Flyg Hotell Flyg + Hotell Hyrbil
Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Malmö-London

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flygresor till London till bästa pris

Sista minuten-flyg till London

Malmö London
Säljer bra
BEST
DEAL
ti, 06 jun MMX - LHR
lö, 10 jun LHR - MMX
4 422kr 4 422kr
Prime-pris per resenär
Malmö London
Säljer bra
BEST
DEAL
sö, 11 jun MMX - LHR
ti, 13 jun LHR - MMX
7 403kr 7 403kr
Prime-pris per resenär
Malmö London
Säljer bra
BEST
DEAL
sö, 18 jun MMX - LTN
ti, 20 jun LTN - MMX
-11 %
1 152kr 1 014kr
Prime-pris per resenär
Malmö London
Säljer bra
BEST
DEAL
to, 22 jun MMX - LHR
sö, 25 jun LHR - MMX
4 482kr 4 482kr
Prime-pris per resenär
Malmö London
Säljer bra
BEST
DEAL
on, 28 jun MMX - LHR
fr, 30 jun LHR - MMX
5 629kr 5 629kr
Prime-pris per resenär
Malmö London
Säljer bra
BEST
DEAL
on, 05 jul MMX - LHR
on, 05 jul LHR - MMX
5 962kr 5 808kr
Prime-pris per resenär
Ruttinformation
Få praktisk information om Malmö och London inför din resa.
Flygplatser Malmö
 • ( Kastrup (CPH)
  Avstånd från centrum: 23 kms
 • ( Sturup (MMX)
  Avstånd från centrum: 3 kms
 • ( Malmo (MMA)
  Avstånd från centrum: 3 kms
Flygplatser London
 • ( Heathrow (LHR)
  Avstånd från centrum: 23 kms
 • ( Stansted (STN)
  Avstånd från centrum: 49 kms
 • ( Gatwick (LGW)
  Avstånd från centrum: 40 kms
 • ( London City (LCY)
  Avstånd från centrum: 12 kms
 • ( Luton International (LTN)
  Avstånd från centrum: 43 kms
 • ( Biggin Hill (BQH)
  Avstånd från centrum: 49 kms
K Avstånd: 979 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Malmö

I trendiga Malmö hittar du moderna konstmuseum och innovativ arkitektur. Flyg från Malmö till London avgår från Malmö Airport som ligger 30 kilometer öster om stadens centrum. På flygplatsen checkar du smidigt in med hjälp av självserviceautomater där du själv skriver ut boardingkort och bagagetaggar. Efter säkerhetskontrollen kan du koppla av med en drink eller måltid på någon av flygplatsens fem restauranger. På Malmö Airport erbjuds kostnadsfritt WiFi i hela byggnaden och du hinner således utföra lite sista semesterplanering innan ombordstigning. Tidningar och snacks till flygresan kan du köpa med dig från någon av butikerna.

Till Malmö flygplats

Till Malmös flygplats tar du dig enkelt med stadens kollektivtrafik. Från centralstationen avgår flygbussar som tar dig till flygplatsen på ungefär 40 minuter. Bussarnas tidtabell är anpassade efter avgångar från flygplatsen så du kan känna dig säker på att det finns bussar när du behöver. Flygbussar avgår även från centralstationen i närliggande Lund. Om du kör med egen bil till flygplatsen följer du skyltningen på E65. Kommer du norrifrån med bil, till exempel från Lund, följer du väg 108. På flygplatsen hittar du flera parkeringsalternativ, både utomhus och inomhus, och du kan förboka din parkeringsplats på flygplatsens hemsida.

Till London

I London talas över 300 språk vilket ger en indikation på den smältdegel av kulturer som staden utgör. Detta avspeglas på stadens restauranger där du kan äta mat från världens alla håll. Även stadens mode bjuder på stor variation med personliga stilar och unika uttryck. Ta dig till Portobello Road Market på lördagar för att shoppa allt ifrån designerplagg till excentriska smycken. Kreationer av nya designers hittar du på Sunday UpMarket som ligger inhyst i det gamla bryggeriet Old Truman Brewery. När det kommer till sevärdheter är stadens medeltida fort Tower of London en av de mest populära. Beundra kronjuvelerna och ta en guidad tur av fängelsehålorna.

Till centrum

När du reser från Malmö till London med flyg landar du på en av stadens sex flygplatser. Den största är Heathrow Airport som ligger 23 kilometer väster om centrum. Härifrån tar du dig lättast in till staden med expresståget till Paddington station, en resa på 15 minuter. Från Gatwick Airport, belägen nästan 50 kilometer söder om London, tar du dig in till staden på en halvtimme med flygplatsens snabbtåg. Flera billiga flyg från Malmö till London landar på Stansted Airport som är hub för många lågprisbolag. Stansted ligger 48 kilometer nordöst om de centrala stadsdelarna och du kan ta dig till London Liverpool Station på en knapp timme med tåg.

Andra spännande rutter