Behöver du hjälp?

Ring för bra erbjudanden: 0851 992 348

Flyg Göteborg-Gdansk

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flyg till Gdansk från 386kr

Sista minuten till Gdansk

De bästa flygerbjudandena från alla Göteborg flygplatser.

Utresa må, 26 aug Hemresa fr, 30 aug
GOT Göteborg
GDN Gdansk
tur & retur från 429kr
Utresa må, 23 sep Hemresa to, 26 sep
GOT Göteborg
GDN Gdansk
tur & retur från 386kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Göteborg och Gdansk inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.41 PLN
svensk krona polsk zloty
1 PLN = 2.46 SEK
Senast kontrollerad 25 augusti 2019
Tåg
Lokal, enkel biljett
72%

Tågen i Gdansk är 72 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
28kr
Gdansk
7,86kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
51%

En måltid i Gdansk är 51 % billigare än en måltid i Göteborg.

Göteborg
110kr
Gdansk
54,03kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
68%

En taxiresa i Gdansk är 68 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
50,5kr
Gdansk
15,96kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
40%

En kopp kaffe i Gdansk är 40 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
36,88kr
Gdansk
22,1kr
( Flygplatser Göteborg
 • ? Landvetter (GOT)
  Avstånd från centrum: 18 kms
 • ? Säve (GSE)
  Avstånd från centrum: 6 kms
) Flygplatser Gdansk
 • ? Rebiechowo (GDN)
  Avstånd från centrum: 6 kms
L Avstånd: 557 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Sveriges näst största tätort har en gedigen historia, år 2021 firar Göteborg hela 400 år, och under seklen har platsen utvecklats från industristad till en modern och företagsvänlig turiststad. Strax utanför centrum ligger Landvetter flygplats där du kan flyga billigt mellan Göteborg och Gdansk. Landvetter är en modern flygplats och tack vare att flygplatsens enda terminal är smart planerad slipper du stressa för att ta dig till din avgångsgate. Du hittar självklart trevliga fik, restauranger och taxfree shopping i avgångshallen. Från Göteborg till Gdansk går det regelbundna flyg som tar dig fram på mindre än två timmar.

Till Göteborg flygplats

Landvetter flygplats ligger 25 km öster om Göteborg och med bil tar resan drygt 20 minuter, beroende på trafikläget. Väljer du att ta din egen bil hittar du säkert en bra parkering då det finns 8 000 parkeringsplatser att välja mellan i direkt anslutning till flygplatsen. Med taxi slipper fundera över parkering då du blir avsläppt precis utanför terminalen. Även med flygbuss anländer du alldeles vid avgångsterminalen. Flygbussen avgår från Göteborgs centralstation och stannar vid ett par hållplatser inne i stan innan avfärd mot Landvetter. Med flera avgångar per timme och en restid på drygt 30 minuter är flygbussen ett billigt och smidigt alternativ.

Till Gdansk

Gdansk, liksom Göteborg, är en hamnstad som länge varit en viktig handelsstad för Polen. Staden har en rik historia med många sevärda turistattraktioner. En av dessa är den medeltida hamnkranen Zuraw som på många sätt har kommit att bli en symbol för staden. Även Europas äldsta tegelkyrka, Mariakyrkan, ligger belägen i staden. För att avnjuta en underbar panoramautsikt över staden kan du klättra upp för trapporna till kyrktornet. Gdansk är dock mycket mer än historia, här hittar du ett pulserande stadsliv och vackra sandstränder. Är du ute efter att sola och sippa på välblandade drinkar har du kommit rätt, här ligger nämligen den bedårande badorten Sopot, som även kallas för Polens S:t Tropez.

Till centrum

Efter ett snabbt flyg från Göteborg till Gdansk landar du inom loppet av två timmar på Lech Wa??sa flygplats, strategiskt belägen 12 km utanför city. Som transportmedel har du att välja mellan taxi, buss och tåg för att ta dig in till centrum. Vilket alternativ som är bäst varierar beroende på din slutdestination. Med tåg kan du välja att stiga av vid Gdansk Wrzeszcz eller Gdansk Glowny station och du köper enklast din tågbiljett i biljettautomaten vid terminal 2. Det går även bussar från flygplatsen till centralstationen. Då Polen är ett relativt prisvänligt land så kanske en taxiresa direkt till din slutdestination kan vara en god idé.

Andra spännande rutter