Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Stockholm-Kalmar

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flygresor till Kalmar till bästa pris

Sista minuten-flyg till Kalmar

Boka nu innan det är för sent

Stockholm Kalmar
ti, 12 dec BMA - KLR
ti, 12 dec KLR - BMA
3822kr
Pris per resenär
Stockholm Kalmar
to, 01 feb BMA - KLR
610kr
Pris per resenär
Stockholm Kalmar
må, 18 dec BMA - KLR
on, 20 dec KLR - BMA
1424kr
Pris per resenär
Stockholm Kalmar
lö, 23 dec BMA - KLR
ti, 26 dec KLR - BMA
3264kr
Pris per resenär
Stockholm Kalmar
on, 27 dec BMA - KLR
fr, 29 dec KLR - BMA
1676kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Få praktisk information om Stockholm och Kalmar inför din resa.

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg
Lokal, enkel biljett
10%

Tågen i Kalmar är 10 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
39kr
Kalmar
35kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
10%

I genomsnitt är en måltid 10 % dyrare i Kalmar än i Stockholm.

Stockholm
140kr
Kalmar
150kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
20%

En taxiresa i Kalmar är 20 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
59,5kr
Kalmar
50kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
0%

En kopp kaffe i Kalmar kostar ungefär detsamma som i Stockholm.

Stockholm
44,14kr
Kalmar
43kr
Flygplatser Stockholm
 • ( Arlanda (ARN)
  Avstånd från centrum: 37 kms
 • ( Bromma (BMA)
  Avstånd från centrum: 7 kms
 • ( Skavsta (NYO)
  Avstånd från centrum: 90 kms
 • ( Västerås (VST)
  Avstånd från centrum: 86 kms
Flygplatser Kalmar
 • ( Kalmar (KLR)
  Avstånd från centrum: 5 kms
K Avstånd: 312 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Stockholm

Stockholm är befolkningsmässigt Nordens största stad liksom Sveriges kulturella och ekonomiska hjärta. När du ska flyga mellan Stockholm och Kalmar avgår ditt flyg antingen från Bromma flygplats eller Arlanda flygplats. Bägge flygplatser är moderna och erbjuder flygrutter till internationella destinationer såväl som destinationer inom Sverige. Från Arlanda flygplats kan du hitta billiga flyg mellan Stockholm och Kalmar med flygbolaget SAS, medan du kan flyga med BRA från Bromma. Färden till Kalmar är en kort sådan och restiden ligger på strax under en timme. Medan du inväntar ombordstigning erbjuder bägge flygplatser restauranger, kaféer, butiker och gratis WiFi.

Till Stockholm flygplats

När det är dags för dig att bege dig till flygplatsen har du flera transportmedel att välja mellan, oavsett om ditt Stockholm Kalmar flyg avgår från Bromma eller Arlanda. Bägge flygplatser trafikeras av flygbussar som avgår från T-centralen och Liljeholmen. Flygbussen utgör ett bekvämt och prisvänligt färdmedel och en enkelresa kostar ungefär 100 kronor. Bussfärden från innerstaden till Bromma tar knappt 20 minuter medan resan till Arlanda tar närmare 45 minuter. Därutöver kan du välja att resa med Arlanda Express, en färd som kostar ungefär 300 kronor men som också tar dig direkt till din terminal på Arlanda inom knappt 20 minuter. Väljer du att köra själv finns det gott om långtidsparkering på bägge flygplatser.

Till Kalmar

För dig som gillar att se tillbaka i tiden är Kalmar en utmärkt destination, här väntar nämligen en gedigen historia. Den mest populära sevärdheten i staden är Kalmar Slott som har en historia som sträcker sig 800 år tillbaka i tiden; det var här Kalmarunionen skrevs under 1397. Kalmars innerstad ligger på sin egen ö, Kvarnholmen, där du hittar många små trevliga butiker och kaféer. Ett besök till Västerport rekommenderas varmt. Västerport var en gång i tiden bas för militären men huserar numer ett glasblåseri. Ett bra sätt att ta in staden är på cykel som du bland annat kan hyra från stadens turistbyrå.

Till centrum

Kalmar Öland flygplats, som ligger drygt fem kilometer utanför centrum, är en liten men mycket trevlig flygplats att resa till och från. Ett enkelt sätt att ta dig till centrum när du landat är med lokalbuss 402 som avgår från flygplatsen ungefär var 20:e minut dagtid. Med lokalbussen anländer du till centralstationen och resan tar mindre än en kvart. Väljer du att ta en taxi in till centrum kan du räkna med en ungefärlig kostnad på 150 kronor. Det går även att boka en flygtaxi. När du reser med flygtaxi delar du bilen med andra passagerare och du är på så vis snäll mot både plånbok och miljö.

Andra spännande rutter