Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Kalmar-Stockholm

Sista minuten-flyg från Kalmar till Stockholm

Boka nu innan det är för sent

Kalmar Stockholm
tis, 23 juli KLR - ARN
tors, 25 juli ARN - KLR
2163kr
Pris per resenär
Kalmar Stockholm
ons, 09 okt. KLR - BMA
649kr
Pris per resenär
Kalmar Stockholm
tis, 30 juli KLR - ARN
tors, 01 aug. ARN - KLR
2066kr
Pris per resenär
Kalmar Stockholm
tors, 18 juli KLR - BMA
fre, 19 juli BMA - KLR
2732kr
Pris per resenär
Kalmar Stockholm
mån, 29 juli KLR - ARN
tis, 30 juli ARN - KLR
2743kr
Pris per resenär
Kalmar Stockholm
sön, 04 aug. KLR - ARN
ons, 07 aug. ARN - KLR
2078kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
20% Tågen är 20 % dyrare i Stockholm än i Kalmar.
Kalmar 35kr
Stockholm 42kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
30% I genomsnitt är en måltid 30 % dyrare i Stockholm än i Kalmar.
Kalmar 120kr
Stockholm 150kr
Avstånd: 312 kms
Flygplatser Kalmar
Kalmar (KLR) Avstånd från centrum: 5 kms
Flygplatser Stockholm
Arlanda (ARN) Avstånd från centrum: 37 kms
Bromma (BMA) Avstånd från centrum: 7 kms
Skavsta (NYO) Avstånd från centrum: 90 kms
Västerås (VST) Avstånd från centrum: 86 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Kalmar

Kalmar är en av Sveriges äldsta städer och under medeltiden var staden ett gränsfäste mot Danmark. Idag är denna tätort en modern stad och för den som gärna reser finns det en liten men effektiv flygplats. Härifrån avgår ungefär 50 flyg mellan Kalmar och Stockholm varje vecka. SAS flyger till Arlanda och BRA flyger till Bromma flygplats. På flygplatsen satsar man på att skapa en personlig reseupplevelse för att göra din vistelse så trevlig som möjligt. Om du har lite tid över innan det är dags att stiga ombord ditt Kalmar Stockholm flyg finns det både en restaurang och ett kafé på flygplatsen.

Till Kalmar flygplats

En av de mest uppenbara fördelarna med mindre flygplatser är att din resa blir mycket smidigare. Kalmar flygplats ligger ungefär 4 kilometer väster om stadens centrala delar. Väljer du att ta dig till flygplatsen med egen bil styr du mot E22:an och följer sedan vägskyltarna mot flygplatsen. Väl på plats finns det gott om både kort- och långtidsparkering till överkomliga priser. Du kan även välja att åka kollektivt; KLT buss 402 trafikerar flygplatsen med avgångar från Kalmar Central var tjugonde minut. Resan tar ungefär 15 minuter till terminalen. Du kan även ta en taxi och reser du från centrum landar kostnaden på ungefär 150 kronor.

Till Stockholm

Stockholm betraktas av många som en av Europas vackraste städer. Denna metropol består av 14 öar sammanlänkade av 57 broar. Här är du aldrig långt från vattnet och vackra vyer. Upptäck de olika stadsdelarna till fots och passa på att ta en tur med skärgårdsbåten under de varmare sommarmånaderna. I denna stad hittar du rikligt med shopping. Besök de större modehusen på Biblioteksgatan och bege dig till stadsdelen Södermalm och området runt Nytorget för att botanisera bland stadens mer alternativa butiker. De kungliga slottet och stadshuset utgör två av de mest populära sevärdheterna i Stockholm, bägge starka symboler för Sverige.

Till centrum

Innan du kliver ombord på ditt flyg från Kalmar till Stockholm bör du givetvis dubbelkolla på vilken flygplats du landar. Om du reser med SAS landar du på Arlanda och härifrån kan du enkelt ta dig in till centrum. Snabbtåget Arlanda Express tar dig till centralstationen på knappt 20 minuter. Ett mer budgetvänligt alternativ är flygbussen som tar dig till Cityterminalen på 45 minuter. Bägge alternativ har hållplatser vid inrikesterminalen dit du anländer med flyg från Kalmar. Från Bromma flygplats kan du kliva ombord på flygbussen som tar dig till centrum på ungefär 20 minuter. Självklart går det också bra att vinka in en taxi utanför ankomsthallen.