Travellink finns nu i följande länder:

Billiga flyg till Belgrad

Varför boka hos Travellink?
  • Välj bland över 660 flygbolag
  • Välj bland över 60 000 flygrutter
  • Bästa pris-garanti

Sista minuten-flyg till Belgrad

Boka nu innan det är för sent

Göteborg Belgrad
må, 11 dec GOT - BEG
to, 14 dec BEG - GOT
1634kr
Pris per resenär
Malmö Belgrad
sö, 21 jan MMX - BEG
73kr
Pris per resenär
Stockholm Belgrad
fr, 15 dec NYO - BEG
må, 18 dec BEG - NYO
834kr
Pris per resenär
Stockholm Belgrad
sö, 10 dec ARN - BEG
ti, 12 dec BEG - ARN
2378kr
Pris per resenär
Stockholm Belgrad
må, 11 dec NYO - BEG
on, 13 dec BEG - NYO
987kr
Pris per resenär
Stockholm Belgrad
må, 11 dec NYO - BEG
må, 11 dec BEG - NYO
1820kr
Pris per resenär

Populära flygrutter till Belgrad

Boka nu innan det är för sent

Resa till Belgrad?

Att göra i Belgrad

Serbiens största stad Belgrad ligger vackert belägen där floderna Sava och Donau möts. I denna metropol hittar du idag östra Europas hippaste nattliv och i de gamla stadsdelarna finner du stadens kreativa kärna. Staden har en lång historia och trots flera tumultartade perioder finns här ett rikt konst- och kulturarv bevarat. Under en resa till Belgrad upptäcker du allt från byggnader i klassisk jugendstil till socialistisk arkitektur och medeltida ottomanska fort. Stadsbilden reflekterar stadens mångfacetterade karaktär och distinkt olika epoker. I Belgrad är det alltid något nytt som händer vare sig det är festivaler, spännande restauranger eller nya butiker.

Sevärdheter i Belgrad

Med en flygresa till Belgrad tar du dig snabbt in till den historiska stadskärnan och du kan därmed genast börja utforska dess pärlor. För historisk atmosfär ska du promenera längs Knez Mihailova och ta en paus på något av de mysiga kaféerna som trängs längs med gågatan. För det senaste från den serbiska konstscenen är det istället till Savamalakvarteren du ska bege dig.

Tio intressanta saker att göra i Belgrad under din vistelse:

Flygplatser nära Belgrad

Stadens internationella flygplats ligger ungefär en halvtimmes bilresa från centrum och är landets mest trafikerade. Här landar flera billiga flyg till Belgrad varje vecka, bland annat med lågprisbolaget Wizz Air som har sitt centrum i Serbien på Nikola Tesla-flygplatsen. På flygplatsen hittar du lounger, butiker och restauranger samt gratis Wi-Fi. Det finns även lekrum för barnfamiljer och en avkopplande avdelning med massagestolar.

Nikola Tesla-Flygplatsen

Populära flygbolag

Billiga resor till Belgrad flygs av: Air Serbia, Austrian Airlines och Wizz Air.

Läge

Nikola-Tesla flygplatsen ligger 18 kilometer väster om stadens centrum.

Transport

Med busslinjerna A1, 72 och 607 tar du dig från flygplatsen in till Belgrad på ungefär en halvtimme. Linje A1 och 72 går ungefär var 20:e minut från flygplatsen. Biljetter kan du köpa antingen i kiosken vid hållplatsen eller ombord på bussen. Det finns alltid taxibilar utanför ankomsthallen och en taxidisk med information vid flygplatsens bagageutlämning.