Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Stockholm-Köpenhamn

-
-
-
-

Sista minuten-flyg från Stockholm till Köpenhamn

Boka nu innan det är för sent

Stockholm Köpenhamn
tis, 13 aug. ARN - CPH
ons, 14 aug. CPH - ARN
1338kr
Pris per resenär
Stockholm Köpenhamn
mån, 05 aug. ARN - CPH
239kr
Pris per resenär
Stockholm Köpenhamn
mån, 29 juli ARN - CPH
ons, 31 juli CPH - ARN
801kr
Pris per resenär
Stockholm Köpenhamn
ons, 24 juli ARN - CPH
fre, 26 juli CPH - ARN
1616kr
Pris per resenär
Stockholm Köpenhamn
fre, 02 aug. ARN - CPH
fre, 02 aug. CPH - ARN
1644kr
Pris per resenär
Stockholm Köpenhamn
ons, 07 aug. ARN - CPH
ons, 07 aug. CPH - ARN
1492kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
10% Tågen i Köpenhamn är 10 % billigare än i Stockholm.
Stockholm 42kr
Köpenhamn 37,4kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
56% I genomsnitt är en måltid 56 % dyrare i Köpenhamn än i Stockholm.
Stockholm 150kr
Köpenhamn 233,76kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.66 DKK
1 DKK = 1.54 SEK
Senast kontrollerad 16 juli 2024
Avstånd: 522 kms
Flygplatser Stockholm
Arlanda (ARN) Avstånd från centrum: 37 kms
Bromma (BMA) Avstånd från centrum: 7 kms
Skavsta (NYO) Avstånd från centrum: 90 kms
Västerås (VST) Avstånd från centrum: 86 kms
Flygplatser Köpenhamn
Kastrup (CPH) Avstånd från centrum: 8 kms
Malmo (MMA) Avstånd från centrum: 32 kms
Roskilde (RKE) Avstånd från centrum: 1 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Stockholm

Stockholm är Sveriges största stad och ett viktigt nordiskt centrum för kultur och politik. Till söder om Sverige finner du Danmarks största och viktigaste stad, Köpenhamn. Att resa mellan Stockholm och Köpenhamn med flyg tar enbart strax över en timme och du hittar många avgångar varje dag. Både SAS och Norwegian flyger direkt från Arlanda till Kastrup. Stockholm har även ytterligare en flygplats, Bromma, som till största del trafikeras av inrikesflyg. På Arlanda hittar du många bra restauranger och kaféer och du kan surfa kostnadsfritt på hela flygplatsen. Med andra ord är det ingen dålig idé att anlända i god tid till ditt flyg.

Till Stockholm flygplats

Oavsett hur tidigt eller nära inpå avgångstiden du vill komma fram till flygplatsen för ditt Stockholm Köpenhamn flyg har du flera bra transportalternativ att välja mellan. Om du har gott om tid och vill spara pengar är flygbussen ett smart val. Bussturen tar ungefär 45 minuter från centrala Stockholm till Arlanda och 20 minuter till Bromma. Kostnaden för en enkelbiljett ligger på ungefär 100 kronor. Om du vill komma fram snabbare rekommenderas snabbtåget Arlanda Express, du slipper oroa dig för Stockholmstrafiken och är framme inom 20 minuter. En enkelresa med snabbtåget kostar omkring 300 kronor, men om du bokar i förväg kan köpa en biljett för ett betydligt lägre pris.

Till Köpenhamn

För en weekendresa fylld med shopping, mat och kultur rekommenderas ett billigt flyg från Stockholm till Köpenhamn. Staden är en slags knutpunkt mellan kontinenten och Norden och i denna metropol kan du därmed njuta av en kontinental känsla. För shopping har du Ströget där du hittar alla stora modehus samt många nyskapande och trendiga danska designers. Sedan finns det knappt något bättre än en härlig sommardag vid hamnen där du kan sitta ute och äta smörrebröd och ta en svalkande dryck. Tivoli, stadens nöjespark belägen mitt i centrum, är ett självklart inslag i en Köpenhamnsresa och roar barn såväl som vuxna.

Till centrum

Väl framme på Kastrup flygplats återstår en sista färd från flygplatsen in till centrala Köpenhamn. I samband med invigningen av Öresundsbron 2000 fick Köpenhamn också en ny tunnelbana. Du kan ta metrolinjen direkt från terminal 3 på Kastrup till centralstationen. Tunnelbanebiljetter kan du köpa i automaterna som du finner vid stationen. Mellan terminalerna förflyttar du dig med bussar, helt kostnadsfritt, alternativt går du sträckan till fots. Det går även att ta buss 5A från flygplatsen till centrala Köpenhamn. Om du föredrar att anlända direkt till din slutstation kan du kliva in i en av taxibilarna som står parkerade utanför ankomsthallen. Det går att betala med kort i de allra flesta taxibilar i Danmark.