Behöver du hjälp?

Ring för bra erbjudanden: 0851 992 348

Flyg Göteborg-Krakow

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flyg till Krakow från 239kr

Sista minuten till Krakow

De bästa flygerbjudandena från alla Göteborg flygplatser.

Utresa fr, 31 01 2020 Hemresa sö, 2 02 2020
GOT Göteborg
RZE Rzeszów
tur & retur från 1989kr
Utresa lö, 8 02 2020 Hemresa to, 13 02 2020
GOT Göteborg
KTW Katowice
tur & retur från 1602kr
Utresa to, 20 02 2020 Hemresa lö, 22 02 2020
GOT Göteborg
KRK Krakow
tur & retur från 238kr
Utresa lö, 29 02 2020 Hemresa må, 2 03 2020
GOT Göteborg
KTW Katowice
tur & retur från 1562kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Göteborg och Krakow inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.41 PLN
svensk krona polsk zloty
1 PLN = 2.48 SEK
Senast kontrollerad 27 januari 2020
Tåg
Lokal, enkel biljett
66%

Tågen i Krakow är 66 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
28kr
Krakow
9,48kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
43%

En måltid i Krakow är 43 % billigare än en måltid i Göteborg.

Göteborg
110kr
Krakow
62,34kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
66%

En taxiresa i Krakow är 66 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
51kr
Krakow
17,46kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
42%

En kopp kaffe i Krakow är 42 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
37,5kr
Krakow
21,79kr
( Flygplatser Göteborg
 • ? Landvetter (GOT)
  Avstånd från centrum: 18 kms
 • ? Säve (GSE)
  Avstånd från centrum: 6 kms
) Flygplatser Krakow
 • ? Balice (KRK)
  Avstånd från centrum: 16 kms
 • ? Pyrzowice (KTW)
  Avstånd från centrum: 77 kms
 • ? JASIONKA (RZE)
  Avstånd från centrum: 147 kms
L Avstånd: 996 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Göteborg har förvandlats från att ha varit en industristad till en i allra högsta grad modern stad med kultur och matupplevelser i världsklass. Staden har en flygplats, Landvetter, som är den näst största i Sverige efter Arlanda. Den har endast en terminal och man kan resa till över 100 destinationer direkt från Göteborg. Om du inte hittar ett direktflyg till din slutdestination finns det många alternativ med mellanlandning då nästan alla stora flygbolag har avgångar från Landvetter. Res billigt med flyg från Göteborg till Krakow via flera av Europas större flyghubbar. Flygplatsen erbjuder även taxfree shopping, gratis Wi-Fi och flera trevliga restauranger och kaféer.

Till Göteborg flygplats

Tack och lov är Göteborg inte allt för illa drabbat av trafikköer och därför är det sällan ett problem att hinna från stan till Landvetter på runt 20 minuter. Flygplatsen ligger 25 kilometer utanför stadens centrala delar. Styr mot E6:an södergående, följ skyltarna och du är framme på nolltid. För att slippa trafikstressen är taxi ett bra alternativ som tar dig direkt från din dörr till terminalen. Direkt till terminalen kommer du också med flygbussen; den avgår från centralstationen flera gånger varje timme och resan tar ungefär 30 minuter. Väljer du att ta egen bil har Landvetter många parkeringsplatser, samtliga inom gångavstånd till terminalen.

Till Krakow

Det kanske är lite av en otippad destination, men en flygresa från Göteborg till Krakow är ett hett tips för dig som letar efter en oslipad diamant. Gillar du att strosa omkring och andas in intryck från staden och dess folk är detta en plats för dig. Den medeltida stadskärnan är världsarvklassad och bjuder definitivt på mycket karaktär. I Krakow finns det ett rikt kaféliv med riktigt hög mysnivåbudgetvänligasteniken, ter beläg charmtad scenen ltre nattliv, och i de gamla stadsdelarna ligger stadens kreativa center beläg - tänk tegelväggar, levande ljus och charm i överflöd. Att en öl kostar drygt en fjärdedel av priset i Sverige hjälper säkert också. Letar du efter nattliv och klubbar blir du säkert inte besviken, börja i gamla stan och fortsätt sedan vidare till Kazimierz.

Till centrum

När ditt flyg från Göteborg till Krakow landat behöver du ta dig vidare in till centrum. Som tur är finns det en ny tåglinje som gör resan till en smidig sådan. Färden tar dig 17 minuter och tågen har gratis WiFi och strömuttag. Du kan köpa din biljett i automaten vid perrongen eller ombord på tåget. Du hittar tågstationen nära passagerarterminalen belägen på baksidan av parkeringshuset – följ skyltarna. Om du föredrar taxi hittar du bilarna precis utanför terminalen och det är fast pris som gäller. För det absolut prisvänligaste färdmedlet är det bussen som gäller. Från flygplatsen tar du linje 208 eller 252 och du köper din bussbiljett i automaten belägen i ankomsthallen.

Andra spännande rutter