Travellink finns nu i följande länder:

Billiga flyg till Krakow

Varför boka hos Travellink?
  • Välj bland över 660 flygbolag
  • Välj bland över 60 000 flygrutter
  • Bästa pris-garanti

Sista minuten-flyg till Krakow

Boka nu innan det är för sent

Göteborg Krakow
to, 30 nov GOT - KRK
to, 30 nov KRK - GOT
4209kr
Pris per resenär
Göteborg Krakow
må, 08 jan GOT - KRK
139kr
Pris per resenär
Stockholm Krakow
ti, 05 dec ARN - KRK
to, 07 dec KRK - ARN
415kr
Pris per resenär
Stockholm Krakow
sö, 26 nov NYO - KRK
ti, 28 nov KRK - NYO
600kr
Pris per resenär
Stockholm Krakow
sö, 26 nov NYO - KRK
ti, 28 nov KRK - NYO
636kr
Pris per resenär
Stockholm Krakow
ti, 28 nov NYO - KRK
on, 29 nov KRK - NYO
482kr
Pris per resenär

Populära flygrutter till Krakow

Boka nu innan det är för sent

Resa till Krakow?

Att göra i Krakow

Krakow, belägen i södra Polen, är en trivsam stad som bjuder på vacker arkitektur och imponerande museum. Då staden är en av landets äldsta finns här en välbevarad historisk stadskärna och judiska kvarter. Staden sattes på kartan genom Steven Spielbergs film Schindler's List som både utspelar sig och till stor del är inspelad här. Under en resa till Krakow ska du inte missa ett besök till Schindlers kända fabrik belägen vid stadens utkanter. På de stimmiga torgen hittar du ett pulserande nattliv med hippa barer, restauranger och klubbar inhysta i den gamla stadskärnans historiska hus.

Sevärdheter i Krakow

Med billiga resor till Krakow kan du ta dig runt mellan stadens stadsdelar, var och en med en egen distinkt karaktär. Då avstånden i stadskärnan inte är särskilt stora tar du dig lättast fram till fots. Promenera genom judiska Kazimierz och ät på någon av stadsdelens hemtrevliga restauranger eller upptäck sevärdheterna belägna längs Wislafloden. För sevärdheter en bit utanför Krakow finns det bra kollektivtrafik liksom privata minibussar.

Att göra under en semester i Krakow:

Flygplatser nära Krakow

Krakow har en internationell flygplats belägen nära stadens centrum vilket gör det smidigt att ta sig från flygplatsen till ditt boende. På flygplatsen hittar du en informationsdisk för besökare så du kan snabbt få både tips på sevärdheter och hjälp med vägbeskrivning. I terminalen hittar du också flera taxfree-butiker samt souveniraffärer. Om du är hungrig finns det flera restauranger och kaféer.

Krakow-Balice Flygplats

Populära flygbolag

Hitta billiga flyg till Krakow med: LOT, EasyJet och Ryanair.

Läge

Flygplatsen ligger ungefär 11 kilometer väster om stadens centrum.

Transport

Utanför ankomsthallen stannar två av stadens lokala busslinjer som enkelt tar dig in till centrum. Det finns även en nattbuss om du anländer sent till flygplatsen. Nära ankomsthallen hittar du ett snabbtåg som tar dig in till stadens centrum på ungefär 15 minuter. Det finns vanligtvis flera taxibilar väntandes utanför flygplatsen och du kan också hämta upp din hyrbil vid flygplatsen.