Denmark (DKK)
Finland (€)
Norway (NOK)

Flyg Kalmar-Stockholm

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flyg till Stockholm från 1071kr

Sista minuten till Stockholm

De bästa flygerbjudandena från alla Kalmar flygplatser.

Utresa fr, 24 sep Hemresa sö, 03 okt
KLR Kalmar
STO Stockholm
tur & retur från 1 071kr
Utresa on, 13 okt Hemresa fr, 15 okt
KLR Kalmar
STO Stockholm
tur & retur från 1 254kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Kalmar och Stockholm inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Tåg
Lokal, enkel biljett
50%

Tågen är 50 % dyrare i Stockholm än i Kalmar.

Kalmar
26kr
Stockholm
38kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
10%

I genomsnitt är en måltid 10 % dyrare i Stockholm än i Kalmar.

Kalmar
105kr
Stockholm
120kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
10%

Taxi är 10 % dyrare i Stockholm än i Kalmar.

Kalmar
40kr
Stockholm
45kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
0%

En kopp kaffe i Stockholm kostar ungefär detsamma som i Kalmar.

Kalmar
40kr
Stockholm
40,5kr
Flygplatser Kalmar
 • ( Kalmar (KLR)
  Avstånd från centrum: 5 kms
Flygplatser Stockholm
 • ( Arlanda (ARN)
  Avstånd från centrum: 37 kms
 • ( Bromma (BMA)
  Avstånd från centrum: 7 kms
 • ( Skavsta (NYO)
  Avstånd från centrum: 90 kms
 • ( Västerås (VST)
  Avstånd från centrum: 86 kms
K Avstånd: 312 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Kalmar

Kalmar är en av Sveriges äldsta städer och under medeltiden var staden ett gränsfäste mot Danmark. Idag är denna tätort en modern stad och för den som gärna reser finns det en liten men effektiv flygplats. Härifrån avgår ungefär 50 flyg mellan Kalmar och Stockholm varje vecka. SAS flyger till Arlanda och BRA flyger till Bromma flygplats. På flygplatsen satsar man på att skapa en personlig reseupplevelse för att göra din vistelse så trevlig som möjligt. Om du har lite tid över innan det är dags att stiga ombord ditt Kalmar Stockholm flyg finns det både en restaurang och ett kafé på flygplatsen.

Till Kalmar flygplats

En av de mest uppenbara fördelarna med mindre flygplatser är att din resa blir mycket smidigare. Kalmar flygplats ligger ungefär 4 kilometer väster om stadens centrala delar. Väljer du att ta dig till flygplatsen med egen bil styr du mot E22:an och följer sedan vägskyltarna mot flygplatsen. Väl på plats finns det gott om både kort- och långtidsparkering till överkomliga priser. Du kan även välja att åka kollektivt; KLT buss 402 trafikerar flygplatsen med avgångar från Kalmar Central var tjugonde minut. Resan tar ungefär 15 minuter till terminalen. Du kan även ta en taxi och reser du från centrum landar kostnaden på ungefär 150 kronor.

Till Stockholm

Stockholm betraktas av många som en av Europas vackraste städer. Denna metropol består av 14 öar sammanlänkade av 57 broar. Här är du aldrig långt från vattnet och vackra vyer. Upptäck de olika stadsdelarna till fots och passa på att ta en tur med skärgårdsbåten under de varmare sommarmånaderna. I denna stad hittar du rikligt med shopping. Besök de större modehusen på Biblioteksgatan och bege dig till stadsdelen Södermalm och området runt Nytorget för att botanisera bland stadens mer alternativa butiker. De kungliga slottet och stadshuset utgör två av de mest populära sevärdheterna i Stockholm, bägge starka symboler för Sverige.

Till centrum

Innan du kliver ombord på ditt flyg från Kalmar till Stockholm bör du givetvis dubbelkolla på vilken flygplats du landar. Om du reser med SAS landar du på Arlanda och härifrån kan du enkelt ta dig in till centrum. Snabbtåget Arlanda Express tar dig till centralstationen på knappt 20 minuter. Ett mer budgetvänligt alternativ är flygbussen som tar dig till Cityterminalen på 45 minuter. Bägge alternativ har hållplatser vid inrikesterminalen dit du anländer med flyg från Kalmar. Från Bromma flygplats kan du kliva ombord på flygbussen som tar dig till centrum på ungefär 20 minuter. Självklart går det också bra att vinka in en taxi utanför ankomsthallen.

Andra spännande rutter