Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Göteborg-Krakow

Sista minuten-flyg från Göteborg till Krakow

Boka nu innan det är för sent

Göteborg Krakow
fre, 03 maj GOT - KRK
mån, 06 maj KRK - GOT
2298kr
Pris per resenär
Göteborg Krakow
tis, 14 maj GOT - KRK
502kr
Pris per resenär
Göteborg Krakow
tis, 30 apr. GOT - KRK
tors, 02 maj KRK - GOT
760kr
Pris per resenär
Göteborg Krakow
tis, 23 apr. GOT - KRK
ons, 24 apr. KRK - GOT
3034kr
Pris per resenär
Göteborg Krakow
tors, 09 maj GOT - KRK
sön, 12 maj KRK - GOT
2126kr
Pris per resenär
Göteborg Krakow
mån, 13 maj GOT - KRK
fre, 17 maj KRK - GOT
2218kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
63% Tågen i Krakow är 63 % billigare än i Göteborg.
Göteborg 36kr
Krakow 13,49kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
15% En måltid i Krakow är 15 % billigare än en måltid i Göteborg.
Göteborg 127,5kr
Krakow 107,95kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.38 PLN
1 PLN = 2.67 SEK
Senast kontrollerad 17 april 2024
Avstånd: 996 kms
Flygplatser Göteborg
Landvetter (GOT) Avstånd från centrum: 18 kms
Säve (GSE) Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Krakow
Balice (KRK) Avstånd från centrum: 16 kms
Pyrzowice (KTW) Avstånd från centrum: 77 kms
JASIONKA (RZE) Avstånd från centrum: 147 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Göteborg har förvandlats från att ha varit en industristad till en i allra högsta grad modern stad med kultur och matupplevelser i världsklass. Staden har en flygplats, Landvetter, som är den näst största i Sverige efter Arlanda. Den har endast en terminal och man kan resa till över 100 destinationer direkt från Göteborg. Om du inte hittar ett direktflyg till din slutdestination finns det många alternativ med mellanlandning då nästan alla stora flygbolag har avgångar från Landvetter. Res billigt med flyg från Göteborg till Krakow via flera av Europas större flyghubbar. Flygplatsen erbjuder även taxfree shopping, gratis Wi-Fi och flera trevliga restauranger och kaféer.

Till Göteborg flygplats

Tack och lov är Göteborg inte allt för illa drabbat av trafikköer och därför är det sällan ett problem att hinna från stan till Landvetter på runt 20 minuter. Flygplatsen ligger 25 kilometer utanför stadens centrala delar. Styr mot E6:an södergående, följ skyltarna och du är framme på nolltid. För att slippa trafikstressen är taxi ett bra alternativ som tar dig direkt från din dörr till terminalen. Direkt till terminalen kommer du också med flygbussen; den avgår från centralstationen flera gånger varje timme och resan tar ungefär 30 minuter. Väljer du att ta egen bil har Landvetter många parkeringsplatser, samtliga inom gångavstånd till terminalen.

Till Krakow

Det kanske är lite av en otippad destination, men en flygresa från Göteborg till Krakow är ett hett tips för dig som letar efter en oslipad diamant. Gillar du att strosa omkring och andas in intryck från staden och dess folk är detta en plats för dig. Den medeltida stadskärnan är världsarvklassad och bjuder definitivt på mycket karaktär. I Krakow finns det ett rikt kaféliv med riktigt hög mysnivåbudgetvänligasteniken, ter beläg charmtad scenen ltre nattliv, och i de gamla stadsdelarna ligger stadens kreativa center beläg - tänk tegelväggar, levande ljus och charm i överflöd. Att en öl kostar drygt en fjärdedel av priset i Sverige hjälper säkert också. Letar du efter nattliv och klubbar blir du säkert inte besviken, börja i gamla stan och fortsätt sedan vidare till Kazimierz.

Till centrum

När ditt flyg från Göteborg till Krakow landat behöver du ta dig vidare in till centrum. Som tur är finns det en ny tåglinje som gör resan till en smidig sådan. Färden tar dig 17 minuter och tågen har gratis WiFi och strömuttag. Du kan köpa din biljett i automaten vid perrongen eller ombord på tåget. Du hittar tågstationen nära passagerarterminalen belägen på baksidan av parkeringshuset – följ skyltarna. Om du föredrar taxi hittar du bilarna precis utanför terminalen och det är fast pris som gäller. För det absolut prisvänligaste färdmedlet är det bussen som gäller. Från flygplatsen tar du linje 208 eller 252 och du köper din bussbiljett i automaten belägen i ankomsthallen.