Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Stockholm-Göteborg

Sista minuten-flyg från Stockholm till Göteborg

Boka nu innan det är för sent

Stockholm Göteborg
sön, 21 juli ARN - GOT
tors, 25 juli GOT - ARN
1268kr
Pris per resenär
Stockholm Göteborg
mån, 15 juli ARN - GOT
425kr
Pris per resenär
Stockholm Göteborg
tis, 30 juli ARN - GOT
ons, 31 juli GOT - ARN
1320kr
Pris per resenär
Stockholm Göteborg
mån, 15 juli BMA - GOT
tors, 18 juli GOT - BMA
2340kr
Pris per resenär
Stockholm Göteborg
fre, 26 juli ARN - GOT
mån, 29 juli GOT - ARN
1641kr
Pris per resenär
Stockholm Göteborg
sön, 04 aug. ARN - GOT
ons, 07 aug. GOT - ARN
1377kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
10% Tågen i Göteborg är 10 % billigare än i Stockholm.
Stockholm 42kr
Göteborg 36kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
10% En måltid i Göteborg är 10 % billigare än en måltid i Stockholm.
Stockholm 150kr
Göteborg 130kr
Avstånd: 394 kms
Flygplatser Stockholm
Arlanda (ARN) Avstånd från centrum: 37 kms
Bromma (BMA) Avstånd från centrum: 7 kms
Skavsta (NYO) Avstånd från centrum: 90 kms
Västerås (VST) Avstånd från centrum: 86 kms
Flygplatser Göteborg
Landvetter (GOT) Avstånd från centrum: 18 kms
Säve (GSE) Avstånd från centrum: 6 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Stockholm

Stockholm är Sveriges största stad liksom landets ekonomiska och politiska centrum. Underskatta dock inte landets näst största stad när det kommer till kultur och stämning. Är föregående vad du är ute efter är ett flyg från Stockholm till Göteborg att rekommendera. När du flyger inrikes från Stockholm kan du välja mellan flera flygavgångar från Bromma såväl som Arlanda flygplats. Från Bromma kan du flyga med BRA och sträckan från Arlanda trafikeras av SAS och Norwegian. Tack vare goda valmöjligheter går det ofta att hitta billiga flyg mellan Stockholm och Göteborg. Bägge flygplatser är mycket resenärsvänliga och lättnavigerade vilket bidrar till en snabb och smidig resa.

Till Stockholm flygplats

Även resan från centrala Stockholm till bägge flygplatser är kvick och bekväm. Sträckan till Arlanda såväl som till Bromma trafikeras av flygbussar med flera avgångar varje timme. Färden från Cityterminalen till Bromma flygplats tar knappt 20 minuter och till Arlanda är restiden drygt 45 minuter. Väljer du att köra själv finns det gott om både lång- och korttidsparkering i direkt anslutning till flygplatsen. Till Arlanda har du även ett annat tids- och miljövänligt alternativ, nämligen Arlanda Express. Snabbtåget tar dig direkt till terminalen på endast 20 minuter. För att ta del av rabatterade priser med Arlanda Express är det en god idé att boka din tågbiljett minst 14 dagar innan avresa.

Till Göteborg

Göteborg är Sveriges näst största stad, och likt Stockholm har den även en mycket fin skärgård samt en levande och modern innerstad. Innanför vallgraven hittar du underhållande shopping och mysiga kaféer. Självklart ska du även ta en promenad längs Avenyn, stadens paradgata, som sträcker sig från Brunnsparken till Götaplatsen. Väl uppe vid Götaplatsen hittar du Poseidon, stadens symbol, samt Operan, Konserthuset och Konstmuseet. Ett bra sätt att upptäcka Göteborg är med en så kallad Paddanbåt som tar dig runt kanalerna och ut i hamnen. På kvällen rekommenderas Linnéstaden och Andra Långgatan där du hittar många av stadens bästa och trendigaste barer och restauranger.

Till centrum

Resan med ditt Stockholm Göteborg flyg tar bara någon timme och efter landning återstår det inte många minuter innan du är framme i centrum. Landvetter ligger ungefär 25 kilometer utanför innerstaden och sträckan trafikeras bland annat av flygbussen. Bussarna avgår flera gånger i timmen och restiden ligger på ungefär 30 minuter. En enkelresa kostar omkring 100 kronor och du kan köpa din biljett i automaten precis vid hållplatsen. En taxiresa in till city kostar cirka 400 kronor och resan tar runt 20 minuter. Om du är medlem i en bilpoolstjänst, som Sunfleet, finns det dessutom bilar precis vid terminalen. Ett mycket passande alternativ om ni är flera i sällskapet alternativt har tungt bagage.