Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Stockholm-Luleå

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flygresor till Luleå till bästa pris

Sista minuten-flyg till Luleå

Boka nu innan det är för sent

Stockholm Luleå
to, 07 dec ARN - LLA
to, 07 dec LLA - ARN
3500kr
Pris per resenär
Stockholm Luleå
on, 06 dec ARN - LLA
139kr
Pris per resenär
Stockholm Luleå
må, 11 dec ARN - LLA
on, 13 dec LLA - ARN
746kr
Pris per resenär
Stockholm Luleå
fr, 15 dec ARN - LLA
sö, 17 dec LLA - ARN
1519kr
Pris per resenär
Stockholm Luleå
fr, 22 dec ARN - LLA
fr, 22 dec LLA - ARN
4564kr
Pris per resenär
Stockholm Luleå
ti, 26 dec ARN - LLA
fr, 29 dec LLA - ARN
4336kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Få praktisk information om Stockholm och Luleå inför din resa.

Flygplatser Stockholm
 • ( Arlanda (ARN)
  Avstånd från centrum: 37 kms
 • ( Bromma (BMA)
  Avstånd från centrum: 7 kms
 • ( Skavsta (NYO)
  Avstånd från centrum: 90 kms
 • ( Västerås (VST)
  Avstånd från centrum: 86 kms
Flygplatser Luleå
 • ( Kallax (LLA)
  Avstånd från centrum: 4 kms
K Avstånd: 726 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Stockholm

Stockholm är Sveriges största stad och då den består av öar omges all stadsdelar av vatten, vilket innebär båtturer sommartid och skridskoåkning vintertid. Om du vill uppleva en riktig vinterstad ska du dock flyga från Stockholm till Luleå. Du kan flyga direkt med Norwegian och SAS från Arlanda flygplats och resan tar strax över en timme. När du flyger inrikes avgår ditt flyg från terminal 3 eller terminal 4. Innan det är dags för dig att bege dig till din gate kan du passa på att ta en sväng genom Sky City där du finner flera restauranger och butiker.

Till Stockholm flygplats

När du ska bege dig till ditt Stockholm Luleå flyg har du flera bra transportalternativ att välja mellan. Arlanda flygplats ligger ungefär 4 mil norr om centrala Stockholm och i normal trafik kan du räkna med en restid på cirka 40 minuter. Om du planerar ställa bilen på flygplatsens långtidsparkering kan du ta en terminalbuss från parkeringen till din terminal. Använder du däremot en bilpoolstjänst, som Sunfleet eller DriveNow, finns det reserverade platser i direkt anslutning till terminalen. Med flygbussen tar färden från city till Arlanda ungefär 45 minuter och med snabbtåget Arlanda Express tar samma sträcka knappt 20 minuter.

Till Luleå

Luleå är en mycket vacker destination och ideal för dig som gillar friluftsliv. Om du trivs med att vara ute i naturen vintertid kan du knappt hitta en mer lämplig destination. Varje år läggs en isbana, som sträcker sig hela tio kilometer, från Norra Hamn till Södra Hamn och vidare ut till Gråsjälören. Du hittar dessutom många fina skidspår och kan således utforska Luleås trakter på allra bästa vis. Passa på att prova på andra roliga vinteraktiviteter som du inte hittar i Stockholm. Kanske hundspann är något för dig. Luleå är även en vacker sommarstad och under de varmare månaderna är det främst fjällvandring och kajakpaddling som lockar.

Till centrum

När ditt flyg från Stockholm till Luleå väl anlänt återstår ingen lång sträcka in till stadskärnan, flygplatsen ligger nämligen endast sju kilometer utanför centrala Luleå. Det enklaste sättet för dig att ta dig in till city är med bussarna som avgår direkt utanför terminalen. Det är linje 4 och 104 som gäller och busskort kan du köpa på Mat & Fika som du hittar vid ankomsthallen. En kort taxiresa kan också vara passande, speciellt om du har med dig tungt bagage eller skidutrustning. Det är ofta en god idé att förboka en flygtaxi så den väntar på dig när ditt flyg landat i Luleå.

Andra spännande rutter