Flyg Hotell Flyg + Hotell Hyrbil
Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Malmö-Berlin

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flygresor till Berlin till bästa pris

Sista minuten-flyg till Berlin

Malmö Berlin
Säljer bra
BEST
DEAL
ti, 06 jun MMX - BER
fr, 09 jun BER - MMX
3 592kr 3 361kr
Prime-pris per resenär
Malmö Berlin
Säljer bra
BEST
DEAL
to, 15 jun MMX - BER
to, 15 jun BER - MMX
4 122kr 4 017kr
Prime-pris per resenär
Malmö Berlin
Säljer bra
BEST
DEAL
fr, 16 jun MMX - BER
sö, 18 jun BER - MMX
4 482kr 4 436kr
Prime-pris per resenär
Malmö Berlin
Säljer bra
BEST
DEAL
on, 21 jun MMX - BER
to, 22 jun BER - MMX
5 351kr 5 351kr
Prime-pris per resenär
Malmö Berlin
Säljer bra
BEST
DEAL
må, 26 jun MMX - BER
ti, 27 jun BER - MMX
20 034kr 19 061kr
Prime-pris per resenär
Malmö Berlin
Säljer bra
BEST
DEAL
lö, 01 jul MMX - BER
ti, 04 jul BER - MMX
3 893kr 3 714kr
Prime-pris per resenär
Ruttinformation
Få praktisk information om Malmö och Berlin inför din resa.
Flygplatser Malmö
 • ( Kastrup (CPH)
  Avstånd från centrum: 23 kms
 • ( Sturup (MMX)
  Avstånd från centrum: 3 kms
 • ( Malmo (MMA)
  Avstånd från centrum: 3 kms
Flygplatser Berlin
 • ( Brandenburg (BER)
  Avstånd från centrum: 26 kms
 • ( Tegel (TXL)
  Avstånd från centrum: 8 kms
 • ( Schoenefeld (SXF)
  Avstånd från centrum: 17 kms
 • ( Tempelhof (THF)
  Avstånd från centrum: 6 kms
K Avstånd: 345 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Malmö

Malmö är en stad där en uppsjö av kulturer möts, och trots att Öresundsbron idag sammanlänkar staden med Köpenhamn har Malmö bevarat sin unika atmosfär. Medan Kastrup är den största flygplatsen i Öresundsregionen finns det även en mindre flygplats utanför Malmö, Malmö Airport, tidigare känd som Sturups flygplats. Sedan renoveringen år 2006 har flygplatsen endast en terminal varifrån både inrikes- och utrikesflyg avgår och varje år passerar över två miljoner resenärer via denna flygplats. Härifrån kan du flyga billigt mellan Malmö och Berlin, liksom till över 40 andra destinationer. I väntar på ombordstigning kan du använda flygplatsens trådlösa nätverk, restaurang eller VIP lounge.

Till Malmö flygplats

När det är dags att bege dig till ditt Malmö Berlin flyg behöver du först ta dig till flygplatsen, belägen 30 kilometer öster om innerstaden. Om du väljer att köra tillflygplatsen styr du mot E65:an östergående och följer därefter skyltarna. Beroende på trafikläget landar restiden på ungefär 30 minuter. Väl framme finns det över 3 400 parkeringsplatser i nära anslutning till terminalen. Det går även bra att ta flygbussen med avgångar anpassade efter ditt flyg. Flygbussen avgår från centralstationen i Malmö såväl som i Lund och från bäggedera platser är restiden ungefär 40 minuter. Om du är medlem i en samåkningstjänst som Sunfleet finns det även reserverade parkeringsplatser precis vid terminalen. En taxi till flygplatsen kostar runt 400 kronor och de flesta taxibolag erbjuder fasta priser.

Till Berlin

Många unga kreativa konstnärer och entreprenörer söker sig till Berlin vilket gör att detta är en stad som ligger i framkant vad gäller innovation och design. Då staden var delad av en mur ända in på 80-talet är den lokala kulturen både dynamisk och unik. För en autentisk vistelse föreslår vi att du kollar upp vad som är på gång i stadens mindre konstgallerier och kulturcentrum. För att få ett historiskt perspektiv bör du besöka Checkpoint Charlie och Brandenburger Tor. På kvällen väntar kulinariska upplevelser, ofta med turkiska influenser, och därefter ett hippt nattliv med besök av flera av världens främsta DJ:s.

Till centrum

Flygresan mellan Malmö och Berlin är mycket kort och när du landat befinner du dig på en av stadens tre flygplatser. Tegel är den största och här landar också flest flyg. Flygplatsen är bekvämt belägen ungefär åtta kilometer norr om staden och härifrån tar du dig enkelt in till centrum med kollektivtrafik. Busshållplatser hittar du utanför terminal A såväl som terminal B och bussbiljett köper du enklast inne i ankomsthallen. Den andra flygplatsen är Brandenburg som så småningom kommer att ersätta Schönefeld. Sträckan från Schönefeld och Brandenburg in till centrala Berlin trafikeras av pendeltåget S-bahn. Det finns även taxibilar utanför samtliga flygplatser.

Andra spännande rutter