Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Göteborg-Gdansk

Sista minuten-flyg från Göteborg till Gdansk

Boka nu innan det är för sent

Göteborg Gdansk
ons, 28 feb. GOT - GDN
lör, 02 mars GDN - GOT
2461kr
Pris per resenär
Göteborg Gdansk
tors, 14 mars GOT - GDN
103kr
Pris per resenär
Göteborg Gdansk
tis, 05 mars GOT - GDN
tors, 07 mars GDN - GOT
227kr
Pris per resenär
Göteborg Gdansk
fre, 08 mars GOT - GDN
sön, 10 mars GDN - GOT
1369kr
Pris per resenär
Göteborg Gdansk
tors, 14 mars GOT - GDN
sön, 17 mars GDN - GOT
310kr
Pris per resenär
Göteborg Gdansk
mån, 18 mars GOT - GDN
ons, 20 mars GDN - GOT
2300kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
65% Tågen i Gdansk är 65 % billigare än i Göteborg.
Göteborg 36kr
Gdansk 12,47kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
20% En måltid i Gdansk är 20 % billigare än en måltid i Göteborg.
Göteborg 127,5kr
Gdansk 103,9kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.4 PLN
1 PLN = 2.56 SEK
Senast kontrollerad 23 februari 2024
Avstånd: 557 kms
Flygplatser Göteborg
Landvetter (GOT) Avstånd från centrum: 18 kms
Säve (GSE) Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Gdansk
Rebiechowo (GDN) Avstånd från centrum: 6 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Sveriges näst största tätort har en gedigen historia, år 2021 firar Göteborg hela 400 år, och under seklen har platsen utvecklats från industristad till en modern och företagsvänlig turiststad. Strax utanför centrum ligger Landvetter flygplats där du kan flyga billigt mellan Göteborg och Gdansk. Landvetter är en modern flygplats och tack vare att flygplatsens enda terminal är smart planerad slipper du stressa för att ta dig till din avgångsgate. Du hittar självklart trevliga fik, restauranger och taxfree shopping i avgångshallen. Från Göteborg till Gdansk går det regelbundna flyg som tar dig fram på mindre än två timmar.

Till Göteborg flygplats

Landvetter flygplats ligger 25 km öster om Göteborg och med bil tar resan drygt 20 minuter, beroende på trafikläget. Väljer du att ta din egen bil hittar du säkert en bra parkering då det finns 8 000 parkeringsplatser att välja mellan i direkt anslutning till flygplatsen. Med taxi slipper fundera över parkering då du blir avsläppt precis utanför terminalen. Även med flygbuss anländer du alldeles vid avgångsterminalen. Flygbussen avgår från Göteborgs centralstation och stannar vid ett par hållplatser inne i stan innan avfärd mot Landvetter. Med flera avgångar per timme och en restid på drygt 30 minuter är flygbussen ett billigt och smidigt alternativ.

Till Gdansk

Gdansk, liksom Göteborg, är en hamnstad som länge varit en viktig handelsstad för Polen. Staden har en rik historia med många sevärda turistattraktioner. En av dessa är den medeltida hamnkranen Zuraw som på många sätt har kommit att bli en symbol för staden. Även Europas äldsta tegelkyrka, Mariakyrkan, ligger belägen i staden. För att avnjuta en underbar panoramautsikt över staden kan du klättra upp för trapporna till kyrktornet. Gdansk är dock mycket mer än historia, här hittar du ett pulserande stadsliv och vackra sandstränder. Är du ute efter att sola och sippa på välblandade drinkar har du kommit rätt, här ligger nämligen den bedårande badorten Sopot, som även kallas för Polens S:t Tropez.

Till centrum

Efter ett snabbt flyg från Göteborg till Gdansk landar du inom loppet av två timmar på Lech Wa??sa flygplats, strategiskt belägen 12 km utanför city. Som transportmedel har du att välja mellan taxi, buss och tåg för att ta dig in till centrum. Vilket alternativ som är bäst varierar beroende på din slutdestination. Med tåg kan du välja att stiga av vid Gdansk Wrzeszcz eller Gdansk Glowny station och du köper enklast din tågbiljett i biljettautomaten vid terminal 2. Det går även bussar från flygplatsen till centralstationen. Då Polen är ett relativt prisvänligt land så kanske en taxiresa direkt till din slutdestination kan vara en god idé.