Travellink finns nu i följande länder:

Billiga flyg till Pristina

Varför boka hos Travellink?
  • Välj bland över 660 flygbolag
  • Välj bland över 60 000 flygrutter
  • Bästa pris-garanti

Sista minuten-flyg till Pristina

Boka nu innan det är för sent

Köpenhamn Pristina
sö, 17 dec CPH - PRN
sö, 17 dec PRN - CPH
3694kr
Pris per resenär
Wien Pristina
fr, 26 jan VIE - PRN
232kr
Pris per resenär
Stockholm Pristina
må, 11 dec ARN - PRN
to, 14 dec PRN - ARN
3674kr
Pris per resenär
Göteborg Pristina
sö, 10 dec GOT - PRN
sö, 10 dec PRN - GOT
4200kr
Pris per resenär
Göteborg Pristina
sö, 10 dec GOT - PRN
sö, 10 dec PRN - GOT
4945kr
Pris per resenär
Stockholm Pristina
sö, 10 dec ARN - PRN
må, 11 dec PRN - ARN
5014kr
Pris per resenär

Populära flygrutter till Pristina

Boka nu innan det är för sent

Resa till Pristina?

Att göra i Pristina

I Kosovo, mitt på Balkan, hittar du staden Pristina. Staden ligger vid foten av Goljakbergen som ger Pristina en dramatisk horisont. Som en av Europas yngre och mest växande storstäder är staden alltid i förändring och här poppar nya affärer och restauranger ständigt upp. Även nya byggnader tillkommer snabbt vilket lett till en föränderlig stadsbild med historisk och modern arkitektur sida vid sida. Staden har trots det en lång historia och de olika tidsåldrarna har alla lämnat sina spår när det gäller sevärdheter och kulturarv. I denna del av Kosovo upplever du behagligt varma somrar och snörika kalla vintrar, så leta efter billiga flyg till Pristina under sommarhalvåret!

Sevärdheter i Pristina

Under en resa till Pristina får du uppleva sevärdheter från stadens olika epoker. Här finns allt från förhistoriska romerska fynd och arkitektur från det ottomanska rikets välde under medeltiden till monument från landets självständighetskamp. Promenera omkring längs stadens gåvänliga gator och shoppa i de små stånden som kantar stadskärnans gator.

Att göra i Pristina under din resa:

Flygplatser nära Pristina

Pristinas internationella flygplats har en avgångsterminal och en ankomstterminal. På flygplatsen hittar du sex olika kaféer för en kopp kaffe eller en måltid. Du hittar även en taxfree-shop om du vill köpa med dig något från flygplatsen. Serviceutbudet är stort och det finns bland annat både bank och valutaväxling tillgängligt i terminalen. I ankomsthallen ligger också en informationsdisk där du snabbt kan få hjälp med biluthyrning, taxibokning, tips på sevärdheter och vägbeskrivning.

Pristinas internationella Flygplats

Populära flygbolag

Några flygbolag med billiga resor till Pristina: Wizz Air, Turkish Airlines och Swiss.

Läge

Flygplatsen ligger ungefär 15 kilometer sydväst om stadens centrum.

Transport

Det finns inga regelbundna transportalternativ med kollektivtrafik från flygplatsen, men du hittar alltid taxibilar utanför ankomstterminalen som snabbt tar dig in till stadens centrum. Flygplatsen har ett stort utbud av biluthyrning och du kan antingen förboka eller boka direkt när du anländer. Bilresan tar ungefär 25 minuter.