Flyg Hotell Flyg + Hotell Hyrbil
Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Skellefteå-Stockholm

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flygresor till Stockholm till bästa pris

Sista minuten-flyg till Stockholm

Skellefteå Stockholm
Säljer bra
BEST
DEAL
fr, 16 jun SFT - ARN
lö, 17 jun ARN - SFT
1 170kr 1 170kr
Prime-pris per resenär
Skellefteå Stockholm
Säljer bra
BEST
DEAL
må, 19 jun SFT - ARN
ti, 20 jun ARN - SFT
1 670kr 1 670kr
Prime-pris per resenär
Skellefteå Stockholm
Säljer bra
BEST
DEAL
lö, 24 jun SFT - ARN
må, 26 jun ARN - SFT
395kr 395kr
Prime-pris per resenär
Skellefteå Stockholm
Säljer bra
BEST
DEAL
on, 28 jun SFT - ARN
on, 28 jun ARN - SFT
1 498kr 1 498kr
Prime-pris per resenär
Skellefteå Stockholm
Säljer bra
BEST
DEAL
må, 03 jul SFT - ARN
to, 06 jul ARN - SFT
858kr 858kr
Prime-pris per resenär
Skellefteå Stockholm
Säljer bra
BEST
DEAL
lö, 08 jul SFT - ARN
sö, 09 jul ARN - SFT
2 849kr 2 849kr
Prime-pris per resenär
Ruttinformation
Få praktisk information om Skellefteå och Stockholm inför din resa.
Flygplatser Skellefteå
 • ( Skelleftea (SFT)
  Avstånd från centrum: 1 kms
Flygplatser Stockholm
 • ( Arlanda (ARN)
  Avstånd från centrum: 37 kms
 • ( Bromma (BMA)
  Avstånd från centrum: 7 kms
 • ( Skavsta (NYO)
  Avstånd från centrum: 90 kms
 • ( Västerås (VST)
  Avstånd från centrum: 86 kms
K Avstånd: 609 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Skellefteå

Skellefteå kallas ibland för "Guldstaden" då platsen utgör en av världens mineralrikaste områden. När det är dags för dig att förvandla ditt guld till en resa är Skellefteå flygplats den självklara avresepunkten, härifrån kan du välja mellan närmare åtta Skellefteå Stockholm flyg per dag. Flygplatsen ägs av Skellefteå kommun och är med sina årliga 300 000 passagerare Västerbottens näst största flygplats. För reguljärt flyg från Skellefteå till Stockholm kan du välja mellan SAS och Norwegian. I väntan på ombordstigning finns det en trevlig restaurang där du kan ta en bit mat medan du njuter av känslan att vara ute på resande fot.

Till Skellefteå flygplats

Tack vare att lågprisbolaget Norwegian numera erbjuder resor från Skellefteå har du flera billiga flyg mellan Östersund och Stockholm att välja mellan. Därutöver erbjuder flygplatsen även gratis parkering för alla resenärer, vilket är en sällsynt service. En bilresa från Skellefteås centrala delar till flygplatsen tar ungefär 20 minuter. För dig som inte vill köra finns en flygbuss som du kan ta från centrum och som avgår i anslutning till SAS och Norwegians reguljära avgångar. Det går även att boka antingen en flygtaxi eller en vanlig taxi och de flesta bolag erbjuder fasta priser till flygplatsen.

Till Stockholm

Under din vistelse i Stockholm råder det knappast brist på sevärdheter och evenemang. De två mest populära turistattraktionerna är det kungliga slottet och stadshuset, bäggedera ger en god inblick i den svenska maktstrukturen och dess historia. Därutöver finns det många museer där du kan lära dig om allt mellan himmel och jord, från Vasamuseet till Nordiska Museet och Fotografiska. Stockholm är även en superb shoppingdestination med flera pampiga varuhus centralt belägna i city. För att botanisera i alternativa butiker och upptäcka mindre kända designers är ett besök till Södermalm ett måste – ta tunnelbanan till Mariatorget och utforska området till fots.

Till centrum

Stockholm har 2 flygplatser, Arlanda och Bromma, och bägge erbjuder bra kommunikationer så du tar dig enkelt och snabbt in till city. Från Arlanda kan du välja mellan snabbtåget Arlanda Express och flygbussen. Snabbtåget är det mest tidsvänliga alternativet och tar dig till T-centralen på knappt 20 minuter. Flygbussen tar ungefär 45 minuter men kostar också betydligt mindre. Både flygbussen och snabbtåget avgår från terminal 5 dit du anländer med ditt flyg från Skellefteå. Från Bromma flygplats tar du dig in till Cityterminalen med flygbussen på 20 minuter. Det finns även taxibilar utanför ankomsthallen, på Arlanda såväl som på Bromma flygplats, och dessa erbjuder fast pris till innerstaden.

Andra spännande rutter