Denmark (DKK)
Finland (€)
Norway (NOK)

Flyg Stockholm-Kalmar

��
Q
Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flygresor till Kalmar till bästa pris

Sista minuten till Kalmar

De bästa flygerbjudandena från alla Stockholm flygplatser.

Utresa må, 01 nov Hemresa ti, 02 nov
STO Stockholm
KLR Kalmar
tur & retur från 1 406kr
Utresa må, 22 nov Hemresa to, 25 nov
STO Stockholm
KLR Kalmar
tur & retur från 742kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Stockholm och Kalmar inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Tåg
Lokal, enkel biljett
30%

Tågen i Kalmar är 30 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
38kr
Kalmar
26kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
10%

En måltid i Kalmar är 10 % billigare än en måltid i Stockholm.

Stockholm
120kr
Kalmar
105kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
10%

En taxiresa i Kalmar är 10 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
45kr
Kalmar
40kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
0%

En kopp kaffe i Kalmar kostar ungefär detsamma som i Stockholm.

Stockholm
40kr
Kalmar
40kr
Flygplatser Stockholm
 • ( Arlanda (ARN)
  Avstånd från centrum: 37 kms
 • ( Skavsta (NYO)
  Avstånd från centrum: 90 kms
 • ( Bromma (BMA)
  Avstånd från centrum: 7 kms
 • ( Västerås (VST)
  Avstånd från centrum: 86 kms
Flygplatser Kalmar
 • ( Kalmar (KLR)
  Avstånd från centrum: 5 kms
K Avstånd: 312 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Stockholm

Stockholm är befolkningsmässigt Nordens största stad liksom Sveriges kulturella och ekonomiska hjärta. När du ska flyga mellan Stockholm och Kalmar avgår ditt flyg antingen från Bromma flygplats eller Arlanda flygplats. Bägge flygplatser är moderna och erbjuder flygrutter till internationella destinationer såväl som destinationer inom Sverige. Från Arlanda flygplats kan du hitta billiga flyg mellan Stockholm och Kalmar med flygbolaget SAS, medan du kan flyga med BRA från Bromma. Färden till Kalmar är en kort sådan och restiden ligger på strax under en timme. Medan du inväntar ombordstigning erbjuder bägge flygplatser restauranger, kaféer, butiker och gratis WiFi.

Till Stockholm flygplats

När det är dags för dig att bege dig till flygplatsen har du flera transportmedel att välja mellan, oavsett om ditt Stockholm Kalmar flyg avgår från Bromma eller Arlanda. Bägge flygplatser trafikeras av flygbussar som avgår från T-centralen och Liljeholmen. Flygbussen utgör ett bekvämt och prisvänligt färdmedel och en enkelresa kostar ungefär 100 kronor. Bussfärden från innerstaden till Bromma tar knappt 20 minuter medan resan till Arlanda tar närmare 45 minuter. Därutöver kan du välja att resa med Arlanda Express, en färd som kostar ungefär 300 kronor men som också tar dig direkt till din terminal på Arlanda inom knappt 20 minuter. Väljer du att köra själv finns det gott om långtidsparkering på bägge flygplatser.

Till Kalmar

För dig som gillar att se tillbaka i tiden är Kalmar en utmärkt destination, här väntar nämligen en gedigen historia. Den mest populära sevärdheten i staden är Kalmar Slott som har en historia som sträcker sig 800 år tillbaka i tiden; det var här Kalmarunionen skrevs under 1397. Kalmars innerstad ligger på sin egen ö, Kvarnholmen, där du hittar många små trevliga butiker och kaféer. Ett besök till Västerport rekommenderas varmt. Västerport var en gång i tiden bas för militären men huserar numer ett glasblåseri. Ett bra sätt att ta in staden är på cykel som du bland annat kan hyra från stadens turistbyrå.

Till centrum

Kalmar Öland flygplats, som ligger drygt fem kilometer utanför centrum, är en liten men mycket trevlig flygplats att resa till och från. Ett enkelt sätt att ta dig till centrum när du landat är med lokalbuss 402 som avgår från flygplatsen ungefär var 20:e minut dagtid. Med lokalbussen anländer du till centralstationen och resan tar mindre än en kvart. Väljer du att ta en taxi in till centrum kan du räkna med en ungefärlig kostnad på 150 kronor. Det går även att boka en flygtaxi. När du reser med flygtaxi delar du bilen med andra passagerare och du är på så vis snäll mot både plånbok och miljö.

Andra spännande rutter

Fly fra Stockholm til Kalmar
Lennot Tukholma - Kalmar
Fly fra Stockholm til Kalmar