Travellink finns nu i följande länder:

Billiga flyg till Malmö

Varför boka hos Travellink?
  • Välj bland över 660 flygbolag
  • Välj bland över 60 000 flygrutter
  • Bästa pris-garanti

Sista minuten-flyg till Malmö

Boka nu innan det är för sent

Östersund Malmö
ti, 12 dec OSD - MMX
to, 14 dec MMX - OSD
5648kr
Pris per resenär
Gdansk Malmö
on, 20 dec GDN - MMX
84kr
Pris per resenär
Stockholm Malmö
ti, 19 dec ARN - MMX
to, 21 dec MMX - ARN
1046kr
Pris per resenär
Stockholm Malmö
sö, 10 dec BMA - MMX
må, 11 dec MMX - BMA
2667kr
Pris per resenär
Stockholm Malmö
må, 11 dec ARN - MMX
må, 11 dec MMX - ARN
2595kr
Pris per resenär
Stockholm Malmö
må, 11 dec ARN - MMX
må, 11 dec MMX - ARN
2637kr
Pris per resenär

Populära flygrutter till Malmö

Boka nu innan det är för sent

Resa till Malmö?

Att göra i Malmö

Malmö, Sveriges tredje största stad, ligger i södra Skåne. Staden är sammankopplad med Danmark via den nära 16 kilometer långa Öresundsbron. Malmö är en multikulturell stad med över 150 olika nationaliteter representerade bland stadens invånare. Här kan du smaka på mat i toppklass från världens alla hörn. En resa till Malmö bjuder garanterat på en trivsam atmosfär med trevliga caféer och barer på stadens torg och charmiga butiker längs de kullerstensbelagda gatorna. Upptäck en stad där innovativ design och arkitektur flyter samman med historiska byggnader och sevärdheter. Det kustnära läget gör att det finns flera stränder att sola på under sommarmånaderna.

Sevärdheter i Malmö

Det finns en mängd kulturella aktiviteter att göra i Malmö. Staden har flera av Sveriges mest intressanta konstmuseer liksom en stark designkultur. För en promenad i det gröna finns här många vackra parker liksom härliga stränder för ett sommardopp. Gör en utflykt till den trendiga stadsdelen Västra Hamnen, Nordens högsta skyskrapa Turning Torso eller besök Malmöhus, Nordens äldsta bevarade renässansslott. I Malmö möts både kulturer och tidsepoker!

Missa inte dessa sevärdheter:

Flygplatser nära Malmö

Stadens internationella flygplats har en terminal och här landar en mängd billiga resor till Malmö. Flygplatsens två miljoner resenärer kommer till stor del med flyg från Stockholm men även med det generösa utbudet av utrikeslinjer. Det finns flera lågprisbolag som landar på flygplatsen liksom många direktlinjer. Flygplatsen har flera bekvämligheter, bland annat gratis trådlöst internet, lounger där du kan koppla av, valutaväxling och restauranger. För barnfamiljer finns både skötrum och lekplats.

Copenhagen Airport

Populära flygbolag

Du reser enkelt hit med bolag som Ryanair och Norwegian Air Shuttle

Läge

Kastrup ligger ca 10 km från centrala Köpenhamn.

Transport

Du har många valmöjligheter för att ta dig in till centrala Köpenhamn när du väl landat på Kastrup. Det går metro direkt från flygplatsen och den har ett antal stopp innan den nåt slutstationen Nørreport Station, resan till slutstationen tar ungefär 15 minuter. Härifrån kan du ta dig vidare med både tåg och metro. Du kan också ta både tåg och buss direkt till Köpenhamns centralstation från flygplatsen och det går även att åka taxi vilket tar mellan 10 och 20 minuter beroende på trafiken.