Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Göteborg-Warszawa

Sista minuten-flyg från Göteborg till Warszawa

Boka nu innan det är för sent

Göteborg Warszawa
ons, 19 juni GOT - WAW
lör, 22 juni WAW - GOT
3359kr
Pris per resenär
Göteborg Warszawa
mån, 29 juli GOT - WAW
150kr
Pris per resenär
Göteborg Warszawa
mån, 08 juli GOT - WAW
fre, 12 juli WAW - GOT
502kr
Pris per resenär
Göteborg Warszawa
mån, 24 juni GOT - WAW
ons, 26 juni WAW - GOT
1563kr
Pris per resenär
Göteborg Warszawa
fre, 28 juni GOT - WAW
sön, 30 juni WAW - GOT
2084kr
Pris per resenär
Göteborg Warszawa
fre, 05 juli GOT - WAW
sön, 07 juli WAW - GOT
1552kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
68% Tågen i Warszawa är 68 % billigare än i Göteborg.
Göteborg 36kr
Warszawa 11,59kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
17% En måltid i Warszawa är 17 % billigare än en måltid i Göteborg.
Göteborg 127,5kr
Warszawa 105,32kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.39 PLN
1 PLN = 2.61 SEK
Senast kontrollerad 15 juni 2024
Avstånd: 837 kms
Flygplatser Göteborg
Landvetter (GOT) Avstånd från centrum: 18 kms
Säve (GSE) Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Warszawa
Warsaw Frederic Chopin Airport (WAW) Avstånd från centrum: 8 kms
Modlin (WMI) Avstånd från centrum: 35 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Göteborg är en stad för den som älskar att ta sig runt till fots och hitta små mysiga kaféer och restauranger. Även om man älskar sin hemstad vill man ibland komma iväg på semester och upptäcka nya städer. Från Landvetter kan du flyga mellan Göteborg och Warszawa med flera olika flygbolag. Med lågprisflygbolaget Wizz Air kan du hitta billiga flyg från Göteborg till Warszawa, speciellt om du är ute i god tid. KLM, Brussels Airlines, SAS och Lufthansa har också bra förbindelser till Warszawa via Amsterdam, Bryssel, Köpenhamn och München. Landvetter är en modern flygplats med en terminal och allt du kan förvänta dig som en lounge, taxfree shopping, restauranger och gratis WiFi.

Till Göteborg flygplats

Innan du kan luta dig tillbaka i flygstolen på väg till Warszawa måste du ta dig till Landvetter flygplats, belägen 25 kilometer utanför Göteborg. Det billigaste och miljövänligaste sättet är med flygbussen. Bussen tar dig från Nils Ericsson terminalen vid centralstationen, via Kungsportsplatsen och Korsvägen, till Landvetter på ungefär en halvtimme. Du kan köpa din biljett i automaterna som finns vid hållplatserna, alternativt på nätet. Väljer du att köra själv behöver du bara styra mot E6:an södergående och sedan följa skyltarna mot flygplatsen. Om du är medlem i en billpoolstjänst som Sunfleet finns det reserverade parkeringsplatser i direkt anslutning till terminalen.

Till Warszawa

Warszawa är en stad med mycket historia och likt en Fenix har staden rest sig efter andra världskriget då stora delar demolerades. Stadskärnan finns med på Unescos världsarvlista, så om du var orolig att detta skulle vara en trist och grå stad kan du pusta ut. Bland sevärdheterna i denna vackra stad är Kulturpalatset och det kungliga slottet två av de mest populära. Detta är dessutom en stad som attraherar kreativa entreprenörer som öppnar många nyskapande och trendiga restauranger och butiker om vartannat. Warszawa är därtill en billig stad vilket gör det enkelt att ta ut svängarna både vad gäller shopping och nöje.

Till centrum

Efter ditt Göteborg Warszawa flyg landat tar du dig enkelt in till stadskärnan. Staden har två flygplatser, Chopin och Modlin, men med största sannolikhet landar på Chopin då både Wizz Air och de flesta andra flygbolag använder denna flygplats. Härifrån kan du resa mycket billigt med buss till centrum. Både buss 175 och 178 tar dig in till centrum och det är en god idé att dubbelkolla med ditt hotell vilken buss som lämpar sig bäst. Från Modlin går det också en direktbuss som tar dig till centrum på 40 minuter. Givetvis går det även bra att vinka in en taxi utanför ankomsthallen.