Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Stockholm-Belgrad

Sista minuten-flyg från Stockholm till Belgrad

Boka nu innan det är för sent

Stockholm Belgrad
ons, 08 maj ARN - BEG
sön, 12 maj BEG - ARN
5300kr
Pris per resenär
Stockholm Belgrad
tors, 23 maj NYO - BEG
365kr
Pris per resenär
Stockholm Belgrad
sön, 28 apr. ARN - BEG
tis, 30 apr. BEG - ARN
1110kr
Pris per resenär
Stockholm Belgrad
tis, 23 apr. ARN - BEG
fre, 26 apr. BEG - ARN
3835kr
Pris per resenär
Stockholm Belgrad
fre, 03 maj ARN - BEG
sön, 05 maj BEG - ARN
2907kr
Pris per resenär
Stockholm Belgrad
mån, 13 maj NYO - BEG
tors, 16 maj BEG - NYO
1788kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
88% Tågen i Belgrad är 88 % billigare än i Stockholm.
Stockholm 42kr
Belgrad 4,94kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
31% En måltid i Belgrad är 31 % billigare än en måltid i Stockholm.
Stockholm 150kr
Belgrad 103,77kr
Växlingskurs
1 SEK = 10.09 RSD
1 RSD = 0.1 SEK
Senast kontrollerad 15 april 2024
Avstånd: 1625 kms
Flygplatser Stockholm
Arlanda (ARN) Avstånd från centrum: 37 kms
Bromma (BMA) Avstånd från centrum: 7 kms
Skavsta (NYO) Avstånd från centrum: 90 kms
Västerås (VST) Avstånd från centrum: 86 kms
Flygplatser Belgrad
Beograd (BEG) Avstånd från centrum: 12 kms
Batajnica (BJY) Avstånd från centrum: 12 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Stockholm

I vackra Stockholm, staden som kallas Nordens Venedig, har du aldrig långt till vattnet. Billiga flyg från Stockholm till Belgrad avgår från någon av stadens tre flygplatser. Arlanda, belägen norr om staden, är den största flygplatsen och här finns fyra terminaler samt den stora Sky City som huserar flera butiker och restauranger. Närmast stadens centrum ligger Bromma Airport som är mer lättnavigerad med endast en terminal. Vid Nyköping, sydväst om Stockholm, finner du Skavsta Airport som trafikeras av många lågprislinjer. Samtliga flygplatser erbjuder gratis WiFi i sina terminaler så du kan enkelt koppla upp dig från din mobil eller laptop och surfa i väntan på ditt flyg.

Till Stockholm flygplats

Med stadens kollektivtrafik tar du dig enkelt till de olika flygplatserna. Arlanda, som ligger 42 kilometer från centrala Stockholm, är lättillgängligt via snabbtåget Arlanda Express som tar dig till flygplatsen på bara 20 minuter. Tåget avgår från stadens centralstation. Från centralstationens bussterminal avgår även flygbussar till Arlanda, Bromma såväl som till Skavsta. Till Bromma tar bussresan ungefär 20 minuter och till Skavsta 80 minuter. Eftersom Bromma ligger så pass nära centrum kan du till och med ta cykeln till flygplatsen då cykelvägar går ända fram till avgångshallen. Du kan självklart även ta taxi till ditt flyg från Stockholm till Belgrad och de flesta taxibolag erbjuder fast pris på sträckan.

Till Belgrad

I Belgrad får du inte en lugn stund. Den livliga miljön bjuder på intressanta museum, underhållande shopping och staden är känd för sitt nattliv. Börja med ett besök till Museet för Jugoslavisk Historia och lär dig på så vis mer om landets och stadens tumultartade historia. I anslutning till museet ligger Titos mausoleum, en sevärdhet väl värd ett besök under din vistelse. En av stadens mest populära turistattraktioner är det historiska Kalemegdan-fortet med anor från romartiden. Under historiens gång har fortet förstörts över 40 gånger i våldsamma strider. För samtida och innovativ konst är ett besök till konsthallen O3ONE att rekommendera. Här hittar du intressanta verk av samtida serbiska konstnärer.

Till centrum

När du reser från Stockholm till Belgrad med flyg landar du på Nikola Tesla Airport som ligger 18 kilometer väster om stadens centrala delar. Flygplatsen är hub för flygbolagen Air Serbia och Wizz Air och här passerar årligen närmare fem miljoner passagerare. Busslinje A1 och 72 stannar utanför ankomsthallen och tar dig in till centrum på ungefär en halvtimme. Bussarna avgår var 20:e minut så du behöver inte vänta länge. Det finns en informationsdisk för taxibilar vid bagageutlämningen där du kan boka en bil, vilket kan vara skönt om du reser med mycket bagage. Det finns också flera hyrbilsalternativ på flygplatsen om du hellre kör själv.