Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Stockholm-Kalmar

Sista minuten-flyg från Stockholm till Kalmar

Boka nu innan det är för sent

Stockholm Kalmar
tors, 20 juni BMA - KLR
tors, 20 juni KLR - BMA
2667kr
Pris per resenär
Stockholm Kalmar
ons, 07 aug. BMA - KLR
590kr
Pris per resenär
Stockholm Kalmar
mån, 24 juni BMA - KLR
mån, 24 juni KLR - BMA
2100kr
Pris per resenär
Stockholm Kalmar
tors, 27 juni BMA - KLR
sön, 30 juni KLR - BMA
2405kr
Pris per resenär
Stockholm Kalmar
fre, 05 juli BMA - KLR
sön, 07 juli KLR - BMA
3234kr
Pris per resenär
Stockholm Kalmar
tors, 11 juli BMA - KLR
fre, 12 juli KLR - BMA
2157kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
20% Tågen i Kalmar är 20 % billigare än i Stockholm.
Stockholm 42kr
Kalmar 35kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
20% En måltid i Kalmar är 20 % billigare än en måltid i Stockholm.
Stockholm 150kr
Kalmar 120kr
Avstånd: 312 kms
Flygplatser Stockholm
Arlanda (ARN) Avstånd från centrum: 37 kms
Bromma (BMA) Avstånd från centrum: 7 kms
Skavsta (NYO) Avstånd från centrum: 90 kms
Västerås (VST) Avstånd från centrum: 86 kms
Flygplatser Kalmar
Kalmar (KLR) Avstånd från centrum: 5 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Stockholm

Stockholm är befolkningsmässigt Nordens största stad liksom Sveriges kulturella och ekonomiska hjärta. När du ska flyga mellan Stockholm och Kalmar avgår ditt flyg antingen från Bromma flygplats eller Arlanda flygplats. Bägge flygplatser är moderna och erbjuder flygrutter till internationella destinationer såväl som destinationer inom Sverige. Från Arlanda flygplats kan du hitta billiga flyg mellan Stockholm och Kalmar med flygbolaget SAS, medan du kan flyga med BRA från Bromma. Färden till Kalmar är en kort sådan och restiden ligger på strax under en timme. Medan du inväntar ombordstigning erbjuder bägge flygplatser restauranger, kaféer, butiker och gratis WiFi.

Till Stockholm flygplats

När det är dags för dig att bege dig till flygplatsen har du flera transportmedel att välja mellan, oavsett om ditt Stockholm Kalmar flyg avgår från Bromma eller Arlanda. Bägge flygplatser trafikeras av flygbussar som avgår från T-centralen och Liljeholmen. Flygbussen utgör ett bekvämt och prisvänligt färdmedel och en enkelresa kostar ungefär 100 kronor. Bussfärden från innerstaden till Bromma tar knappt 20 minuter medan resan till Arlanda tar närmare 45 minuter. Därutöver kan du välja att resa med Arlanda Express, en färd som kostar ungefär 300 kronor men som också tar dig direkt till din terminal på Arlanda inom knappt 20 minuter. Väljer du att köra själv finns det gott om långtidsparkering på bägge flygplatser.

Till Kalmar

För dig som gillar att se tillbaka i tiden är Kalmar en utmärkt destination, här väntar nämligen en gedigen historia. Den mest populära sevärdheten i staden är Kalmar Slott som har en historia som sträcker sig 800 år tillbaka i tiden; det var här Kalmarunionen skrevs under 1397. Kalmars innerstad ligger på sin egen ö, Kvarnholmen, där du hittar många små trevliga butiker och kaféer. Ett besök till Västerport rekommenderas varmt. Västerport var en gång i tiden bas för militären men huserar numer ett glasblåseri. Ett bra sätt att ta in staden är på cykel som du bland annat kan hyra från stadens turistbyrå.

Till centrum

Kalmar Öland flygplats, som ligger drygt fem kilometer utanför centrum, är en liten men mycket trevlig flygplats att resa till och från. Ett enkelt sätt att ta dig till centrum när du landat är med lokalbuss 402 som avgår från flygplatsen ungefär var 20:e minut dagtid. Med lokalbussen anländer du till centralstationen och resan tar mindre än en kvart. Väljer du att ta en taxi in till centrum kan du räkna med en ungefärlig kostnad på 150 kronor. Det går även att boka en flygtaxi. När du reser med flygtaxi delar du bilen med andra passagerare och du är på så vis snäll mot både plånbok och miljö.