg därtill skärgården med dess över 30 000 öar som du kan utforska med stadens skärgårdsbåtar. Men Stockholm är betydligt mycket mer än enbart natur. I denna internationella metropol hittar du erkända museer som Fotografiska, Moderna Museet och Vasamuseet, samtliga värda ett besök. Om du gillar teater är ett besök till Sveriges nationalteater Dramaten ett hett tips. Stadens, och kanske Sveriges, främsta landmärken är dock det kungliga slottet och stadshuset. Är du istället ute efter shopping bör du besöka Mood gallerian, Nordiska Kompaniet och Sturegallerian, för att nämna några varuhus.

Till centrum

I Stockholm finns det två flygplatser, Arlanda som är Sveriges största och Bromma som är centralt belägen. Flyger du med SAS eller Norwegian landar du på Arlanda. Härifrån tar du dig snabbast till centrum med Arlanda Express, ett snabbtåg som tar 20 minuter. För ungefär halva priset kan du även välja att åka med flygbussen som tar dig till Cityterminalen på 45 minuter. Flyger du med BRA landar du på Bromma flygplats som ligger närmare innerstaden. Härifrån tar du dig in till centrum på knappt 20 minuter med flygbussen. Du hittar även taxibilar väntandes utanför ankomsthallen på bägge flygplatser och de flesta bolag erbjuder fasta priser in till city.